Maison LANCÔME..Ban the boring!

Vorige week mocht een event bijwonen van een van mijn favoriete merken. Ik heb het natuurlijk over Lancôme;). Ook moet ik eerlijk zeggen dat de events van Lancôme altijd een beetje mijn hart stelen. Ze behoren gewoon echt nog steeds tot de leukste events die ik als blogger mag meemaken. Natuurlijk heeft dit te maken met het feit dat ik het merk prachtig vind, maar het is misschien nog wel veel belangrijker om te zeggen is dat het warme gevoel dat Lancôme altijd weet te creëren het voor mij doet.

Ban The Boring!

Het event stond dit keer in het teken van het thema ‘Ban the boring’. Het was een feest ter ere van hun nieuwe product lanceringen, en natuurlijk niet zomaar een feest. Het feest werd gehouden in de Vondelkerk in Amsterdam. Wat natuurlijk op zichzelf al een prachtige locatie was. En ondanks dat ik al zoveel events heb meegemaakt toch wel weer een beetje zenuwachtig;). Gelukkig mocht ik iemand meenemen en dat werd uiteraard mijn bestie.

Cocktails..Candy..Music..and..Make-Up Ofcourse;)

Het event kan ik het beste omschrijven als zo ongeveer de perfecte girls night out. Alle elementen waren aanwezig die ik maar zou kunnen bedenken. Bij binnenkomst kregen we een super leuke make-up bag die we gedurende de avond zouden mogen vullen met de make-up die rond zou gaan. Dit werd gedaan door twee mannen, die ons ook nog af en toe advies probeerden te geven. Uiteraard hadden ze er geen verstand van, maar at least they tried haha.

Ook was er natuurlijk de wereld aan guilty pleasures in de vorm van snoep, macarons en meer. .

En kon je non stop heerlijke cocktails laten maken door de shakerboys die Lancôme speciaal had ingehuurd.

En je kon zelf alle nieuwe lanceringen uitproberen en je lippen laten bijwerken met de nieuwe lipproducten. Uiteraard kon ik dat niet weerstaan en ging ik voor een opvallende roodtint.

We definitely banned the boring;)

En wat we verder hebben gedaan? Uiteraard de hele avond gedanst en echt genoten.

Ik heb een druk leven naast mijn blog and..I really needed this! Did soort events zijn zo ongeveer het leukste wat mijn blog tot nu toe heeft gebracht en het bewijs voor mij dat ik nog lang niet klaar ben. Wat ik vooral voel na zo’n mooi event is heel veel dankbaarheid voor de waardering die een merk mij geeft.

Een merk waar ik van hou en hoop nog heel vaak leuke dingen mee te kunnen ervaren. Ik hoop dat je door mijn foto’s een beetje mee hebt kunnen genieten.

Ook heb ik ook prachtige producten mee gekregen die ik nu uitgebreid aan het testen ben. Hier alvast een sneakpeak en by the way..het doosje met de print zit nu al standaard in mijn make-up bag. Het is een cushion highlighter en ik ben helemaal geobsedeerd! Daarover binnenkort meer;)

Liefs,

Melike

 

 

One thought on “Maison LANCÔME..Ban the boring!

  • Reply Carolina 14 november 2017 at 21:44

    It was a pleasure to join you!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *