Mijn favoriete geur in een ander jasje! Review: Chanel Chance Three Moods

Vanaf het moment dat ik überhaupt wist dat Chanel ook beauty producten maakte ben hier een beetje geobsedeerd door geweest. Mijn liefde gaat namelijk heel diep voor dit merk. Eigenlijk om meerdere redenen, maar de hoofdreden is toch wel Coco Chanel en haar verhaal. Zij is echt een inspiratie voor mij en naar mijn idee de persoon die eigenlijk meer credits zou moeten verdienen dan het girlsboss icoon Sophia Amoruso van nu. De reden daarvoor is heel simpel. Coco Chanel is als vrouw tegen alle regels ingegaan en een echte girlboss geworden, in een tijd waarin dit absoluut nog niet ‘normaal’ was.

Ik ga je uiteraard nu niet haar hele levensverhaal vertellen, maar ik zou het zeker eens opzoeken;) En, ja deze blog gaat natuurlijk over parfum. Laat ik het simpel houden. Toch heeft het stukje over Coco misschien wel meer te maken met deze parfum dan je zou denken. Tenminste voor mij. Een product van Chanel geeft mij namelijk altijd een speciaal gevoel. Alsof ik een stukje van Coco bij me heb en dat geeft kracht. Ik weet dat dit een beetje overdreven klinkt, maar ik heb natuurlijk niet voor niets gezegd dat ik lichtelijk geobsedeerd ben door dit merk. Ik hou van het gevoel om een beetje als een ‘Coco’ door het leven te gaan.

Chanel Chance Eau Tendre

Dit is dus mijn geur, sinds de eerste keer dat ik deze geur heb geroken ben ik verliefd. Het is een hele zachte subtiele geur, die zowel fris als zoet is. Ik gebruik hem nu al jaren en elke keer dat ik hem op doe krijg ik een soort instant blij gevoel. Een soort rustig blij gevoel en dat is naar mijn idee wat een geur moet doen. Tenminste als het aan mij ligt;).

Het is grappig, want de geur had ik waarschijnlijk nooit ontdekt als ik niet op een bepaald moment de Douglas binnen was gelopen. Er was op dat moment een dame die voor het merk werkte en ik had haar wat make-up advies gevraagd. Net voordat ik weg ging vroeg ze mij of ik nog een luchtje op wilde. Ze liet mij een rondje draaien en spoot de geur zo om mij heen. Ik was betoverd en moest hem meteen hebben, dat had ze dus goed gedaan haha.

Chance Eau Tendre Three Moods

Je kunt je na deze kleine Chanel ode vast voorstellen hoe leuk ik het vond dat ik deze producten mocht proberen ter review! Het is een speciale editie van drie geuren van Chanel Chance. De geuren zijn omgetoverd tot een soort glinsterende gel formule in drie prachtige potjes. Ze zijn perfect om mee te nemen in je tas voor een kleine parfum touch-up.

De drie geuren in de potjes zijn:

  • Chance Eau Tendre
  • Chance Eau Fraiche en
  • Chance Eau Vive

De gels geven een nieuwe manier waarop je een parfum kunt gebruiken. Doordat ze een subtiel glinsterend effect geven zijn ze prachtig voor je decolleté, hals en uiteraard kun je een vleugje op je polsen dragen.

Mijn ervaring?

Ik was ontzettend benieuwd hoe dit zou werken. Ik heb nog niet eerder een parfum in gelvorm gebruikt en ik weet ook niet of dit verder wel bestaat. Volgens mij zijn deze producten vrij uniek en dat maakt ze meteen heel speciaal. De potjes zijn heel schattig en klein, waardoor ik wel meteen dacht dat je er niet zo heel lang mee zou kunnen doen. Echter merkte ik al gauw dat je er maar heel weinig van nodig had. De gel is super geconcentreerd en geeft meteen heel veel geur af.

Ook voelt de substantie heel zacht aan, echt een beetje fluweel achtig. Je huid gaat er een beetje van glinsteren, maar absoluut niet op een hele opvallende manier. Heel subtiel en daar hou ik van;).

Ik heb natuurlijk zelf al jaren Chance Eau Tendre en ik heb er eigenlijk nooit aan gedacht om ook eens de andere geuren te proberen. Het leuke is dat ik ontdekt heb dat ik de andere geuren ook heerlijk vind. Ze ruiken allemaal anders en toch herken je heel duidelijk dat het de zelfde geurlijn is. Ik snap daarom ook waarom het Three Moods is genoemd. Elk heeft een eigen toon en geeft een ander gevoel daardoor. De een net iets frisser en de ander weer wat zoeter.

Naast dat ik alle geuren ontzettend lekker vind en de substantie heerlijk vind aanvoelen, vind ik deze producten er natuurlijk ook gewoon prachtig uit zien. Het zijn glazen potjes met pastelkleurige dekseltjes in de kleuren: groen, roze en oranje.

Als je nog nooit iets van Chanel Chance hebt geroken zou ik je dus zeker aanraden dat te doen. Als je net zo betoverd wordt als ik zul je deze potjes zeker willen hebben. Ze zijn binnenkort exclusief verkrijgbaar op de website van Chanel via Chanel.com

Liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *