Over mij

12080020_10153137082542727_4811217391468141363_oDrogistje spelen

Mijn obsessie met beauty is begonnen op jonge leeftijd. Drogistje spelen met mijn zus was het leukste wat er was voor mij. We zetten een aantal oude parfumpjes en cremes van mijn moeder op een tafeltje en gingen er achter zitten. Ik droomde altijd dat als ik later groot was een mooie vrouw zou zijn met een prachtige huid en een lange bos haar. Ik had namelijk pluizig haar dat kort geknipt was en veel last van een droge eczeem huid.

Toen ik ouder werd bleef mijn haar pluizig en ging de eczeem niet weg. Alleen als het regende kreeg ik wel ineens een bos krullend haar. Ik ontdekte dat de reden voor mijn pluizende haar was dat ik eigenlijk krullen had. Dus ik begon een zoektocht naar goede producten voor krullend haar. Verder werd ik steeds meer geobsedeerd door rode lipsticks en zo ging het steeds verder. Ik kocht me arm aan beauty producten en op een gegeven moment kreeg ik echt de behoefte om mijn ervaringen te delen. Zo is deze blog ontstaan.

Behalve beauty heb ik nog een tweede liefde. Ik ben een ongelofelijke fashion hoarder en eigenlijk altijd op zoek naar nieuwe dingen. Ik hou van verandering en dat zie je eigenlijk terug in alles. Met mijn blog wil ik je vooral inspireren en vertellen over wat mij bezig houdt in beauty en fashion land. Dit is mijn plek waar ik hier ongegeneerd over kan praten. And I love it;)

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking of wil je mij een vraag stellen?

Instagram: melikebeauty

Facebook: melikebeauty

Email: melike_d@hotmail.com

Actuele samenwerkingen: Chanel, Joe Malone, Estee Lauder, Kerastase, Kevin Murphy, Urban Decay, Rimmel London, Davines, Redken, Madara, Lancome, Paula’s Choice, Babor, Caption, Ici Paris XL, Johnbeerens.com, Haarshop.nl, Loreal en meer..

Heel veel liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *