Review: Urban Decay Marvel Eternals Palette

Zoals ik al in mijn vorige blog aangaf heb ik eindelijk weer wat meer tijd om weer lekker te schrijven. En zelfs nu ik dit type merk ik hoe ik dit ontzettend heb gemist. Er is in de afgelopen tijd zo ontzettend veel veranderd in mijn leven en soms vergeet ik daardoor wel eens dat ik ook gewoon nog steeds Melike ben en niet alleen maar Mama. En ik Melike hou naast al het andere wat ik doe nog steeds heel veel van beauty. En ik kan nog steeds helemaal blij worden van een mooi make-up product dat ik mag testen.

Urban Decay Eternals Palette

Ik weet nog heel goed dat ik een aantal jaren geleden marktplaats afzocht om een naked palette van Urban Decay te kunnen bemachtigen. Het merk was namelijk destijds nog niet te koop in Nederland en ik was er helemaal door geobsedeerd.

En ik vind het nog steeds een ontzettend mooi merk, dus je kunt je vast voorstellen hoe leuk ik het vind dat ik dit palette heb ontvangen.

X Marvel

Het nieuwe palette van Urban Decay is ge├»nspireerd op de krijgers van de nieuwe Marvel film ‘Eternals’. Het zijn 15 geheel nieuwe kleuren die ontzettend goed mengbaar zijn. De kleuren hebben ook allemaal een naam van een personage uit de film. Het zijn allemaal vrij gewaagde kleuren en dus heel erg geschikt voor een uitgesproken look. Het palette bevat zowel matte als metallic tinten.

En wat ik zelf een van de leukste details vind van het palette is het 3D pop- up element dat je ziet als je het palette opent.

Mijn ervaring?

In deze bijzondere tijd waarin we momenteel leven is het ontzettend lang geleden dat ik een avond uit ben geweest. Daarnaast helpt het nu ook niet dat ik natuurlijk een kleine baby heb. Maar daarom vond ik het juist extra leuk om dit palette te gebruiken. Even helemaal ‘all in’ als het gaat om make-up looks, leuk gezien ik normaal gesproken voor vrij naturel ga.

Ik vind allereerst de pigmentering van de oogschaduw echt ongelofelijk. Al bij een keer licht aanbrengen zijn de kleuren ontzettend mooi. Daarnaast blijft de oogschaduw de hele dag goed zitten. Bij oogschaduw zijn dit eigenlijk mijn belangrijkste criteria. Ik heb zo vaak gehad dat ik een leuke ooglook maak in de ochtend en dat deze dan gedurende de dag steeds meer vervaagd. Bij dit palette is dat dus absoluut niet zo.

Ik heb voor mijn look de kleuren: cosmic blast, family is eternal, genius en soaring gebruikt. Dat zijn dan ook op dit moment mijn favorieten en ik denk dat ik ze nog heel vaak ga dragen. Dat zegt wat, gezien ik eigenlijk bijna iedere dag op mijn vertrouwde zwarte eyeliner terugval. Zeker een aanrader dus als je ook eens wat anders wil. Het palette is onder andere verkrijgbaar bij via IciParisXL en Urbandecay.com

Liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *