25 jaar Yves Saint Laurent Touche Éclat de Party!

Vorige week was ik uitgenodigd voor een wel heel speciaal event. Het was namelijk een feest ter ere van het 25 jarige bestaan van Touche Éclat. Wist jij dat dit product al zo lang bestond? Ik in ieder geval niet;). Wel gebruik ik het product zelf al jaren en snap ik wel waarom hij na zoveel jaren nog zo populair is.

Het feest werd geheel in stijl gehouden in de Supper Club in Amsterdam. Aan glitter en glamour ontbrak het ieder geval zeker niet. Overal was over nagedacht tot in de details en ik voelde me echt vereerd hierbij te mogen zijn. Nu neem ik jullie ook even mee;)

Let’s get the party started

Allereerst was ik helemaal blown away van de locatie. Het was een prachtige open ruimte en overal werden lekkere hapjes en drankjes aangeboden. Ik nam meteen een gouden macaron en dat was even niet zo slim;) Mijn hele handen waren meteen goudkleurig. Op zich was het aan de andere kant ook niet erg, want de dress code was ‘gold touch’. Die had ik nu letterlijk;)

Foto rapportage met Glamour

Er was ook een prachtige foto rapportage gemaakt in samenwerking met de Glamour. Wat ik hier vooral heel bijzonder aan vond waren de modellen die ze gebruikt hadden. Dit waren stuk voor stuk zelf bijna kunstwerken en ik heb er ook een aantal gezien op het feest. Dit soort mensen en beelden inspireren mij altijd enorm. Het is zo mooi om te zien hoe anders iemand kan zijn en hoe mooi dat juist is. Ik geloof er echt in dat iedereen er eigenlijk zo uit zou moeten zien als ze zelf willen en zich niks zou moeten aantrekken van de buitenwereld. Helaas lukt dat mij persoonlijk nog niet altijd.

Een touch up met Touche Éclat

Je kon uiteraard ook even een touche up laten doen met Touche Éclat en andere producten van YSL. Dat kon ik zelf natuurlijk niet weerstaan. Wat ik vooral wel grappig vond was dat de make-up artist de Touche Éclat niet alleen onder mijn ogen aanbracht, maar ook op plekken in mijn gezicht waar ik zelf niet zo snel aan zou denken. Bijvoorbeeld langs mijn neus. Er komt nog een aparte review over de Touche Éclat en dan zal ik zeker even laten zien wat je er allemaal mee kan.

Bad vol gouden glitters

De badkuip was de grootste attractie op het event. Je kon er foto’s in maken en dat zag er zo gaaf uit! Ik heb heel veel pogingen in de badkuip gedaan, maar helaas ben ik bestwel klein en stak ik er niet heel ver bovenuit haha. Jammer, want ik wilde heel graag een zwoele badkuip foto! Dus na honderd pogingen heb ik toch maar besloten een leuke foto naast de badkuip te maken;)

 

I felt like a celeb

Wat ik eigenlijk over het hele event kan zeggen is dat ik net een beetje het gevoel had alsof ik op een hip feestje in New York was, samen met andere celebrity’s. Je weet wel zo’n art gallery feestje uit een film. Of een feestje van celebrity’s waarvan je soms misschien een glimp op instagram voorbij ziet komen.

 

En ja, ik was ook uitgenodigd op het celebrity feestje. Zo voelde het echt en heel eerlijk? Daar zal ik nooit aan wennen, het blijft heel bijzonder dit soort events;). Uiteraard heb ik ook een leuke goodie bag mee gekregen. Hierover binnenkort meer!

Liefs,

Melike

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *