Mijn blog highlights van 2017!

Het nieuwe jaar is al weer begonnen en ik heb er heel veel zin in. Goede voornemens doe ik eigenlijk nooit echt aan, maar ik vind het wel heel leuk om altijd even terug te kijken naar mijn afgelopen jaar. Het was nogal een jaar voor mij;). Er is zoveel veranderd in mijn leven zowel zakelijk als prive. En eigenlijk ben ik daar best trots op. Het was echt een jaar waarin ik meer dan ooit heb moeten vallen en moeten opstaan. Maar ook een jaar waarin ik dingen mocht mee maken die ik een aantal jaren geleden nooit had durven dromen, waardoor ik me nog meer dan ooit realiseer dat er nog zoveel mogelijk is. En dat een beetje meer lef hebben en daardoor risico’s durven nemen echt heel goed is.

Ik wil geen uitgebreide blog schrijven over wat ik allemaal heb geleerd het afgelopen jaar. Dat was veel;). En ik denk dat ik dan beter een boek kan schrijven. Ik wil jullie vooral even laten zien wat voor mij op blog gebied echt de ultieme hoogtepunten waren;).

Maison Lancôme

Begin dit jaar kreeg ik een uitnodiging binnen waarvan ik zelfs een beetje twijfelde of hij wel klopte. Hij was namelijk van Lancôme en ik kon me bijna niet voorstellen dat ze mij hadden uitgenodigd! Mijn blog bestond nog geen jaar en Lancôme was toch wel een van de ultieme merken waar ik mee samen zou willen werken. Eenmaal op het event ontdekte ik dat ik toch echt uitgenodigd was, omdat het merk mijn blog leuk vond en dat was toch wel de ultieme beloning op mijn werk;). Mocht je de blog hebben gemist kun je hem hier nog even lezen:

https://melikebeauty.com/2017/01/30/maison-lancome-event/

En Yves Saint Laurent Party!

Ook dit was een event dat ik nooit zal vergeten. YSL! Ik was uiteraard weer heel verbaasd dat ik mocht komen en uiteraard weer veel te zenuwachtig. Dat is ook denk ik een beetje de rode draad door deze terugblik;). Ik heb dit jaar echt samenwerkingen mogen doen die ik nooit had durven dromen. Heb je de blog gemist dan kun je hem hier nog even terug lezen:

https://melikebeauty.com/2017/05/03/25-jaar-yves-saint-laurent-touche-eclat-party/

En toen kwam..La Mer!

La Mer is al meer dan 10 of misschien wel langer, mijn ultieme droom geweest als het gaat om huidverzorging. Vanaf het moment dat J-Low een glow had en beweerde dit merk heilig te gebruiken. Als je net als ik uit het J-Low tijdperk komt, snap je wat ik bedoel;). Ik mocht op wereld oceaan dag een klein tripje maken naar een heel bijzonder plekje. Je kunt het hier nog even terug lezen:

https://melikebeauty.com/2017/06/14/8-juni-was-wereld-oceaan-dag-en-maakte-kleine-reis-la-mer/

Chanel!!!

Last but not least;). Ik mocht samenwerken met Chanel. De eerste keer dat ik mij dit realiseerde had ik echt even een ‘Ok nu kan ik rustig sterven’ momentje haha. Chanel is zoals jullie waarschijnlijk allang hebben gezien wel echt ongeveer mijn grootste obsessie als het gaat om merken. Ik hou van dit merk en het verhaal dat er achter schuilt. Elke keer als ik iets van het merk binnenkrijg wordt ik nog steeds even zenuwachtig en blij. Ik kan het soms nog steeds niet geloven;). Hierbij het linkje naar mijn eerste blog in samenwerking met het merk:

https://melikebeauty.com/2017/06/27/favoriete-geur-jasje-review-chanel-chance-three-moods/

Was dat alles?

Zeker niet;). Dit waren mijn grootste highlights als ik echt zou moeten kiezen, maar naast deze highlights heb ik nog veel meer ongelofelijk leuke dingen mogen doen sinds ik deze blog heb. Ik ben nog steeds zo ongelofelijk dankbaar voor alles wat ik weer heb mogen meemaken dit afgelopen jaar en ik ben zo benieuwd naar wat er nog gaat komen. Voor mij was dit jaar het ultieme bewijs dat hard werken echt key is in dit ‘gekke’ blog wereldje. En ook het bewijs dat je echt moet doen wat je leuk vindt, wat dat ook mag zijn. Zonder daar te veel over na te denken. Dat is denk ik ook de reden waarom ik nooit echt goede voornemens maak. Ik geloof er veel meer in dat je iets moet doen wanneer het goed voelt. Voor mij was dit keihard werken aan mijn blog en ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan. En ik hoop dat ik jullie hiermee ook een klein beetje heb mogen inspireren.

Liefs,

Melike

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *