De hele dag lekker ruiken? Review: Chanel Chance body oil

Dat mijn favoriete geur aller tijden Chanel Chance Eau Tendre is heb ik wel eens vaker geschreven. Ik heb hem ooit in een parfumerie zaak ontdekt en dat is inmiddels al jaren geleden. Ik vind dat geuren altijd heel persoonlijk zijn. En geur geeft je namelijk een bepaalt gevoel. Zo wordt je van de ene geur misschien wel heel blij en de andere juist helemaal niet. Chance Eau Tendre gaf mij bij de eerste keer meteen een ontzettend warm en blij gevoel. Dat is naar mijn idee ook wat een parfum voor je zou moeten doen. En het is natuurlijk nog leuker als je deze geur waar je zo blij van wordt de rest van de dag subtiel blijft ruiken.

Body Oil

Onlangs bracht Chanel geur olien uit van de al bekende Chance parfum en de andere drie varianten. Wat zo leuk is hieraan is dat olie meestal veel langer effect heeft dan een parfum. Zo kun je dus echt de hele dag lekker blijven ruiken. Wat ook fijn is, is dat het droge olie sprays zijn. Dit betekent dat ze meteen intrekken en dus geen vettige laag achterlaten. En naast dat je dus een langer effect krijgt door olie substantie wordt je huid meteen verzorgd en zijdezacht. Echt een prachtig product dus, als je het mij vraagt;) Er zijn vier varianten. De een wat frisser en de andere wat zoeter.

Chance

 

Chance is natuurlijk de originele geur in de reeks. Hij bevat onder andere rode peper noten, jasmijn en pachouli.

Chance Eau Fraiche

Dit is de meest frisse variant in de Chance reeks.  Hij bevat onder andere noten van cederappel, jasmijn en teakhout.

Eau Tendre

Dit is mijn favoriet dus. De geur die mij echt altijd blij maakt. Hij bevat akkoorden van grapefruit en kweepeer, jasmijn en muskusnoten.

Eu Vive

En als laatste. De geur die letterlijk het leven betekend. Hij bevat onder andere noten van grapefruit en bloedsinaasappel.

What can I say…;)

Wat kan ik nu zeggen over een product dat eigenlijk voor mij voor zichzelf spreekt. Mijn favoriete geur in de vorm van een body olie. Wat kan ik nog meer willen! En het fijne is dat ze ook echt snel inwerken en dus geen laag achterlaten en de geur juist langer blijft hangen dan de gewone parfum alleen. Ik ben ontzettend blij me dit product en ik vind de andere geuren naast mijn vertrouwde Eau Tendre allemaal op zichzelf ook heel lekker. Vooral de Eau Fraiche heeft me echt verrast. Hij is namelijk veel frisser dan de andere geuren en toch neig ik er vaak naar om juist deze te pakken. Dat terwijl ik normaal gesproken meer van zoete geuren hou. Soms kan een geur je ook echt verassen;). De body oliën zijn exclusief verkrijgbaar op de website van Chanel, dus mocht je ze zelf ook even willen bekijken kan dat hier: Chanel.com

Liefs,

Melike

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *