Zomer Skin Care? Review: Image Vital C Hydrating Water Burst

De zomer is alweer bijna voorbij helaas. Deze zomer was naar mijn idee toch wel een warmere dan ik ooit eerder hier in Nederland heb ervaren. Zo warm zelfs dat ik soms verlangde naar wat koelere dagen. En geloof me, dat gebeurt bijna nooit. Mijn huid verlangde daar eerlijk gezegd op een gegeven moment ook wel naar;). Ik heb uiteraard wel veel in de zon gelegen en ondanks dat ik echt kan genieten van een wat gebruinder tintje, krijg ik ook altijd wel wat zonschade. Vooral als het gaat om droogte. Nu had ik gelezen dat vitamine c daarbij kon helpen en ik was heel benieuwd.

Image Vital c Hydrating Water Burst

Dit product is een intens hydraterende gel die speciaal geschikt is voor een droge, geïrriteerde, gevoelige huid. De substantie is een gel en hij is rijk aan antioxidanten, hyaluronzuur, vitamines en peptides. En het hoofdbestanddeel is vitamine c, wat je huid een directe boost zou geven. Je huid wordt intens gehydrateerd en weer levendiger, jeugdiger.

Mijn ervaring?

Ik heb dit product nu ongeveer 2 maanden in huis. Wat mij meteen opviel was de geur. Hij ruikt heel intens citrus achtig en dat is heel lekker. De substantie is gel achtig waardoor hij me erg doet denken aan een serum. De bedoeling is dat je een klein nootje in je huid masseert op elk gewenst moment van de dag. Ik heb hem zelf vaak in de ochtend gebruikt, aangezien ik dan altijd wel toe ben aan een frisse boost. Na het wassen van mijn gezicht breng ik een klein nootje aan en laat ik dit inwerken. Wat je meteen merkt is dat je huid een stuk strakker aanvoelt en je huid er net iets frisser uitziet.

Gezien ik een hele droge huid heb breng ik daarna nog wel een dagcreme aan om te verzachten. Ik merk namelijk wel na gebruik dat mijn huid toch nog wat extra voeding nodig heeft. Het is natuurlijk verschillend per huidtype wat prettig is, maar op deze manier heb ik het product als een hele fijne extra toevoeging ervaren. Ik merk zeker verschil als ik het product niet gebruik. Het geeft voor mij net dat beetje extra. Een boost op mijn dagelijkse routine. En dat was zeker nodig in deze warme dagen. Dus mocht je nog een lekkere toevoeging zoeken op je dagelijkse routine, zou ik hem zeker aanraden. Het product is verkrijgbaar bij schoonheidsspecialisten die werken met Image en op de officiële website van Image Skincare.nl.

Liefs,

Melike

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *