Lets get a little personal deel 2: Mijn guilty pleasures

Iedereen heeft wel van die guilty pleasures, ik ook.. Het zijn de dingen die je doet, waar je van geniet maar ook weet dat ze niet altijd even logisch of goed zijn;). Guilty betekend natuurlijk letterlijk schuldig, dat vind ik iets te zwaar klinken voor iets dat je eigenlijk stiekem heel leuk vind. Ik ga je een aantal ‘guilty’ pleasures van mij vertellen.

Altijd in pyama

Ik begin maar meteen met mijn grootste guilty pleasure, die veel mensen die mij kennen niet verwachten. Ik ben thuis, altijd maar dan ook echt altijd in mijn pyjama. Ik hou van mijn pyjama’s en ik heb er heel veel. Zodra ik thuis ben van een lange dag trek ik een aan en kom ik er niet meer uit. Ik kan daar echt van genieten. Nu hoef je niet meteen te denken dat ik als een soort ‘ma flodder’ rondloop;) De pyjama’s die ik koop zijn vaak juist heel zorgvuldig uitgezocht haha. Een leuke print of tekst en het moet vooral bij elkaar passen.

500 keer hetzelfde nummer luisteren

Als ik een nummer leuk vind moet ik hem op dat moment de hele tijd horen. Dit gaat vaak een aantal weken zo door en wordt dan dus als het ware een soort theme song van mijn dagelijkse leven. Je kunt het een beetje vergelijken met achtergrond muziek van een film.  Het is vaak een nummer die gewoon heel toepasselijk is voor waar ik me op dat moment mee bezig hou. Na een aantal weken ben ik misschien weer in een andere fase beland of heb ik weer een ander nummer gevonden. Het nummer dat ik ervoor luisterde is niet meer van toepassing en vergeet ik vaak na een tijdje.

Popcorn

Popcorn is iets dat ik het liefst iedere dag eet en dat doe ik dus ook heel vaak. Ik ben een beetje verslaafd hieraan. Ondanks dat dit niet de slechtste snack is om verslaafd aan te zijn, is iedere dag popcorn eten natuurlijk ook niet goed. Ik maak het vaak zelf om het gezond te houden, maar het liefst eet ik zoete en zoute popcorn door elkaar en dat is natuurlijk ook veel suiker. Het is zelfs zo erg dat ik ook als ik naar de bioscoop ga eigenlijk alleen maar geïnteresseerd ben in mijn bak popcorn.

Verslaafd aan nieuwe kleren

Als het mogelijk was, zou ik elke dag nieuwe kleren dragen. Ik hou van het gevoel dat het me geeft. Vooral als ik net iets voor het eerst aan trek, kan ik daar intens gelukkig van worden;). Ik heb de laatste tijd veel gelezen over een capsule wardrobe. Weet jij wat dat is? Ik wist het in ieder geval niet. Het is een minimale collectie van kleding die als basis gebruikt, die je aanvult met items van het moment als je dat wil. Je hebt dan dus een soort basis met key items. Ik zou dit nooit kunnen. Ik hou van verandering en een standaard basis zou dan ook niet echt wat voor mij zijn. Ik heb natuurlijk ook items die ik al jaren draag, maar dit moet eigenlijk altijd met de tijd blijken. Ik kan nooit van tevoren weten of iets echt heel lang ga dragen, dat moet ik ervaren.

Toch is het ook niet zo dat veel trends volg. Ik ben vaak juist anti trend, tenzij ik er echt helemaal weg van ben. Ik vind het vreselijk om op straat te lopen en het gevoel hebben dat ik er exact uit zie als iedereen. Kleding betekend voor mij creativiteit. Ik hou ervan om er mee te spelen en ik heb constant ideeën. Toch is het liefst iedere dag iets nieuws aantrekken natuurlijk een heel duur grapje en daarom is het zeker een grote guitly pleasure. Ik heb natuurlijk niet iedere dag nieuwe kleren, maar waarschijnlijk wel veel vaker dan een gemiddeld persoon;)

Shampoo

Ik heb het al eens vaker verteld in andere blogs, maar ik ben echt geobsedeerd door shampoo’s. Er zijn mensen die beweren dat het eigenlijk helemaal niet uit maakt waar je je haar mee wast, daar ben ik er absoluut niet een van. Ik heb waarschijnlijk door de jaren heen zeker honderden shampoo’s gebruikt en het blijft me intrigeren. Het kan zo verschillend zijn wat mijn haar doet na een wasbeurt. Daarom geloof ik nog steeds dat ik ooit een soort wonder shampoo ga vinden die mijn haar in een keer helemaal perfect laat zitten haha. Er is bijvoorbeeld een shampoo van het merk Fuente die 199,00 euro kost. Ik zou hem nooit durven kopen, maar ik zou hem zo graag een keertje willen gebruiken. Een shampoo van 199,00 euro, wat zou die wel niet doen?

Dus..

Met een leuke ‘nieuwe’ pyama, een bak popcorn, en leuk nummer op repeat en een peperdure shampoo ben ik al heel blij…;)

Wat zijn jullie guilty pleausures?

Liefs,

Melike

3 thoughts on “Lets get a little personal deel 2: Mijn guilty pleasures

 • Reply Ciska lala 5 mei 2017 at 10:22

  Wauw, een shampoo van 199 eu!! Fuente is wel een fijn merk, maar … haha
  Leuke blogpost !

 • Reply Fleur 7 mei 2017 at 13:15

  Aaah wat fijn om te lezen dat ik dus niet de enige ben die het liefst altijd, nu ik dit typ dus ook, rondstruin in mijn pyjama of chill kleding! Heerlijk is dat!

 • Reply hillybillybeauty 8 mei 2017 at 20:28

  Haha, ik kan dus helemaal niet in pyjama’s lopen overdag. Ik moet, zodra ik wakker ben, zo snel mogelijk mijzelf klaarmaken. Ook al heb ik de hele dag niks te doen. Ik moet absoluut geen zak kokindjes kopen tijdens mijn boodschappen, die eet ik in 1 dag leeg. Als ik een dag lekker alleen thuis ben ( kids naar school, man naar werk ) kan ik zo 3 uur lang Netflixen. En dan tegen mijn man zeggen dat ik ontzettend veel gedaan heb in huis…haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *