Review: Clarins Double Serum

Ookal is deze winter vrij zacht, het is natuurlijk helaas nog steeds winter. En nee ik ben geen winter persoon en mijn huid ook niet;). Meestal in deze periode ben ik dan ook constant op zoek naar dat ene wondermiddeltje dat mijn huid gaat oppeppen. Een wonder middel kan ik helaas nog steeds niet vinden. Maar af en toe vind ik wel een product dat zo goed werkt dat ik hem graag even wil laten zien. Zo ook dit serum van Clarins.

Clarins Double Serum

Het product is bedoeld voor vrouwen van ongeveer 25 jaar die graag een product willen gebruiken tegen huidveroudering. Het mooie aan het product is dat het gemaakt is als compleet product. Het bestaat uit twee fasen die gemengt kunnen worden in je hand. En met het pompje kun je exact doseren hoeveel jij nodig denkt te hebben voor je huid. Vandaar de naam double uiteraard. Het advies is om het product elke ochtend en avond onder je dag of nacht verzorging te gebruiken. En na 7 dagen zou je huid er al een stuk stralender uit kunnen zien.

Wat betreft de ingrediënten bestaat het serum onder andere uit: Kurkuma, Biologische Kalanchoë, Biologische quinoa, Biologische zeekraal, Cacao ,Biologische kiwi, Mariadistel, Kaardebol, Goji bes, Callicarpa, Paardenkastanje, Biologische groene banaan, Mango, Jania, Kattesnor, Vlinderjasmijn, Huan qi, Biologische Edelweiss, Myrothamnus, Avocado en Haversuikers.

Mijn ervaring?

Ik zal eerst maar even beginnen met iets dat ik nog niet helemaal heb geaccepteerd. Ik ben namelijk 35 en anti- aging is voor mij tegenwoordig een wat groter onderwerp als het gaat om huidverzorging. Dus als er tegenwoordig anti- aging op een product staat denk ik meteen yes! Nouja ook weer niet hard op hoor, maar ik let er tegenwoordig wel op terwijl ik tot ongeveer mijn 32ste er niet heel veel over nadacht. Dus met andere woorden was ik blij dat ook dit product een anti- aging doel heeft.

Natuurlijk geloof ik niet dat je daadwerkelijk minder rimpels krijgt van een product. Maar ik geloof wel dat een goede verzorging je huid kan verbeteren en kan helpen minder snel lijntjes te krijgen. Ook vind ik dat een stralende verzorgde huid altijd jeugdiger oogt.

Ik heb de serum nu ongeveer een maand getest en ik ben eigenlijk zo blij met het effect dat ik hem ook absoluut weer zou willen hebben. Wat mij meteen opviel al na het eerste gebruik, is dat mijn huid na gebruik meteen een stuk zachter aanvoelt en daarnaast ook heel gehydrateerd aanvoelt. Ik heb van mezelf een ontzettend droge doffe huid en dit serum helpt daar enorm bij. Ook merk ik nu na wat langer gebruik dat de droogheid en dofheid van mijn huid een stuk minder is. Ik zie er daadwerkelijk en stuk stralender uit. Een beetje alsof mijn huid een goede oppepper heeft gehad.

Wat betreft de structuur van het serum is hij een beetje een combi van een olie en een gel. Maar eenmaal aangebracht voelt het vooral als een gel. Ook dat is fijn, want het is geen product dat op je huid blijft zitten. Het trekt goed is waarna je huid dus meteen zachter en gehydrateerder aanvoelt.

Dus mocht je net als ik even wat extra’s zoeken en dat in een serum dat goed werkt, zou ik deze zeker aanraden.

liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *