Over mij

12080020_10153137082542727_4811217391468141363_oDrogistje spelen Mijn obsessie met beauty is begonnen op jonge leeftijd. Drogistje spelen met mijn zus was het leukste wat er was voor mij. We zetten een aantal oude parfumpjes en cremes van mijn moeder op een tafeltje en gingen er achter zitten. Ik droomde altijd dat als ik later groot was een mooie vrouw zou zijn met een prachtige huid en een lange bos haar. Ik had namelijk pluizig haar dat kort geknipt was en veel last van een droge eczeem huid. Toen ik ouder werd bleef mijn haar pluizig en ging de eczeem niet weg. Alleen als het regende kreeg ik wel ineens een bos krullend haar. Ik ontdekte dat de reden voor mijn pluizende haar was dat ik eigenlijk krullen had. Dus ik begon een zoektocht naar goede producten voor krullend haar.

Wat betreft mijn eczeem huid begon ik ook voedende cremes te vinden waardoor ik er steeds minder last van kreeg. En toen kwam ook de ontdekking van make up…Een egalere huid, langere wimpers, de mogelijkheden leken ineens eindeloos. Een mooie verpakking, een nieuw merk of een eeuwenoud beauty geheim? Ik moet het allemaal proberen.

Nu ben ik op het punt gekomen om mijn ervaringen te delen. Dat meisje dat altijd mooier wilde worden zit nog altijd in mij en analiseert nieuwsgierig welke producten echt werken en doen wat ze beloven…

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking of wil je mij een vraag stellen?

Instagram: melikebeauty

Facebook: melikebeauty

Email: melike_d@hotmail.com

Actuele samenwerkingen: Urban Decay, Rimmel London, Davines, Redken, Madara, Lancome, Paula’s Choice, Babor, Caption, Ici Paris XL, Johnbeerens.com, Haarshop.nl, Loreal en meer..

Heel veel liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *