Smell’s like Santa;) Mijn ultieme parfum gift tips!

Dit is eigenlijk een blog die je wellicht even aan je boyfriend wil laten zien. En als je die niet hebt, wellicht aan iemand die je nog een leuk cadeau wil kopen. Of uiteraard kun je hem ook gebruiken om jezelf een leuke treat te geven. Dat laatste doe ik zelf iets te vaak haha. Maar hey iemand moet het toch doen;)

Ik wil jullie even mijn drie favoriete parfums van dit moment laten zien. Het grappige is dat ze eigenlijk allemaal heel verschillend zijn en dat vind ik juist heel prettig. Ik vind dat een geur echt verbonden is met je mood van de dag. En dus heb ik de ene dag een hele andere geur behoefte dan de andere. Misschien herken je dit wel?

Gabrielle Chanel

Dit is denk ik wel mijn grootste obsessie geweest op het gebied van parfum dit jaar. Het merk had al jaren geen geheel nieuwe parfum uitgebracht en dit was dus echt een heel bijzonder moment. Ik heb er destijds ook een aparte review over geschreven. En de kern van dat verhaal was dat hij mijn ultieme favoriet Chance Eau Tendre had verslagen. En dat zegt heel veel, want ik gebruik die geur al jaren. De geur is zoet, warm en fris tegelijk vind ik. Hij is subtiel, maar niet zo subtiel dat je hem niet ruikt. En hij is vooral niet zwaar.

Hermes Twilly

Heel eerlijk gezegd wilde ik deze geur puur en alleen, omdat hij van Hermes is en dus een Twilly sjaaltje om heeft. Ik vind dit gewoon geniaal. Hermes heeft nooit eerder een parfum uitgebracht, dus ook deze parfum is eigenlijk heel bijzonder. Het kleine twilly sjaaltje om het hoedje kun ook nog los halen en in je haar doen. Dit zijn details die het eigenlijk voor mij doen. Ik heb de geur dan ook zonder te ruiken voor mijn verjaardag gevraagd. Het maakte mij serieus niet uit of hij lekker zou ruiken en tot mijn verbazing vind ik hem juist heel erg lekker. Echt een win win dus;). De geur is heel bijzonder. Na het opspuiten ruikt hij eerst een beetje naar gember. Niet meteen heel lekker dus. Het grappige is dat als je hem langer draagt dit veranderd in een soort warme zoete geur die wel heel prettig is. Ik draag hem juist heel regelmatig hierdoor.

Micheal Kors Sexy Ruby

En last but not least wil ik deze geur nog even benoemen. Wat het hem in de eerste instantie natuurlijk voor mij doet is de verpakking! Hij is rood en het is een robijn! En ik kan dat natuurlijk met mijn rood obsessie totaal niet weerstaan. De fles is gewoon echt eentje die ik in mijn badkamer zet, puur om er blij van te worden. De geur is heel zoet en vooral als ik uit ga vind ik deze perfect, omdat hij heerlijk zoetig om je heen blijft hangen.

Just go smell them!

Uiteraard is het natuurlijk heel lastig om op basis van mijn tips nu meteen te bedenken of je deze geuren ook lekker zou vinden. Ik zou de geuren dan ook altijd eerst even gaan ruiken. Tenzij je net als ik een verpakkings ekster bent;)

Liefs,

Melike

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *