Review: Clarins Double Serum Eye

Het is nu ongeveer 6 maanden geleden dat ik moeder werd en ik heb eindelijk weer tijd voor mijn blog. Tenminste voor nu;). Er wordt mij ontzettend vaak gevraagd hoe het is om moeder te zijn en dan met name hoe het is om single moeder te zijn. En het antwoord vind ik altijd heel lastig, want het is eigenlijk zo allesomvattend. Het is geweldig, het mooiste wat er is, het moeilijkste wat er is, het is gewoon alles tegelijk. Een van de dingen die voorlopig nog wel een thema gaat zijn is natuurlijk slaap. Ik heb inmiddels 6 maanden geen enkele nacht 7 of 8 uur kunnen slapen. Mijn kindje drinkt nog graag ’s nachts en dat blijft voorlopig nog wel even zo denk ik. Dus ja..ik ben vaak heel erg moe. En dan is een product dat helpt bij mijn oogcontouren natuurlijk heel erg interessant.

Clarins Double Serum Eye

Dit is het nieuwe speciaal ontwikkelde serum van Clarins voor rondom de ogen. Veel van jullie zullen het al langer bestaande Double Serum vast al kennen en weten dat ik dit serum ook ontzettend fijn vond. Ik was daarom ook super benieuwd naar dit product. Het serum bevat voor 96% aan natuurlijke ingrediënten waarvan een van de hoofd ingrediënten kurkuma is.

Ik weet persoonlijk dat kurkuma ontzettend goed is voor zowel inwendig als uitwendig gebruik. Een ingrediënt dat ontzettend waardevol is, als je het mij vraagt. Ook bevat de serum biologisch fluitenkruid. De samenstelling van de ingrediënten zorgt voor een bescherming van de 5 vitale huidfuncties van de oogcontouren. Het serum strijkt rimpels glad, verstevigd de huid en vermindert wallen en kringen.

Het advies is het product eerst even te verwarmen tussen je vingertoppen en dan zachtjes met een deppende beweging aan te brengen. Zowel ’s ochtends als ’s avonds.

Mijn ervaring?

Ik heb het product nu ongeveer een maand iedere ochtend en avond gebruikt en ik merk heel veel verschil. Toen ik het product begon te gebruiken had ik er natuurlijk al wat maandjes opgespaard slaaptekort op zitten en dat kon je heel goed zien in mijn gezicht. Mijn ogen zagen er duidelijk vermoeid uit en ik had lichtelijk donkere kringen. Ik blijf natuurlijk nog altijd een beetje een vermoeide uitdrukking in mijn gezicht houden, gezien ik gewoon slaaptekort heb opgebouwd;).

Een product kan dat natuurlijk niet weg nemen. Maar ik zie er een stuk opgewekter uit na gebruik van het serum en daar ben ik ontzettend blij mee. En dus zie ik dit serum een beetje als de Holy grail voor vermoeide nieuwe mama’s;). En natuurlijk ook voor andere vrouwen die simpelweg wat hulp kunnen gebruiken rondom hun oog opslag. Dus absoluut een aanrader! Het serum is verkrijgbaar via: Clarins.com.

Liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *