Haarverzorging uit Nederland, die ongeveer alles goed doet? Review: Ivy Haircare

Het is geen geheim dat ik een ongelofelijke haarproducten hoarder ben. Vertel je mij over een nieuwe haarverzorging, die goede ingrediënten bevat? Ik wil het meestal bijna meteen even uitproberen. Dit is ooit ontstaan doordat ik als kind ontzettend pluizig onhandelbaar haar had. En het daarnaast nooit een keer echt lang werd. Ik heb mijn haar door de jaren heen in het verleden dan ook behoorlijk mishandeld. Ik kleurde er op los en was eigenlijk nooit tevreden. Tot ik het een aantal jaren geleden juist met rust begon te laten en alleen maar goede producten begon te gebruiken. En ik kan eerlijk zeggen dat mijn redding is geweest. Mijn haar is gezond en lang. En dat wil ik graag zo houden, waardoor ik wel altijd op zoek ben naar goede en het liefst natuurlijke producten.

Ivy Hair Care

Onlangs ontdekte ik het merk Ivy Hair Care. Ik zag dat het een nieuw haarmerk was dat ook nog van Nederlandse bodem was. Daarnaast is het merk ongelofelijk duurzaam en maakt het gebruik van natuurlijke ingrediënten. Ik was meteen geobsedeerd en moest dit dus even proberen;).

Het meest bijzondere aan het merk is dat ze het eerste merk is dat statiegeld geeft op haar verpakkingen. Op die manier kunnen de verpakkingen dus gerecycled worden en is dus eigenlijk aan alles gedacht wat betreft duurzaamheid. Daarnaast zijn de producten 100% vegan, parabenenvrij en maakt het merk gebruik van eigen lijnzaad. Ivy wilde producten maken die echt werken en ook een positieve bijdrage leveren aan de wereld. Producten die ‘Echt Mooi’ zijn:). Als je benieuwd bent naar het hele verhaal, kijk dat even op: https://www.ivyhaircare.nl/over-ivy

Wat heb ik getest?

Ik heb zelf drie producten van het merk mogen uitproberen. De repair shampoo, de conditioner en het treats serum.

Repair shampoo

Deze shampoo bevat lijnzaadolie, vitamine E, doperwt en andere verzorgende ingrediënten. De shampoo is gemaakt voor droog en beschadigd haar en geeft een intensieve verzorging.

Conditioner

De conditioner bevat ook lijnzaadolie en vitamine E en bevat daarnaast ook uv filters en andere verzorgende ingrediënten. Hij is geschikt voor alle haartypen en geeft een intensieve verzorging en glans.

Treats Serum

Het serum bevat ook lijnzaadolie en doperwt en daarnaast ook onder andere tarwe proteïne. Het is een een product dat bedoelt is om je haar een echte boost te geven en je haar zou er zelfs 3 keer sterker van worden.

Echt Mooi?

De grote vraag is natuurlijk of de producten ook echt zo goed waren als beloofd werd. En ik zou deze blog niet schrijven als ze dat niet waren, aangezien ik eigenlijk alleen besluit te schrijven over producten als ik echt verkocht ben. Ik vind alle drie producten ontzettend fijn. Mijn haar ziet er na gebruik echt heel goed uit. Daarnaast voelt het zacht aan en lijkt het echt alsof het een boost heeft gehad wat betreft verzorging. Ik vind het zelf altijd belangrijk dat mijn haar na gebruik van producten, niet pluist en niet verzwaart wordt. En dat zijn misschien wel de belangrijkste dingen die deze producten doen. Dus zeker een aanrader als je op zoek bent naar fijne producten die dus duurzaam en natuurlijk zijn en wel echt werken.

Liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *