Put your red boots on and go;)

Over het algemeen schrijf ik op mijn blog zelf eigenlijk alleen maar over beauty producten. Echter weet je als je mijn Instagram pagina volgt dat ik ook heel veel fashion post. Ik wil dat vanaf dit jaar ook wat meer op mijn blog zelf doen. Mijn liefde voor fashion is namelijk eigenlijk net zo groot als mijn liefde voor beauty en dus vind ik het leuk om ook hier wat meer over te schrijven. En met mijn laatste aankoop was ik zo blij dat het mij het ideale moment leek om deze aankoop eens wat uit te lichten. Ik heb het over mijn nieuwe red boots!

Mooi om naar te kijken..

Deze laarzen wilde ik eigenlijk al maanden kopen. Toch was ik door de kleur in combinatie met de prijs constant in dubio. Misschien herken je het wel. Van die items die je super mooi vindt, maar waarvan je bang bent dat je ze misschien bijna nooit gaat dragen. Het soort items die je in de kast zet om er eindeloos naar te kijken haha.

Ment to be

Onlangs was de sale natuurlijk gestart en het eerste waar ik aan dacht was…zouden ze nu afgeprijsd zijn? En ja dat waren ze! Dus mijn shopahlic stemmetje in mijn hoofd vertelde mij dat het nu toch wel echt ment to be was;). Voordat ik ze bestelde heb ik ze nog wel even als pol op mijn Instagram stories gezet. De uitkomst was nogal verdeeld. Meer dan de helft van mijn volgers stemden nee en dat verbaasde mij nogal. Maar ik zou mezelf niet zijn als hier naar zou luisteren;).

Dare to be different

Achteraf had ik net zo goed geen pol kunnen doen, want eigenlijk als het om fashion gaat doe ik altijd wat ik zelf wil. Ik trek me eigenlijk nooit wat aan van anderen. Ik hou er van om echt zelf keuzes te maken als het gaat om mijn kleding en ik vind het heerlijk als ik items vind die niet zo standaard zijn.

De rode draad

Last but not least. Misschien is het je wel eens opgevallen. Dat ik juist voor een kleur als rood ben gegaan bij deze schoenen is niet zo gek. Ik heb een enorme obsessie als het gaat om deze kleur en ik was dat ook super blij dat rood dit seizoen weer helemaal terug was. Het is en blijft echt mijn favoriete kleur. Op een subtiele manier vind ik het altijd leuk om iets in de kleur te dragen en ik denk dat dit daarom ook echt een van de key ingrediënten is als het gaat om mijn persoonlijke stijl. De laarzen zijn van Mango btw, mocht je ze ook willen bekijken.

Liefs,

Melike

 

One thought on “Put your red boots on and go;)

  • Reply Deb 14 januari 2018 at 11:22

    These boots are made for walking!! Ze staan je heel mooi Melike en goed dat je uiteindelijk naar je ♥ hebt geluisterd. Zou je anders eeuwig spijt van hebben. Fijn dat ze in de sale waren ook. Ben alvast benieuwd naar je aankomende fashion posts. Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *