Thuis, toch even wat make-up? Review: Collistar Milano By Day

Ik moet eerlijk bekennen dat het de afgelopen weken niet helemaal goed voelde iets te gaan schrijven over beauty. Er gebeurt zoveel in de wereld op dit moment en er zijn momenten waarop ik echt even niet meer weet wat ik moet denken. Maar ik denk dat de enige manier, waarop we hier samen doorheen komen is vooral te kijken naar wat we wel hebben en kunnen. En wat wij in ons landje hebben is heel veel. We hebben te eten, we hebben een dak boven ons hoofd. We wonen in een van de rijkste landen ter wereld en dat hebben we volgens mij soms echt niet genoeg door. En natuurlijk snap ik dat thuis zitten niet ideaal is en dat we liever weer verder gaan met ons leven zoals we dat normaal deden. Ik mis het ook. Maar ondanks dat besef ik me ook hoe fijn het is dat we even een stapje terug moeten doen. Dat we even wat meer tijd voor ons zelf hebben.

Wat natuurlijk wel een gevaar is van het vele thuisblijven is dat je misschien op een gegeven moment gaat leven in je pyjama en niks meer aan jezelf doet. Ik vind het ook heerlijk eerlijk gezegd. Maar aan de andere kant vind ik het ook nog steeds heel fijn me even weer op te doffen;). Ook al ga ik nergens naartoe. Het voelt even weer normaal. Dus af en toe loop ik in vol ornaat door mijn huis heen en dat voelt ook heel goed. Gewoon even leuke kleren aan en een make-upje. Hoe oppervlakkig dat ook klinkt. Mijn doel is altijd geweest vrouwen er juist bewust te maken van het feit dat alles ok is. Dat het niet uit maakt hoe je er uit ziet of hoe je er uit wil zien. Als je er maar gelukkig mee bent. En ik ben een vrouw die van yoga houdt. Het liefst de hele zomer kampeert zonder make-up met bijna niks om me heen. En een vrouw die ook nogal geobsedeerd is door make-up en beauty producten. Nou en? Ik vind beide leuk. Dus vandaar ook hier weer even een blogje over een collectie die ik onlangs heb ontvangen.

Collistar Milano By day

Het merk Collistar heeft haar oorsprong in Milaan en daarom ook deze op Milaan geïnspireerde collectie. Het is een complete collectie die jouw als moderne vrouw wil voorzien van een compleet pakket aan producten voor zowel overdag als ’s avond. En ik vind hem super mooi!

Magica BB + detox

De lente is natuurlijk net begonnen en dan vind ik een BB Cream altijd superfijn. Deze BB Cream bevat ook nog eens spf20 en is verzorgend, waardoor hij ook als dagcrème gebruikt kan worden.

Infinito Mascara Waterproof

Door het unieke borsteltje zou deze mascara zelfs de kortste wimpers verlengen. Hij blijft al na een laagje de hele dag zitten en geeft volume en krul.

Silk effect maxi blusher

Deze blusher geeft je meteen een kleurtje op je wangen en bevat hyaluronzuur en vitamine E.

Twist ultra shiny gloss

Dit is een lipstick in de vorm van een lipgloss. Hij geeft zowel pigment als heel veel glans. En de lipsticks bevatten pro-collageen en hyaluronzuur.

Eye shadow stick long lasting

Deze eyeshadow stick bevat jojoba olie en blijft goed zitten door haar crème achtige structuur. Daarnaast zit er een ingebouwde slijper bij zodat je hem altijd weer even kunt aanscherpen.

Mijn ervaring?

Ik vind het eigenlijk in totaal een super leuke collectie. Alle producten afzonderlijk zijn super fijn, maar de twee producten die er voor mij echt uitspringen zijn de lipsticks en de eyeshadow sticks. De lipsticks zijn ongelofelijk zacht en fijn op je lippen terwijl de kleur goed houdt. En dit geld eigenlijk ook voor de eyeshadow sticks. Zeker een aanrader om eens online te gaan bekijken:).

Liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *