BYE BYE POOFY MORNING EYES? Review: Clarins Hydra-Essentiel Masque Yeux

Je kent het vast wel. Van die ochtenden waarop je wakker wordt en in de spiegel kijkt en denkt:’ Wat is hier gebeurd?’. Ik heb ze in ieder geval regelmatig. Misschien ligt het aan het kouder wordende weer? Of uiteraard aan het feit dat ik ouder word. Maar mijn ogen zien er regelmatig vermoeid uit. Ik gebruik dan vaak een product dat dit een beetje zou verhelpen, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik niet alles even goed vind werken. Daarom was ik nog op zoek naar iets dat net even wat beter zou helpen. En dit product van Clarins dat ik onlangs heb ontvangen, leek in ieder geval toch echt een goede oplossing te kunnen zijn.

Hydra- Essentiel Masque Yeux

Je leest het waarschijnlijk al, maar het is dus een oogmasker. De werkzame ingrediënten zouden uiteraard de trick doen en dat zijn:

  • Biologische kalanchoë extract, wat de natuurlijke hydratatiekracht van de huid stimuleert.
  • Quinoa extract, wat de barrière van de huid versterkt voor invloeden van buitenaf.
  • Paardenkastanje extract, wat donkere kringen vermindert.
  • Iers mos extract, wat de huid verzacht.

Het advies is het masker minstens 10 minuten te laten inwerken of een hele nacht. Om zo de tekenen van vermoeidheid tegen te gaan en je blik weer fris en stralend te maken.

Mijn ervaring?

Ik heb het product nu een aantal maal gebruikt. Zowel een hele nacht als 10 minuten. De textuur van het masker is rijk, maar toch dun genoeg om niet een laag te voelen. Dit is natuurlijk normaal gesproken wel zo bij een masker en dat leek mij niet zo prettig bij een masker voor op mijn ogen, dus dat is heel fijn. Daarnaast voelt het masker meteen heel lekker fris aan op je ogen, waardoor je ook meteen het gevoel krijgt dat er iets gebeurt.

En mijn ervaring is dat het masker daadwerkelijk helpt. Ik merk na gebruik dat de huid rondom mijn ogen echt duidelijk een oppepper heeft gehad. Ik heb minder gezwollen ogen en mijn blik lijkt een stuk frisser. Zelfs zo veel beter dat ik het product een beetje verslavend vind. Dus ik zou dit masker zeker aanraden als je net als ik last hebt van tired eyes. En daar echt even iets aan wil doen.

Liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *