Ici Paris XL Lente/ Zomer sneak preview!

Een tijd geleden mocht ik het Ici Paris event bijwonen waarop veel van hun exclusieve merken de nieuwste zomer/ lente producten lanceerden. Uiteraard duur het nog wel even voordat het zover is, maar stiekem is het natuurlijk altijd leuk om toch even te zien wat er gaat komen.

De merken die aanwezig waren zijn alleen exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris en het waren er meer dan 20! Ik zal je dan ook niet alles kunnen vertellen over deze merken in deze blog. Ik zal je vooral even de rode draad en de hoogtepunten vertellen.

Scheepvaarts Museum

De locatie was dit jaar in het scheepvaart museum in Amsterdam. Ik was er zelf nog nooit geweest en ik was echt een beetje onder indruk. Wat een prachtig gebouw. De inrichting van het event was verder vooral heel zen;).

Heel veel wit en het deed me heel erg denken aan een Japanse stijl. Het paste ook perfect bij het thema, want de bedoeling was dat je je liet leiden door de zintuigen.

Macaron’s please!

Wat ik ook heel erg leuk was dat Ici Paris het wat betreft de hapjes heel simpel en clasy had gehouden. Oftewel er lagen overal macarons en ik heb me eerlijk gezegd een beetje misselijk gegeten;).

What’s new?

Make-up:

Wat ik wel heel leuk vond om te ontdekken dat de aanwezige make-up merken heel erg gericht waren op shine en shimmer. Dat verwacht ik normaal juist in deze winter periode, maar blijkbaar is het aankomende lente en zomer de bedoeling dat we juist verder blijven shinen. Zo brengt Urban Decay een glitter eyeliner uit en brengt BE juist holografische palleten en kleuren uit.

Huid:

Lotion, lotion en face mist. Dat is denk ik wel de juiste samenvatting. Meerdere merken hadden speciale gezichtsprays, voor een huid boost. En ook hadden meerdere merken een nieuwe lotion. Beide types producten zijn nog redelijk nieuw voor mij en ik ben nu al een beetje geobsedeerd. Vooral als het gaat om lotion. Dit zijn namelijk substanties met een waterige structuur die je huid na aanbrengen juist heet zacht en fris aan laten voelen. Volgens mij daarom juist ook perfecte structuren die bij de zomer en lente passen. Ik denk dat we hier nog heel veel van gaan zien.

My favourites

Uiteraard had ik een aantal favorieten. Deze wil ik even kort aan jullie laten zien. Ik had een enorme goodiebag meegekregen na afloop van het event en ik ben ze dus grotendeels ook al aan het testen;)

Repetto

Dit is een merk waar ik altijd even uitgebreid naar wil kijken. De reden? Brigitte Bardot! Ik ben een beetje geobsedeerd door deze vrouw en Repetto heeft ooit voor haar de ballerina schoen uitgebracht. Brigitte wilde balletschoenen die ze ook dagelijks kon dragen en dus maakte Repetto ze voor haar. Op het event presenteerden ze hun nieuwste parfum die begin volgend jaar uitkomt;)

Kenzoki

Misschien wist je het nog niet, maar Kenzo heeft naast kleding ook een prachtige gezichtslijn. Wat ik zelf zo bijzonder aan de gezichtslijn vind is dat het er altijd heel puur uitziet. Het doet je echt een beetje denken aan iets Japans en dat merk je ook aan de manier waarop producten worden gepresenteerd. Er zit altijd een hele filosofie en verhaal achter.

Maison Margiela

Need I say more..Ik vind deze parfums gewoon stuk voor stuk heerlijk ruiken.

That’s all for now;)

Zoals de titel al aankondigde was dit echt even een sneakpeak naar de producten en het event. Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *