Charlotte Tilbury Darling!

Zoals Charlotte Tilbury zou zeggen: ‘Darling!’. Dat is in ieder geval het eerste waar ik aan dacht toen ik deze producten binnenkreeg. Ik ben al jaren enorm fan van het merk en het staat dus ook al jaren bovenaan mijn lijstje als het gaat om samenwerkingen. En nu het moment er eindelijk was voelde het echt alsof mijn beauty prayers eindelijk gehoord waren. Ik vind dit merk namelijk echt een van de beste merken als het gaat om beauty producten. Letterlijk elk product dat ik ooit van ze heb gebruikt was fantastisch. De producten die ik heb ontvangen voor deze review waren allemaal nieuw voor mij en ik kon letterlijk niet wachten ze uit te testen.

Charlotte Tilbury

Voor als je het merk nog niet kent. Charlotte Tilbury is een bekende Britse visagiste die uiteindelijk haar eigen beauty en gezichtsverzorgings merk heeft opgezet. Ze werkt samen met ontzettend veel beroemdheden en haar motto is: ‘ Give everyone the right make-up and they can conquer the world’. Wil je meer over haar lezen, dan kan dat hier Charlottetilbury.com.

De producten

Pillow Talk Matte Revolution Lipstick

Dit is een matte lipstick met een zachte cashmere achtige structuur. De lipstick bevat papaya en orchidee extract. De kleur die ik heb ontvangen heet: original.

Pillow Talk Lip Lustre

Dit is een lipgloss die zijdezacht aanvoelt. De kleur die ik heb ontvangen heet: blondie.

Pillow Talk Lip Cheat

Dit is zachte een lipliner. De kleur die ik heb ontvangen is heet: original.

Nudegasm Face Palette

Dit is volgens Charlotte Tilbury het ultieme supermodellen palette dat het effect geeft van een prachtige sunkissed gloed.

Mesmerizing Maroon Luxury Palette

Dit is een oogschaduw palette dat vier super glanzende kastanjebruine tinten bevat.

The Feline Flick

Dit is een eyeliner met een stiftpunt, die daardoor super makkelijk aan te brengen zou zijn.

Mijn ervaring

Darling, darling, darling…zoals ik al eerder in deze blog aangaf is Charlotte Tilbury naar mijn idee een van de mooiste make-up merken die ik ken. En de producten die ik heb uitgetest waren eigenlijk allemaal weer ontzettend fijn. Zo fijn zelfs dat ik ze nu allemaal in mijn dagelijkse routine heb toegevoegd. De lipproducten creëren samen de ultieme nude lip en ookal lijkt een mooie oude lip misschien makkelijk te creëren. De juiste nude kleur vinden is ontzettend moeilijk. En deze zoals je ziet op de foto, is ontzettend mooi.

En als je mij al iets langer volgt, weet je dat ik eigenlijk altijd eyeliner draag. En daarom ook altijd op zoek ben naar de beste eyeliner. Ik heb normaal gesproken niet altijd even goede ervaringen met een eyeliner die een stift punt heeft. In mijn ervaring kleurt dit vaak wat minder zwart in. Maar deze zoals je ziet op de foto is absoluut zwart en is ook nog eens super makkelijk in gebruik. Hij trekt meteen zonder moeite een mooie strakke lijn en daar hou ik van.

En het sun kissed effect in combinatie met de mooie warme oogschaduw tinten maakte het voor mij helemaal af. Dus yes Darling, ik zou elk product absoluut aanraden! Alle producten zijn verkrijgbaar via Charlottetilbury.com.

Liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *