Hello December, Hello kou! Helpt dit tegen een grauw gezicht? Review: Origins Ginzing

Het is nu eindelijk december en ik heb echt een haat liefde verhouding met deze maand. Liefde natuurlijk vanwege alle mooie lichtjes en versieringen, haat uiteraard vanwege de kou;). Als het eenmaal echt koud begint te worden merk ik dit ontzettend aan mijn huid en uitstraling en dat is niet zo positief. Er zijn twee oorzaken: weinig licht en kou. Misschien herken je het wel. Het moment dat je in de spiegel kijkt en toch echt ziet dat je er minder stralend en dof uitziet?

Het leek mij daarom een goed moment om een gezichtsverzorgingslijn die ik al een tijdje aan het testen ben te belichten. Deze lijn draait namelijk geheel om energie en het boosten van je huid en uitstraling.

Origins Ginzing

Een aantal weken geleden ontving ik de gehele lijn ter review en ik was zo ontzettend benieuwd! Ik ben namelijk al jaren enorm fan van dit merk. Het is een van de weinige merken die ik ken, die al langere tijd alleen maar natuurlijke ingrediënten gebruikt. En daarnaast een van de merken waar mijn gevoelige eczeem huid altijd tegen heeft gekund. Ik zal eerst even alle producten uit de Ginzing lijn kort toelichten. Het zijn er veel dus bereid je voor;).

Moisturizing Booster

Dit is een lekkere lichte moisturizer die geheel olie vrij is. De belangrijkste bestanddelen zijn panax ginseng en koffiebonen. Hij helpt je vermoeide huid te revitaliseren, zodat je weer een stralende heldere gloed krijgt. De textuur is in een gelvorm.

Ultra Hydrating Energy Boosting Cream

Deze moisturizer lijkt erg op de moisturizer booster, maar is rijker van structuur. Hij is in plaats van gel in een crème vorm. Ook dit product is verrijkt met panax ginseng en koffiebonen. De crème is ook bedoeld om je vermoeide huid echt een boost te geven en dus weer te laten stralen.

Energy Boosting Tinted Moisturizer

 

Dit is een crème waar iets extra’s aan toegevoegd. Naast dat deze crème je huid ook boost, maakt hij je huid ook net iets egaler. Er zit een tintje in die niet heel zichtbaar is, maar net genoeg effect geeft om een egaler effect te creëren. Ook bevat hij factor 40, wat natuurlijk altijd handig is.

Refreshing Scrub Cleanser

De naam zegt het natuurlijk al, maar dit is dus een scrub reiniger. Hij bevat zachte stukjes graan en een gel, om zo je huid optimaal te kunnen reinigen en boosten.

Refreshing Eye Cream

 

Dit is echt een boost voor in de ochtend. Hij verfrist en verminderd zwellingen direct onder je ogen. Naast de patak ginseng en koffiebonen bevat dit product ook magnolia extract dat verhelderend werkt.

Energy Boosting Treatment Lotion Mist

Dit is een spray die je meteen na het reinigen van je gezicht kunt gebruiken. Hij bevat naast patak ginseng en koffiebonen onder andere glycerine en hyaluronzuur. Hij hydrateert licht en verfrist meteen. Je kunt hem ook tussendoor gedurende de dag gebruiken voor een extra boost.

Peel- off Mask

Dit is een masker dat je na het opdrogen heel makkelijk van je gezicht kan trekken. Hij heeft een beetje een glanzende oranje kleur, na het aanbrengen. Hij verwijderd dode huidcellen en verfijnt de poriën. Hij bevat naast ginseng en koffiebonen ook een zacht multifruit complex van sinaasappel, citroen en appel.

Brightening Mascara

Om je geheel gebooste en verfriste look af te maken bevat deze lijn van Origins zelfs een mascara. Hij verlengt en lift en uiteraard verzorgt hij ook. Je wimpers blijven na aanbrengen soepel en natuurlijk aanvoelen. Hij bevat onder andere natuurlijke plantenextracten, canauba palm en acacia was.

En werkt het?

Overal kan ik zeggen dat ik eigenlijk bijna alle producten heerlijk vond in gebruik. Vooral als je alle stappen achter elkaar doet van de peeling tot de mascara ben je gewoon echt helemaal opgefrist en dus weer klaar voor het winterse weer.

Ook een leuk puntje om te noemen is de geur.  De producten ruiken namelijk allemaal heel fris en citrus achtig. Wat grappig is , want ik heb wel eens gelezen dat citrusgeuren een blij gevoel opwekken. Dat is natuurlijk wel belangrijk bij een energie boost;).

Uiteraard heb ik wel mijn favorieten. Als ik een product zou moeten kiezen zou het wel de tinted moisturizer zijn. Ik vind dit product zo leuk, omdat hij multifunctioneel is. Hij boost en verzorgd, maar maakt ook meteen een beetje mooier en beschermt tegen de zon! Ik draag hem vaak op mijn no-makeup dagen en hij geeft me dan toch even een klein beetje hulp. Ik heb zelf veel pigment en oneffenheden in mijn gezicht en een heel klein beetje hulp bij mijn natural look vind ik dan ook echt niet erg.

Ook ben ik heel erg fan van de energy boosting cream en de lotion. De crème is heel rijk van structuur, maar blijft totaal niet vettig aanvoelen op je huid. Hij smelt meteen weg, terwijl je wel voelt dat je huid een stuk zachter en verzorgder aanvoelt. De spray is ook heel bijzonder. Nadat je hem op je huid sprayed voelt je huid een beetje grappig. Alsof je poriën even open gaan of iets dergelijks. Ik kan het niet echt goed omschrijven, maar het voelt heel verkwikkend en dat zie je ook meteen.

De oog crème is echt een must geworden sinds ik hem heb. Ik heb hem namelijk geen dag laten liggen sinds ik hem heb. Hij licht gewoon echt een beetje op en ik heb ’s ochtends eigenlijk altijd vermoeide ogen, waardoor een oog crème echt een must is.

Er is ook een product dat voor mijn huid iets minder werkte. Dat is namelijk het peel off masker. Ik heb zelf een ontzettend droge huid en na gebruik ontdekte ik dat dit product toch echt geschikt is voor een vettere of gemengde huid. Mijn huid werd goed gereinigd door het masker, maar voelde iets te droog en trekkerig aan na gebruik. Dus juist een aanrader voor een vette huid en geen aanrader voor een droge huid.

Zo dat was het wel een beetje;) Het waren natuurlijk nogal wat producten om uit te testen, maar eerlijk gezegd vond ik dat juist zo leuk. Het voelde echt als pampering als ik alle producten na elkaar gebruikt had. Ik denk dat dit bij elke productlijn uiteindelijk ook het beste werkt. Mocht je de producten zelf nog even willen bekijken, dan kan dat bij een Douglas in de buurt of op de website: Douglas.nl

Liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *