Even weer een beauty review;) Clarins Lip Comfort Sparkling Oil Shimmer

De afgelopen tijd staat bij mij natuurlijk voornamelijk in het teken van mijn zwangerschap. Maar ik ben natuurlijk niet alleen nog maar een zwangere vrouw. Ik ben ook gewoon nog steeds Melike die ontzettend veel van mooie beauty producten houdt. Misschien niet meer de Melike die ik was 4.5 jaar geleden toen ik deze blog begon die alleen maar over beauty schreef, maar wel iemand die hier nog steeds heel veel passie voor heeft.

Nu ik dit artikel schrijf ben ik inmiddels bijna 39 weken zwanger en het kindje kan elk moment komen. Wat ik vaak zie en hoor van vrouwen is dat ze vooral in deze laatste periode lekker in hun huispakje zonder make-up zitten te wachten. Maar ik kan dit niet;), of ik wil dit niet. Ik snap het principe ervan, alleen ik wordt eigenlijk helemaal niet blij van mezelf niet verzorgen en geen leuke kleding aan te trekken. Ik wordt eigenlijk nog steeds elke dag wakker met veel zin in de dag. Ik bedenk wat ik aan ga trekken, ook al ga ik vaak nergens naartoe haha. En ik doe dus wel make-up op. En dit is dus eigenlijk meer voor mezelf, omdat het mij een blij gevoel geeft er naar mijn beoordeling leuk uit te zien. Zo heb ik de afgelopen weken deze mooie lipglossen van Clarins gedragen en ik ben enorm enthousiast hierover.

Clarins Lip Comfort Sparkling Oil Shimmer

Dit product bestaat al een tijdje maar heeft eigenlijk een mooie glans update gekregen. Ik heb er ooit al een blog over geschreven, waarin ik met name zo verliefd was geworden op deze lipglossen, omdat ze totaal niet plakken. Dit kun je eventueel hier nog even terug lezen: https://melikebeauty.com/2017/06/21/lipgloss-plakt-review-clarins-huile-confort-levres/

Deze nieuwe versie heeft dus dezelfde werking maar geeft je lippen nog even een extra glans boost, door de kleine glinsters die zijn toegevoegd. Verder bevatten deze lip olien de verzorgende ingrediƫnten: biologische macademia olie, biologische jojoba olie en hazelnoot olie.

Ik heb zelf drie kleuren onvangen:

Van links naar rechts is dit de kleur 04 intense pink lady, 01 sequin flares en 07 red hot.

Mijn ervaring?

Zoals ik eigenlijk al een beetje liet blijken ben ik zelf ontzettend blij met deze lip producten. Allereerst is het vinden van een lipgloss die niet plakt in mijn ervaring altijd heel lastig, en dit is de enige lipgloss die ik ken die dit echt niet doet. Verder hou ik zelf altijd wel van een beetje kleur en kan ik zeggen dat de gekleurde varianten ook echt mooi gepigmenteerd zijn. Niet overheersend, maar net genoeg om wel duidelijk kleur te kunnen zien. Ook vind het extra glinster die er is toegevoegd prachtig, naar mijn idee lijken je lippen hierdoor juist optisch gezien nog net iets voller. En de lipgloss is enorm verzorgend, je lippen voelen de hele dag gehydrateerd aan. Mijn eigen favoriet is de kleur 04 intense pink lady. Die draag ik hier ook op de foto.

Absoluut een aanrader dus;). Je kunt de lip producten bij meerdere parfumerie zaken kopen en via: Clarins.com

Liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *