Review: Emma O2 Matras

Zoals sommigen van jullie al weten was mijn zwangerschap niet gepland. Ik had dus ook helemaal niks voorbereid. Ik woon in een heel klein appartementje met een slaapkamer en ik had nooit gedacht dat ik hier uiteindelijk met een baby zou gaan wonen. Maar na een zoektocht naar een andere woning heb ik toch besloten hier te blijven. In ieder geval voor het komende jaar tot twee jaar. Dit was voor mij simpelweg financieel gezien de beste keuze. Wat ik uiteindelijk wel moest doen, is mijn appartementje ‘babyproof’ maken. Vooral de slaapkamer;). Ik had nog een oud boxspring bed waar ik minimaal al 10 jaar op sliep en ik vond het toch geen fijn idee dat mijn babytje hier straks ook in kwam te slapen. Ik wilde graag een fijn nieuw bed dat letterlijk helemaal fris en nieuw was en ik heb uiteindelijk alles weg gegooid en een nieuw bed gekocht. En ik was super blij dat ik mijn matras, dekbed en kussens mocht ontvangen van Emma Matras.

Emma Matras

Het Emma O2 Matras

In mei 2020 is er een grote matrassen test geweest vanuit de consumentenbond en hier kwam het Emma o2 Matras als grote winnaar uit. Ook is het matras heel duurzaam, gezien je er 10 jaar garantie op krijgt.

Het matras bestaat uit 7 verschillende lagen of ook wel zones genoemd. Deze verschillende zones zorgen ervoor dat je lichaamsgewicht zo gelijkmatig mogelijk wordt verdeeld. Dit zorgt ervoor dat je je lichaam perfect is ondersteund en je minder last hebt van drukpunten. Met als resultaat een diep herstellende slaap.

Het Emma Kussen

Het Emma Kussen bestaat uit drie lagen, die verwijderbaar zijn zodat je het kussen voor jezelf kan aanpassen naar jouw gewenste hoogte. Het kussen is gemaakt van het beste en meest duurzame schuim, vrij van schadelijke stoffen, hypoallergeen en veganistisch.

Het Emma Dekbed

Het Emma Dekbed is gemaakt van temperatuur regulerend microvezel wat zorgt voor een goede luchtdoorstroming. Hierdoor breng je de hele nacht fris en comfortabel door en het houdt bacteriƫn en viezigheid op afstand. Daarnaast is het dekbed ultra licht en wasbaar op 60 graden.

Mijn ervaring?

Een van de dingen waar ik misschien wel het meest bang voor ben als mijn kindje is geboren, zijn de gebroken nachten. Ik hoor vaak om me heen dat het vooral in het begin ontzettend zwaar gaat worden. En ik ben een persoon dat echt niet goed functioneert als zij niet minimaal 8 uur heeft geslapen, dus dat wordt nog wat…

Maar op dit moment heb ik nog geen babytje die mij ’s nachts wakker maakt natuurlijk. Alhoewel, soms wel hoor;). Ze trappelt in mijn buik ook lekker door in de nacht en daar wordt ik soms wakker van. Maar hier wordt ik eerlijk gezegd alleen maar blij van, om haar aanwezigheid zo te voelen.

Toen ik het matras binnen had was ik er eigenlijk meteen al ontzettend blij mee. Het is een hoog matras dat veel weg heeft van een boxspring matras. Je ziet dat het een hele mooie kwaliteit heeft en wat ik ook meteen heel handig vond, was dat je de eerste laag kan afritsten en dus kan wassen. Dit geldt trouwen ook voor de kussens.

Het matras ligt ontzettend fijn. Het is een stevig matras, waar je dus niet snel in wegzakt. Je voelt je juist gedurende de nacht goed ondersteund en ik heb in ieder geval tot nu toe hele fijne nachten gehad met het matras. Ik denk zelfs dat mijn bed niet eerder zo lekker heeft gelegen als met dit matras. Ook is het kussen heel fijn, ik voel een goede ondersteuning en ik wil eigenlijk absoluut niet meer zonder. Verder maakt het dekbed het geheel eigenlijk helemaal af. Het dekbed voelt heerlijk zacht en luchtig aan en is echt een genot om onder te liggen.

Dus overal vindt ik de producten echt ontzettend fijn en ben ik er vooral heel erg blij mee. Ik weet in ieder geval dat ik tijdens mijn kraamtijd lekker ga liggen of ik nu veel of weinig zal kunnen slapen;). Mocht je ook toevallig een nieuw matras zoeken of kussens of een dekbed, dan zou ik Emma Matras dus zeker aanraden.

Alle producten zijn verkrijgbaar via: Emma Matras .nl.

Liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *