Review: Kerst met Kiehl’s

Een van de merken die al heel lang op mijn verlanglijstje staat is het merk Kiehl’s. Ik ben zoals sommigen van jullie weten altijd op zoek naar mooie merken op het gebied van huidverzorging en over dit merk hoor ik al jaren hele goede dingen. Ik was daarom super blij dat ik een mooi pakketje van het merk ontving. Of beter gezegd ik deed een dansje toen ik het binnen kreeg, want de verpakkingen alleen al waren zo ongelofelijk leuk. Kiehl’s heeft namelijk speciaal voor kerst een aantal van hun producten gehuld in een super leuk kerst jasje ontworpen door Marylou Faure. Ik zal de producten die ik heb ontvangen dus even uitlichten in deze Bog;).

Kiehl’s de producten

Clearly Corrective Dark Spot Sollution

Dit is een serum dat doelgericht donkere plekjes op de huid opheldert. Het bevat vitamine c en gebufferde salicyl zuur. Door de donkere plekjes op je huid lichter te maken egaliseert je huid als het ware en ziet het er weer stralender uit. Het is dus vooral geschikt, als je huid last heeft van pigment dat ontstaan is door het ouder worden of uv-schade.

Super multi-corrective cream

Dit is een anti aging crème die fijne lijntjes en rimpels vermindert en de huid gladder maakt. Ook verstevigd de crème je huid en verhoogd hij de elasticiteit. De crème bevat onder andere PhytoMimetic Vitamine A, ProxylaneGX en Chaga Mushroom.

Ultra Facial Cream

Dit is een van de meest verkochte crèmes van het merk. Hij zorgt voor een hydraterend effect tot wel 24 uur en maakt de huid gladder, zachter en stralender. De crème bevat Glaciaal Glycoproteïne en van olijf afkomstige Squalaan.

Creme de Corps Body Lotion

Dit is een rijke ultra hydraterende bodylotion die niet vet aanvoelt. Hij bevat cacaoboter, bètacaroteen en squalaan en bestaat al sinds 1980.

Calendula Herbal-Extract Toner

Dit is een alcohol vrije toner die handgeplukte calendula bloemblaadjes bevat. Calendula zorgt ervoor dat je huid minder onrustig wordt en is dus ideaal voor een gevoelige huid. Je huid komt hierdoor weer meer in balans.

Ik en Kiehl’s

Allereerst wil ik meteen even zeggen dat ik ontzettend onder de indruk ben. Ik heb alle producten nu 2 weken getest en mijn huid voelt ongelofelijk fijn aan. Zoals jullie weten heb ik een enorm gevoelige huid en mijn huid is eigenlijk alleen maar super zacht en gevoed gebleven. De twee producten die er voor mij echt uit springen zijn de ultra facial Cream, omdat ik van nature een ontzettend droge huid heb en dus soms al na een paar uur weer een droog aanvoelende huid heb. Bij deze crème blijft mijn huid echt de hele dag soepel en zacht en dat is ontzettend fijn. Naast de Ultra Facial Cream ben ik ook helemaal verliefd geworden op de Calendula herbal-extract toner. Dit is een product dat mijn huid gewoon simpelweg nodig had. Mijn huid wordt er echt een stuk rustiger van en misschien een iets minder belangrijk detail. Maar een product dat echte bloemblaadjes bevat, hoe leuk is dat? Dus wat mij betreft is Kiehl’s een absolute aanrader en ik zou zeker nog meer van dit merk willen ontdekken. De producten zijn onder andere verkrijgbaar via Khiels.nl.

Liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *