Geen fake tan, maar een fake glow? Review: Charlotte Tilbury Overnight Bronze & Glow Mask

De winter is jammergenoeg nog lang niet voorbij en eigenlijk ben ik gewoon echt geen winter persoon;). Ik doomde laatst letterlijk dat ik op het strand lag en voelde de warme zon op mijn huid. Deze droom leek zo echt dat ik nogal naar en verward wakker werd haha.

Er is een product waar ik eigenlijk al heel lang benieuwd naar ben geweest. Namelijk dit overnight bronze masker van Charlotte Tilbury. Dit masker zou je ’s avonds aan moeten brengen om vervolgens ’s ochtends wakker te worden met een instant zonnige gloed. Dat klinkt heel mooi, maar toch was ik altijd een beetje bang om dit product daadwerkelijk te kopen. Veel te bang om het te gebruiken en vervolgens ineens met een oranje hoofd wakker te worden. Ik ga je in deze blog vertellen of dit inderdaad gebeurde;)

Charlotte Tilbury Overnight Bronze & Glow Mask

Dit masker is zowel verzorgend als zelfbruinend. Het bevat haver extract dat je huid extra hydratatie geeft en roodheid verminderd. Verder bevat het natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat je een egale ‘fake’ tan krijgt. Het advies is hem 1- 3 dagen achter elkaar te gebruiken. Het is afhankelijk van hoe intens je de ‘fake’ tan wil laten worden.

Wat het product beloofd is een overnight sexy, stralende sunkissed huid. Dus je kunt je vast voorstellen waarom ik zo benieuwd was en ook een beetje twijfelde;). Het klinkt natuurlijk wel heel mooi om waar te zijn.

Absolute aanrader?

Ik heb dit masker nu iets meer dan een maand in huis en al meerdere malen gebruikt. Je bent daarom vast heel benieuwd of het een aanrader is. Mijn antwoord daarop is: Ja! Ik was eigenlijk helemaal niet van plan een blog te schrijven over dit product, maar aangezien ik zo blij ben met dit product zie ik geen andere optie. Wat het masker doet vind ik gewoon simpelweg geweldig;).

 

Allereest geeft hij totaal geen oranje effect. Eigenlijk geeft hij maar heel subtiel een warmere tint in je gezicht en maakt hij je huid een stuk stralender. Het effect van wakker worden met een sunkissed glow klopt dus absoluut. Je wordt er dus niet heel erg bruin van. Zelfs niet na drie dagen. Maar een heel klein beetje bruiner op een goede manier. Daarnaast voelt mijn huid ook nog super zacht in de ochtend en is ook het verzorgende effect dus heel erg goed, Het is wat mij betreft een aanrader voor de dagen dat je huid net even wat extra’s kan gebruiken. Voor de momenten waarop je echt even klaar bent met je doffe winter huid en een zonnige gloed mist. Ik kan in ieder geval niet meer zonder dit product momenteel en ik ben blij dat ik dit hulpje heb tot er weer wat zon is;).

Liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *