It’s all about the hair;) Review: Kérastase Chronoliste Le Bain Revitalisant

Haarproducten zijn eigenlijk altijd al een beetje een obsessie geweest voor mij en dat is niet zomaar ontstaan. Ik had vroeger ontzettend pluizend onhandelbaar haar en ik was daardoor eigenlijk altijd op zoek naar nieuwe producten. Een shampoo of ander product uit een gewone drogist zul daardoor dan ook nooit in mijn badkamer vinden. Ik beweer natuurlijk niet dat deze allemaal niet goed zijn, maar ik hou ervan om elke dag een beetje het gevoel te hebben dat ik naar de kapper ben geweest. Je kent het vast wel. Heerlijk ruikend haar dat ook nog eens heerlijk aanvoelt;)Onlangs ontving ik deze lijn van   het merk Kérastase en ik was uiteraard heel benieuwd!

Kérastase Chronoliste Le Bain Revitalisant 

Dit is een haarverzorgingslijn die je haar zou verzorgen, maar niet verzwaren. Hij maakt je haarvezels sterker en egaler en verzorgd tegelijk je hoofdhuid. Ook zou hij heel geschikt zijn voor ouder wordend haar.Hij bestaat uit vier producten waarvan ik er drie heb uitgeprobeerd.

Shampoo

De shampoo is mild en reinigend en bevat vitamine E en A. Hij laat een zijdezachte finish achter en beschermt je haar tegen UV straling.

Masker

Dit masker geeft een diepgaande verzorging aan zowel je haar als je hoofdhuid. Daarnaast is hij er speciaal op gericht je haar sterker te maken. Ook het masker bevat vitamine A en E.

Le Parfum en Huile

Dit is een haarolie die ook heerlijk ruikt. Hij heeft een subtiele jasmijn geur die nog lang in je haar blijft hangen;). Hij zou drie keer meer geconcentreerd zijn dan normale haaroliën. En hij geeft het haar heel veel glans.

Mijn ervaring?

Van de shampoo had ik zoals je kunt zien natuurlijk maar een heel klein flesje;). Echter moet ik wel zeggen dat ik hem heel fijn in gebruik vond. Mijn haar voelt lekker zacht aan na gebruik en glanst mooi. Naast de shampoo heb ik het masker nu meerdere malen gebruikt. Wat ik zelf normaal gesproken met maskers doe is ze eigenlijk alleen maar mijn puntjes smeren. Mijn haar is behoorlijk snel vet en ik weet dat dit met een masker meteen mis gaat haha. Toch heb ik wel een hele droge hoofdhuid. Ik ben geen kapper, dus ik weet niet hoe dat kan;). Ik heb daarom het masker ook eenmalig echt op mijn hoofdhuid gebruikt. Mijn haar was daarna helaas wel meteen wat sneller vet, dus ik zal dit niet heel vaak doen. Echter merkte ik wel dat mijn haar en hoofdhuid na gebruik ongelofelijk lekker en zacht aanvoelde. Zeker een aanrader voor af en toe dus.

Het product waar ik nog wel het meest enthousiast over ben is de olie! Hij is zoals beschreven werd wat geconcentreerder en dat voel je. Ook olie gebruik ik eigenlijk alleen in mijn puntjes en dat doe ik standaard iedere dag. Ik heb namelijk gemerkt door de jaren heen dat dit echt essentieel is als je net als ik graag lang haar wil houden. Je punten zijn nu eenmaal het kwetsbaarst. De olie maakt mijn punten eigenlijk meteen ontzettend zacht en glanzend en helpt ook enorm tegen pluis. En niet geheel onbelangrijk, hij ruikt echt heel erg lekker en betrap mezelf er op af en toe overdag even aan mijn haar te ruiken haha. Heerlijk!

Liefs,

Melike

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *