Review:Lancôme La Nuit Trésor Dentelle De Roses EAU De Parfum

Een geur kan denk ik voor iedereen ongelofelijk veel verschillende dingen betekenen. Ik merk dat ik sinds ik zwanger ben dit nog meer ervaar dan ooit, gezien er ook wel gezegd wordt dat je reukvermogen wordt versterkt tijdens je zwangerschap. Ik heb vooral veel behoefte aan lekkere geurtjes, zowel in de vorm van parfum als in huis. Daarnaast droom ik soms over dingen die ik gemist heb en dit vertaald zich dan ook af en toe in een geur. Zoals bijvoorbeeld de geur van Turkije, die ik niet echt kan omschrijven. Een geur van verlangen noem ik het maar, want gezien de situatie in de wereld heb ik mijn tweede thuis in Turkije al heel lang niet kunnen bezoeken. Maar daar gaat deze blog natuurlijk niet over;). Hij gaat over een mooie nieuwe geur die ik heb ontvangen van een van mijn favoriete merken Lancôme.

Lancôme La Nuit Tresor Dentelle De Roses eau de parfum

La Nuit Tresor Dentelle De Roses is een limited uitvoering van de al bestaande La Nuit Tresor. Het is een samenwerking tussen Lancôme en het wereldberoemde franse modehuis Sophie Hallette dat ambachtelijk kantwerk en tule maakt. Het diamant vormige flesje heeft dan ook een prachtige afdruk van kant aan de bovenkant, waarin de klassieke roos van Lancôme terugkomt. De samenwering tussen Lancôme en Sophie Hallette werd speciaal gelanceerd ter ere van Valentijnsdag.

Topnoten: Rode vruchten, Mandarijn, Bergamot

Hartnoten: Rose Damascena Essence, Rose Damascena Absolute

Basisnoten: Patchouli

Mijn mening?

Ik ben het type dat het echt kan waarderen als er duidelijk veel aandacht is besteed aan de vormgeving van een product. En dit flesje is er eentje waar ik telkens blij van wordt als ik naar mijn make-up tafel kijk. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk wel de geur. Zoals jullie in de omschrijving hebben kunnen lezen bevat het parfum als basisnoot Patchouli. Ik merk dat ik bijna altijd van geuren hou waar dit in zit. De geur is wat zwaarder en naar mijn idee dus logischerwijs naar de nacht vernoemd.

Ik vind het zelf het type geur dat je opsprayed als je een avondje uit gaat. De geur geeft mij het gevoel mysterie en diepgang. Dat is in ieder geval hoe ik hem zou omschrijven.;). Ik ga hem dus zeker vaker dragen zodra we ook daadwerkelijk ’s avonds weer lekker uit eten kunnen of ergens kunnen dansen. Mocht je ook van dit soort geuren houden, hij is onder andere verkrijgbaar bij Ici Paris Xl

Liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *