Hello pretty skin;) Review: Comme Ça Skincare Le Youth Sérum

Dat ik nooit een makkelijke huid heb gehad, is geen geheim. Mijn huid is altijd een van mijn grootste ergernissen geweest. Van jongs af aan heb ik last van eczeem en is mijn huid altijd extreem droog geweest. Dat is een van de voornaamste redenen geweest, waarom ik altijd een beetje geobsedeerd ben geweest door beauty producten. En nog altijd op zoek ben naar dat ene wondermiddeltje dat alles oplost. Maar deze bestaat natuurlijk niet;). Wel bestaan er ongelofelijk veel producten als het gaat om je huid en ik kan me voorstellen dat je het net als ik soms echt even niet meer weet. Op dat punt was ook ik weer eens gekomen, toen ik dit merk ontdekte.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe betere skincare en ik werd ontzettend nieuwsgierig toen ik dit merk zag. Uiteraard eerst, omdat ik gewoon een verpakkingsekster ben. Het ziet er ongelofelijk mooi uit. Maar daarnaast ook, omdat ik las dat het natuurlijk was en een mooi verhaal had.

Comme Ça Skincare

Wat misschien wel het allerleukste om te weten over dit merk is dat de eigenaresse Charlotte Seijerlin een vrouw is zoals jij en ik. Tenminste als je deze blog leest ga ik er vanuit dat je ook weer op zoek bent naar een fijn skincare product;). Charlotte was het zat, wat betreft haar zoektocht. Ze zei haar baan op en gooide het roer volledig om. En zo begon zij 2 jaar geleden met het ontwikkelen van haar eigen lijn. Een skincare lijn die eindelijk echt zou werken. Ze heeft zelf een ontzettend gevoelige huid en kwam er achter dat de meeste skincare die ze tot nu toe gebruikt had vol zat met synthetische ingrediënten. Haar huid raakte regelmatig geïrriteerd of allergisch. Dus ontwikkelde ze een lijn die volledig natuurlijk is en alleen maar goede ingrediënten bevat. En zo was haar kindje Comme Ça Skincare geboren. De lijn bestaat uit drie producten: La Prickly Pear Seed Oil, La Vitamine C Powder en Le Youth Sérum.

Le Youth Sérum

Een van de producten heb ik dus mogen testen en dat is dit serum. Het serum bevat een mix van een aantal hele mooie ingrediënten. Zo bevat het onder andere algen extracten die zorgen voor meer stevigheid in je huid. Het bevat acmella oleracea extract, dat de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels vermindert. En vanille, wat een kalmerend en antibacterieel effect geeft op de huid. Daarnaast ruikt vanille natuurlijk ook ontzettend lekker.

De effecten van het serum op je huid zijn:

  • Een jonger uitziende huid.
  • Minder zichtbare lijntjes en rimpels
  • Een stevigere huid
  • Een rustigere huid
  • Een zachte gehydrateerde huid
  • Een stralendere huid

Het serum is geschikt voor alle huiddtypen en in het bijzonder voor een droge ouder wordende huid.

Mijn ervaring?

Zoals ik al eerder in deze blog aangaf, kwam ik dit merk tegen toen ik weer eens ten einde raad was. Mijn huid was ongelofelijk droog en dof en niets leek te helpen. Zelf had ik het vermoeden dat dit zo was, omdat ik al enkele weken alleen maar thuis was gezien de situatie waar we allemaal even in zitten. Ik geloof echt dat dit effect heeft op mijn huid en mijn huid daarom nog meer verzorging nodig heeft dan normaal.

Ik heb het serum nu ongeveer 2 weken iedere ochtend en iedere avond gebruikt voor het aanbrengen van mijn dagcrème en ik ben verkocht;). Mijn huid voelt direct na het aanbrengen ongelofelijk zacht en gehydrateerd aan. Ook merk ik dat mijn huid al een stuk minder droog is en haar glow weer terug begint te krijgen. Ook ruikt de olie heerlijk.

Zeker een aanrader dus, als je net als ik last hebt van een droge doffe huid en vooral even iets natuurlijks wil gebruiken. De producten van Comme Ça Skincare zijn online verkrijgbaar via de webshop: https://www.commecaskincare.com.

Liefs en stay safe,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *