Hello Autumn, hello beautiful new colors;) Review: Clarins Najaars make-up 2020

Zoals jullie weten kan ik altijd heel moeilijk afscheid nemen van de zomer. Ik wil het liefst het hele jaar zomer en 30 graden, maar natuurlijk begrijp ik ook dat dit niet kan. Daarnaast heeft natuurlijk elk seizoen zijn voordelen en ik vind de herfst altijd wel een van de mooiste seizoenen om te zien. Vooral als het gaat om kleuren. Misschien komt het ook, doordat ik zelf in dit seizoen geboren ben. Maar altijd als ik de eerste herfstkleuren begin te zien krijg ik een heel fijn warm gevoel van binnen. Daarom vind ik het ook altijd super leuk om herfst make-up collecties te ontvangen en uit te proberen. Enige tijd geleden ontving ik een aantal producten van een van mijn favoriete merken, namelijk ‘Clarins’. In deze blog laat ik ze aan jullie zien;)

Clarins Easy Looks collectie najaar 2020

Clarins heeft in de nieuwe najaars collectie twee nieuwe producten gelanceerd.Het eerste product is een oogschaduw pallet met 4 kleuren. De formule van de oogschaduw is verrijkt met bamboepoeder, dat de houdbaarheid bevordert. Met als resultaat dat je geen primer meer nodig hebt voor het aanbrengen en je look 12 uur lang niet vervaagd. De palletten zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. Ik heb zelf twee van de kleuren mogen testen. (Van boven naar beneden zie je hier 04-brown sugar gradation en 05 jade gradation)

Het andere nieuwe product dat Clarins voor deze herfst heeft gelanceerd is een wenkbrauwproduct, namelijk het Brow Duo. Dit Product belooft perfecte wenkbrauwen in twee stappen. Aan de ene kant van het product zit een wenkbrauwpoeder en aan de andere kant een getinte wenkbrauw mascara gel. Hij is verkrijgbaar in 3 tinten, zodat er voor elk type een bijpassende kleur is. Ik heb zelf de kleur: 03 Cool Brown getest.

Mijn ervaring?

Wat betreft de oogschaduw palletten was ik echt blij verrast over de mooie kleuren samenstelling. Het zijn prachtige complete palletten waar je ontzettend veel mee kan. Daarnaast zijn de kleuren enorm dekkend en klopt het dat ze goed blijven zitten na het aanbrengen.

Ook vind ik het heel mooi dat de kleuren veel glans bevatten.

Over het wenkbrauw product was ik wel het meest verrast. Ik heb namelijk meestal de ervaring dat een wenkbrauw poeder of gel niet veel kleur afgeeft en vooral ook niet lang blijft zitten. Dat is echter bij dit product niet het geval! Bij heel lichtelijk aanbrengen krijg je al een ontzettend goed resultaat en ook dit effect blijft de hele dag goed zitten.

Dus wat mij betreft zijn alle producten uit deze collectie mega aanraders. De oogschaduw, voor als je een mooi pallet zoekt dat lang blijft zitten, glans geeft en divers is. En het wenkbrauw product, voor als je snel veel resultaat wil dat de hele dag blijft zitten.

De producten zijn bij meerdere drogisterijen te koop en op Clarins.com

Liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *