Lancôme Haul: Nieuwe musthaves die ik toch echt even moet laten zien!

Zoals sommigen van jullie hebben gezien ben ik enige tijd geleden aanwezig geweest bij een ongelofelijk leuk feest van Lancôme. Een van mij favoriete merken! Ik ging zeker niet met lege handen naar huis en in deze blog wil ik jullie even laten zien welke producten ik de afgelopen tijd heb getest.

L’Absolu Gloss

Dit is een van de nieuwste producten van het merk als het gaat om lippen. Het is een gloss die verkrijgbaar is in drie verschillende varianten: matte, transparant en crème. Ik heb zelf twee glossy varianten.

Click & Glow Illuminateur Fluide Visage Highlighter Skin Fluid

 

Dit is het nieuwe highlighter product van Lancôme en hij verkrijgbaar in 4 tinten. Hij is in de vorm van een pen en heeft een heel handig klik systeem waardoor er bij elk gebruik precies genoeg uit komt. Het aanbrengen doe je met het zachte sponsje dat aan de bovenkant zit. Door te klikken komt het product meteen uit dit sponsje.

Ombre Hypnôse Stylo

Dit is een oogschaduw in de vorm van een pen. Hij is erg compact en blijft tot 24 uur zitten. Het effect dat hij geeft is crèmig en parelachtig. Ook komt hij met een ingebouwde puntenslijper. Hij is verkrijgbaar in 13 kleuren.

Cushion Highlighter by Olympia Le-Tan

Dit is een highlighter in cushion vorm en hij is heel speciaal, omdat hij uit de Olympia Le-Tan collectie komt. Hij heeft een hele leuke geborduurde print op het doosje en als je het mij vraagt is dit echt een collecters item. Het is een limited Edition collectie, maar ik heb gezien dat hij in ieder geval online nog bij de Bijenkorf verkrijgbaar is;). De structuur van deze highlighter is heel licht en vloeibaar. Je kunt hem daardoor op verschillende manieren gebruiken. Zowel over je hele gezicht als een beetje op je jukbeenderen. De highlighter draag ik onderaan in mijn look;).

Mijn look en ervaring

De producten die ik je heb laten zien vind allemaal eerlijk gezegd heel erg goed. Wat betreft de gloss was ik even bang dat hij zou plakken. Normaal gesproken gebruik ik om die reden namelijk nooit een lipgloss. Echter plakt deze niet! Ook is het heel fijn om te weten dat de rode kleur die je ziet ook echt goed pigment afgeeft. Je hoeft hem relatief weinig bij te werken. Mijn lippen voelen na gebruik super zacht aan en ik heb het idee dat hij ook echt een beetje verzorgd.

De stylo oogschaduw pen vond ik wel grappig in het begin. Ik heb zoals je gezien hebt een roze gekregen en ik wist even niet wat ik met die kleur moest doen. Ik denk dat ik niet de enige ben die niet zo snel fel roze zou gebruiken. Toch heb ik hem natuurlijk een kans gegeven en onderaan zie hier het resultaat van. Soms moet je even out of the box denken en ik vind hem op deze manier eigenlijk super leuk! Daarnaast is hij natuurlijk ook gewoon verkrijgbaar in wat meer naturel tinten. Het klopt dat hij echt de hele dag super goed blijft zitten en de dekking is ook heel goed. Zeker een producten om te proberen dus.

En last but not least wil ik natuurlijk wat zeggen over de highlighters. De pennen met het klik systeem zijn super handig in gebruik. Je bent zo klaar met het aanbrengen en het effect vind ik super mooi. Ze zijn allemaal verschillend wat betreft de kleur en toch vind ik alle kleuren super mooi. Ze geven een behoorlijk glossy effect en daarom gebruik ik ze vooral als ik wat verder wil gaan met mijn make-up. In mijn dagelijkse look hou ik het altijd wat meer naturel en daarvoor is de bushion weer ideaal. Hij is echt mooi subtiel waardoor hij een healthy glow geeft zonder dat het meteen lijkt alsof je dit door make-up hebt gecreëerd. En daar steel je mijn make-up hart eigenlijk altijd een beetje mee. Ik heb hem bijna iedere dag in gebruik en het is dus eigenlijk mijn favoriet van alle producten die ik heb laten zien! Dat was het voor nu;)

Liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *