Maison Lancôme het event!

Soms kan iets dat je meemaakt echt als een droom voelen. Lancôme is altijd een van mijn favoriete  merken geweest en afgelopen woensdag was ik persoonlijk uitgenodigd om een event van hen bij te wonen. Dit was het eerste Maison Lancôme event van dit jaar!  Ongelofelijk leuk! Ik wil jullie graag vertellen wat daar allemaal gebeurde.

20170130_192810

 

Het event begon met een aantal leuke presentaties en workshops over de nieuwe lente lijn Asolutely Rose en de legendarische foundation Teint Idôle Ultra Wear. Vervolgens kregen we een Aperitief in een kamer die volledig rook naar de parfum La Nuit Trésor en daarna werd de avond afgesloten met een chique diner. Dit alles in Restaurant Jansz, een prachtig sjiek restaurant aan de ‘negen straatjes’ in Amsterdam.

Make-up les en nieuwe producten

20170130_191257

20170130_191648

We hadden allemaal onze eigen spiegels met producten er omheen zodat we ze lekker konden uittesten. Ondertussen werd er uitgebreid verteld wat er allemaal nieuw was. De presentaties werden gegeven door Lancômes eigen nationale make-up artist Julliete Westenbroek.

20170130_191746

Wat een mooie vrouw was dat. Ze deed me een beetje denken aan een mix tussen Brigitte Bardot en Barbie. Ik weet niet of iemand snapt wat ik daar meer bedoel;).

Teint Idôle Ultra Wear

20170130_191411

De eerste presentatie ging over hun legendarische foundation ‘Teint Idôle Ultra Wear’. Wist je bijvoorbeeld dat deze foundation al twintig jaar bestaat en nooit van formule is veranderd. Ik wist dat zelf niet en ik vond het heel interessant. De reden dat de formule nooit is veranderd, is omdat hij gewoon heel goed is en niet beter kan. Het is de enige foundation die echt 24 uur lang houdt, perfect dekt en niet afgeeft. Ik ben het daarin helemaal eens met Lancôme. Als iets goed is, moet je het niet veranderen. Waarom werd hij dan toch gepresenteerd? De verpakking is wel veranderd. Hij heeft een nog mooiere luxere uitstraling gekregen.

Absolutely Rose

img_20170128_003215_738

20170130_191601

 

Dit is de nieuwe lente collectie van Lancôme. Het bestaat uit een prachtig nieuw palette, nieuwe kleuren van de Juicy shaker en nog veel meer. Een aantal van deze producten zal ik nog uitgebreid voor jullie reviewen. Een product dat nu al ongelofelijk veel besproken wordt in make-up land is de nieuwe highlighter La Rose a poudrer. Het is een highlighter in de vorm van een roos. De rozenblaadjes zijn rijkelijk bedekt met de substantie en je kunt het er af halen door er zachtjes op te deppen met een kabuki kwast. Het ziet er zo mooi uit dat je hem bijna niet durft aan te raken. De highlighter is naar mijn idee ook meteen een afspiegeling van de kracht van Lancôme. Het merk is in beauty land altijd een trendsetter geweest en komt vaak als eerste met een nieuw innovatief product.

Make-up les

20170130_190908

Naast dat de producten werden uitgelegd, kregen we ook presentaties over hoe ze vertaald konden worden in een look. Dit was ontzettend leuk en interessant om te zien. Ze hebben bijvoorbeeld een roze eyeliner in de collectie. Normaal gesproken zou ik meteen denken: ‘Wat kan ik daar mee?’. Na de look gezien te hebben ging mijn gedachte meer in de richting van: ‘Die moet ik hebben!’. Dus, ja zo komt een roze eyeliner ineens op mijn wishlist en misschien ook wel op die van jullie. Hij werd alleen aangebracht aan het begin van de winperrand, waardoor je een hele subtiele frisse blik kreeg. Op de foto zie je hoe dat er uit zag.

Nieuwe techniek, we gaan straks allemaal doen aan draping

20170130_190925

Shaping, baking..we hebben de laatste tijd nogal wat trends meegemaakt. Ik had niet verwacht dat er nog iets nieuws zou komen, maar dat gaat dus wel gebeuren. We gaan straks volgens Lancome allemaal doen aan draping. Wat het precies is? Het is een techniek die veel werd gebruikt in de jaren ’80. Misschien rinkelt er wel een belletje als ik het heb over opvallende strakke felle blushes op de wangen. Het is een techniek waarbij je onder je jukbeen een bronzer aanbrengt met daarboven een gekleurde blush. Ik ben van plan om hier nog een aparte blog aan te wijden. Op het model zie je alvast hoe Lancome dit bedoelt.

Aperitief omringt door La Nuit Trésor

dsc00481

Na de uitgebreide make-up update werden we gebracht naar een sjieke ruimte die rook naar de parfum La Nuit Trésor. Het voelde een beetje alsof ik in een film was beland, heel magisch. De hele ruimte was prachtig versierd en ik sprak heel veel leuke bloggers en de mensen van het team van Lancôme. Daarnaast kon je op de foto als een echte celebrity. Dat kon ik natuurlijk niet weerstaan!

Het WôW Diner!

20170130_190111

De zaal waarin het WôW diner gehouden werd, zag er ook weer ongelofelijk mooit uit. De ronde tafels waren geheel in stijl gedecoreerd en alles was versierd met prachtige rozen. Onder begeleiding van gezang en piano muziek konden we lekker aan tafel zitten.

20170130_190133

20170130_190323

Iedereen had zijn eigen persoonlijke menu met zijn of haar naam er op. Ik vond het zo bijzonder om een menu te hebben, waar mijn naam en Lancome op stond dat ik hem ook mee naar huis heb genomen;).

20170130_190223

Misschien lijst ik hem wel in! Nee hoor, dat ook weer niet maar het is wel een ontzettend leuk aandenken.

Naar huis!

20170130_190346

Wouw wat was ik nog onder de indruk toen ik in de trein naar huis ging. Daar zat ik dan met een goed gevulde goodiebag van een van de mooiste merken in beautyland. Daarnaast was ik op en top door ze verwend. Het was bijna te mooi om waar te zijn hihi. Ik ben dan ook de in de dagen erna  nog even op een roze wolk gebleven. Een roze Lancôme wolk;). Binnenkort komen er uiteraard nog een aantal leuke reviews over de producten!

Liefs,

Melike

11 thoughts on “Maison Lancôme het event!

 • Reply Kiran 31 januari 2017 at 06:51

  Klinkt als een erg geslaagd event! En het zier er heel chic uit. Ben benieuwd naar de lente collectie!

 • Reply jeapiebel 31 januari 2017 at 08:50

  Brigitte Bardot en Barbie dat is echt een compliment. Wat een event lijkt het mij en de goodiebag… geniet ervan. 🙂

 • Reply Marieke 31 januari 2017 at 09:34

  Dit soort events zijn de kersen op de taart. Super dat je erbij mocht zijn 🙂

 • Reply Blog & Beauty 31 januari 2017 at 10:10

  Wat heerlijk om te lezen lieverd hoe fijn je het hebt gehad. De gezonde zenuwen vooraf waren het meer dan waard als ik het zo lees.

 • Reply The Fashion Mom 31 januari 2017 at 14:24

  Wat een droom! Zo leuk dat je dit mocht bijwonen! Die roos vind ik echt prachtig, te mooi om te gebruiken hihi 🙂

 • Reply Kirsty 31 januari 2017 at 16:44

  Wat een tof event zeg! Ik ben benieuwd naar je reviews van de producten. Ik zie trouwens wel wat je bedoelt met de mix tussen Brigitte Bardot en Barbie.

 • Reply Yvonne 3 februari 2017 at 12:55

  Oh wow Lucky you wat geweldig zeg!

 • Reply hillybillybeauty 4 februari 2017 at 15:14

  Super gaaf zeg! Toen ik in de parfumerie werkte vroeger ging ik ook vaak naar Lancôme events, super gaaf! De Teint Idole was vroeger mijn fav. foundation ( ik had kleur 015, maar die ging er toen uit helaas ). Ziet eruit als een fantastische dag meid, super!

 • Reply Florentine 5 februari 2017 at 18:27

  Wauw wat ontzettend bijzonder moet dat geweest zijn ! Hele mooie foto’s heb je gemaakt. Leuke blog heb je!

 • Reply Deb 5 februari 2017 at 20:43

  Het was echt een hele bijzondere avond! Heb er mooie herinneringen aan over gehouden. Wat een mooi verslag heb je ervan gemaakt. En zo leuk om je eindelijk eens te ontmoeten! Julliete is, nu je het zegt, inderdaad een mooie kruising tussen Barbie en Brigitte Bardot. Het zou niet bij me opgekomen zijn hihi, maar nu je het zegt weet ik exact wat je bedoelt. Ik moet La Nuit Trésor binnenkort echt eens ruiken om erachter te komen of hij mij dan nog steeds aan for her van s.Oliver doet denken 😉

 • Reply Sarah 20 februari 2017 at 09:51

  Ziet er super uit, zou dat ook wel een keer mee willen maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *