Victoria Beckham x Estee Lauder collectie 2.0 the review! En waarom ik dit geweldig vind;)

Toen ik iets over deze collectie hoorde, was ik eigenlijk meteen heel nieuwsgierig;). De reden? Ik ben een beetje geobsedeerd door deze vrouw. Natuurlijk niet alleen om het feit dat je haar nooit lachend op de foto zult zien. Het is echt zo, ze lacht letterlijk nooit! Ik vind dat best grappig, want het zegt wat over haar. Het zegt natuurlijk niet dat ze nooit blij is, maar ze vind het gewoon niet leuk om te lachen op een foto. Met andere woorden, ze doet gewoon wat zij wil.

Ze is bekend geworden in de tijd dat ze nog een ‘spice girl’ was, en later natuurlijk toen ze trouwde met David. Hij was op dat moment een van de rijkste voetballers en ze had daar natuurlijk volop van kunnen profiteren.  Toch is het haar gelukt om een volledig eigen imperium op te bouwen en ze is nog lang niet klaar. Ik bewonder dat enorm en stiekem zou ik ooit toch echt een van haar jurken willen bemachtigen. Maybe one day..

Voor nu is eindelijk weer eens iets betaalbaarders te koop en als je net als ik een glimp zou willen bezitten van de stijl van deze vrouw, lees dan snel verder;)

Victoria Beckam X Estee Lauder collectie 2.0

Dit is de tweede keer dat er een collectie wordt uitgebracht door Estee Lauder in samenwerking met Victoria Beckham. Zowel op make-up als skin care gebied zijn er weer prachtige items uitgebracht. Tien producten maken een comeback en er zijn daarnaast nog 18 nieuwe producten toegevoegd aan de collectie. Hij is verkrijgbaar sinds Oktober.  Ik laat jullie twee items zien die ik onlangs ontving ter review en dan zie je vast wat ik bedoel.

 

“Mijn doel? Dat vrouwen overal ter wereld zich door deze make-upcollectie zelfverzekerd, mooi en verleidelijk voelen. De lijn is geïnspireerd op mijn favoriete wereldsteden en weerspiegelt mijn persoonlijke kijk op schoonheid. – Victoria Beckham

Eye Ink In Black Myrrh

Dit is een compacte oogschaduw in een diepzwarte tint. Hij is sterk gepigmenteerd en kan zowel nat als droog aangebracht worden.

Aura Gloss in Honey

Dit is een multifunctionele highlighter. Hij geeft een subtiele parelmoer glans en kan zowel op je jukbeenderen als je lippen aangebracht worden. Oftewel eigenlijk overal waar je een beetje extra shine wil aanbrengen.

En is het doel van Victoria Beckham bereikt!

Wat ik eigenlijk nog wel het leukst vind aan de collectie is, dat het zo ontzettend mooi is vormgegeven. Het voelt voor mij heel speciaal om deze items in mijn bezit te hebben. Ik ben een beauty ekster en dit zijn echt collectors items wat mij betreft. Ik zou het liefst nog veel meer producten willen uit de collectie.

Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de werking…Van een vrouw als Victoria Beckham en een merk als Estee Lauder verwacht je natuurlijk wel kwaliteit. Ik kan gelukkig zeggen dat de producten mijn verwachtingen hebben overtroffen.

De oogschaduw vind ik heel bijzonder wat betreft de kleur. Hij is diep zwart en glinsterend waardoor je hem heel mooi kan gebruiken voor een smokey Eye look. Je kunt hem zo intens maken als je zelf wil en hij is dus op te bouwen. Echter is hij ook al heel dekkend bij een laag.

De highlighter deed me in eerste instantie denken aan een lipgloss. Hij heeft subtiele gouden glinstertjes en bij het aanbrengen geeft hij een beetje een satijn finish. Dat terwijl hij niet zo oogt. Doordat de substantie wel veel weg heeft van een lipgloss kan je hem ook heel mooi op je lippen gebruiken.

Hierbij mij poging tot een door Victoria Beckham geïnspireerde look:)

De collectie is alleen exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf, Hudson Bay en op Estee Lauder.nl.

Liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *