Let’s rock new lippies;) Review: YSL Rouge Volupté Rock’N Shine

Toen ik deze lipsticks voorbij zag komen was ik eigenlijk meteen verkocht;). Ik weet dat het vaak niet uit maakt hoe een product er uit ziet als het gaat om de werking, maar toch.. Deze lipsticks zijn ongeveer de leukste die ik de afgelopen periode heb gezien. Ik vind ze er echt geweldig uit zien en ik vind het bijna zonde om ze te gebruiken. Maar uiteraard heb ik ze ook getest gezien ik er twee van mee kreeg tijdens het afgelopen event van YSL.

Rouge Volupté Rock’N Shine

Dit is een van nieuwste lipsticks van YSL. Het is een medium dekkende lipstick die glanst en verzorgt. En wat natuurlijk het meest opvalt aan deze lipstick is de ster in het midden. De ster voegt extra shine en glitter toe en is volledig gemaakt van plantaardige ingrediënten. Hij is verkrijgbaar is 15 kleuren. En is bedoelt om je make-up look te rocken;). Mij gaf de uitstraling zelfs een beetje een vintage gevoel gezien de vormgeving. Maar ik weet uiteraard niet of dit ook de bedoeling was van het merk;)

Is it as good as it looks?

Dit is uiteraard een product dat je als je net als ik een beetje een verpakkings ekster bent snel zal kopen zonder te weten of het wel goed is. Tenminste, daar ben ik vast niet de enige in. Echter schrijf ik eigenlijk nooit een blog over een product als ik het product niet daadwerkelijk fijn vind. En ik ben echt heel blij met dit product.

We hebben natuurlijk in lipstickland nog steeds last van een soort matte revolutie. Ik vind matte lipsticks af en toe ook echt wel mooi, maar ik ben nooit helemaal overtuigd. Dus ik was juist allereerst heel blij dat dit juist weer een glanzende lipstick was. En daarnaast ook een verzorgende. Hij voelt dan ook heerlijk zacht op je lippen en geeft daarnaast ook een mooie kleur af. Het is voor mijn gevoel bijna een lippenbalsem, maar dan wel een die heel zichtbaar is.

De lipstick bevat in het sterretje wel wat glitter, maar dit is zo subtiel dat je het bijna niet ziet. Je lippen zien er na gebruik gewoon mooi en verzorgd uit met een mooie glans. En hij blijft bij mij ongeveer 3 uur zitten. Wat misschien niet lang klinkt, maar naar mijn idee vrij logisch is gezien het een glanzende lipstick is. Dus met andere woorden zeker een aanrader. (De kleuren die ik laat zien zijn van onder naar boven nummer 5 en 8).

liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *