Make-up like Carry Bradshaw? Review: Lancôme Monsieur Big Mascara and more..

Een tijdje geleden bezocht ik het event van Lancôme ter ere van hun nieuwste make-up. De avond was helemaal in het teken van monsieur big, oftewel mister big. Lancôme heeft namelijk een aantal nieuwe producten uitgebracht, die een knipoog maken naar Sex And The City. Alleen dat feit vind ik al ongelofelijk gaaf, want wie wil niet stiekem een Carry of Samantha zijn? Naast de Monsieur big collectie werden ook de nieuwe lipproducten gepresenteerd. Ik ga jullie in deze blog laten zien welke producten ik heb getest.

Monsieur Big Mascara

Deze mascara zou zo goed zijn dat  je geen valse wimpers meer nodig zou hebben. Ookal hebben meerdere merken dit al wel eens beweerd, vond ik het in dit geval toch een stuk geloofwaardiger. Ik heb op het event gezien wat voor effect de mascara geeft en dat was bizar. Toch moest ik het thuis natuurlijk wel even zelf gaan onderzoeken, dus heb ik de mascara op mijn ene oog aangebracht en nepwimpers op de andere.

De linker oog is met mascara en de rechter met nepwimpers. De nep wimpers zijn misschien iets langer aan de buitenkant maar verder zie je dus echt bijna geen verschil! Bizar he? Dat vind ik in ieder geval wel. Het borsteltje van de mascara heeft haartjes in verschillende lengtes. Wat heel fijn werkt, want zelfs bij meerdere laagjes plakken mijn wimpers niet aan elkaar. Ook is het daarom echt een mascara die je kunt opbouwen en dus zo dramatisch kunt maken als je wil;)

Monsieur Big Marker

Dit is een eyeliner in de vorm van een stift. Meestal ben ik niet zo’n fan van eyeliners in deze vorm, want in mijn ervaring kan het daardoor zijn dat hij te weinig afgeeft. Toch is dat bij deze niet zo. Hij is juist heel geconcentreerd en zwart als je hem aanbrengt. Verder is het ook leuk dat de zwarte kleur niet mat is maar glanzend. Ik vind dat altijd mooier dan matte eyeliner, omdat het effect dan net even iets opvallender is. De punt loopt van smal naar breed, waardoor je hem in verschillende dikstes kunt aanbrengen. En last but not least hij blijft super lang zitten. Ik krijg hem er alleen af met een oogmake-up reiniger op olie basis.

Matte Shaker

Naast de monsieur big producten is er nog een product dat ik nu een tijdje heb getest. Dit is de matte shaker. Hij doet je misschien denken aan de juicy shaker en dat is ook logisch, want de vormgeving is hetzelfde. Echter is dit wel een totaal ander product. Het is namelijk echt een soort matte lipstain.

Voor het aanbrengen moet je hem even schuddden en vervolgens met het zachte sponsje op je lippen doen. Vervolgens laat je dit even een paar seconden drogen en ben je klaar. Het effect is dat je een mooie kleur op lippen hebt zonder dat ze heel droog aanvoelen. Bij dun aanbrengen lijkt het zelfs bestwel natuurlijk. Het allerfijnste aan dit product is dat het super lang blijft zitten en niet afgeeft. Ik gebruik hem heel vaak in de ochtend en vaak als ik weer thuis kom zit hij er nog op;). De kleur die ik laat zien is Kiss Me Cherie.

Le Lip Liner

Ik hou echt van lippotloden, vooral omdat ze je lippen optisch net iets groter doen lijken. Daarnaast helpen ze echt bij het langer houden van je lipstick. Meestal ben ik gewend dat een lippotlood niet heel fel is, maar dat is deze zeker wel. Hij is super dekkend en gepigmenteerd, waardoor je hem zelfs met gemak alleen kan dragen als matte lipstick. Ook is het heel fijn dat er een kwastje achter zit waarmee je hem mooi kunt uitblenden. Hij is waterproof waardoor hij dus super lang blijft zitten. De kleur die ik laat zien is Vermillon.

Conclusie?

Hier nog even de swatch van de shaker, de eyeliner en het lip pencil.

Je hebt mijn conclusie natuurlijk al een beetje kunnen lezen. De mascara is allereerst bizar. Als je van lange volle dramatische wimpers houdt die niet aan elkaar plakken is dit echt een die ik zou proberen. De eyeliner is vooral heel fijn, vanwege de goede dekking en houdbaarheid. De matte shaker is een must voor je als je wil dat je lipstick lang blijft zitten en er niet droog uit ziet. En het lippotlood is prachtig als van opvallende kleuren houdt met een goede dekking;) Ik ben in ieder geval met deze producten zeker klaar voor Mister Big of een avondje stappen met mijn Samatha’s en Carry’s;)

Liefs,

Melike

 

One thought on “Make-up like Carry Bradshaw? Review: Lancôme Monsieur Big Mascara and more..

  • Reply Yvonne 2 mei 2017 at 20:27

    Mooie producten allemaal zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *