Let’s ad some more glow to it;) Review: Lancôme Custome Drop Teint Idole Ultra Highlighter

Het is inmiddels wel een feit denk ik dat highlighters toch wel key zijn als het gaat om het creëren van een mooie flow in je gezicht. Toch zeg ik altijd dat ik meer hou van een huid die er in de eerste instantie uitziet alsof er niks aan gedaan is. Een natuurlijk uitziende huid met een fantastische glow. Dat is eigenlijk altijd mijn hoofddoel. Echter komt dit bij natuurlijk nooit zonder een beetje hulp! En thank god is er zoveel moois dat hierbij kan helpen haha.

Onlangs bracht Lancôme een nieuw product uit dat eigenlijk geheel in het teken staat van het creëren van een perfecte glow. Ik was meteen super benieuwd en was ontzettend blij verrast toen ik het mocht uittesten.  Vooral, omdat ik al gelezen had dat je dit product zelfs met je eigen foundation kon mengen. En dus echt kunt personaliseren.

Lancôme Custome Drop Teint Idole Ultra Hightlighter

Dit is de nieuwe vloeibare highlighter van het merk dat ook bedoeld is om te mengen met je foundation. Het product komt in een glazen flesje met een pipetje, zodat de substantie makkelijk te doseren is.

Je kunt zo door een paar druppeltjes toe te voegen aan je dagelijkse foundation, een extra glow effect creëren. Uiteraard kun je zelf exact bepalen hoeveel extra glow je wilt, vandaar natuurlijk ook het woord ‘custom’ in de naam. Naast het product te mengen met je hele foundation, kun je het product ook per keer gebruiken. Door dus gewoon een klein beetje te mengen met een druppeltje foundation. Het is maar net wat je zelf prettiger vind.

Naast het product in zijn geheel te mengen met een foundation, kan je er nog veel meer mee. Zo kun je er mee contouren, stroben en plaatselijk highlighted. En per kleur zijn er ook nog wat specifieke toepassingen die aan te raden zijn,

De highlighter komt in vier kleuren, namelijk:

  • Champagne glow: Dit is de lichtste kleur en dus ook het meest geschikt voor een lichte huid. Daarnaast is hij ook ideaal om rondom je ogen aan te brengen voor een verhelderend effect.
  • Golden glow; Deze kleur heeft dus meer goudtinten en is heel mooi op een zongebruinde huid. Hij geeft een warm effect en is ook geschikt om bijvoorbeeld te gebruiken als oogschaduw.
  • Rose glow: Deze kleur heeft een roze ondertoon en is ideaal om een warme lichtelijk roze tint te creëren.
  • Bronze glow: Deze kleur is vooral geschikt voor een donkere huidskleur. Hij heeft een diepe bronzen kleur en geeft een verhelderend effect op een donkere huid.

Ik heb zelf drie van de kleuren ontvangen en die wil je graag even laten zien.

Champagne glow

Golden glow

Bronze glow

 

Mijn ervaring?

Aangezien het winter is en ik geen zongebruinde huid heb momenteel, ben ik alleen echt gaan experimenteren met de kleur ‘champagne flow’. Ik heb hem met mijn foundation gemengd en ook getest als highlighter. Vooral de toepassing om hem in zijn geheel met mijn foundation te mengen vond ik toch wel spannend. Ik was uiteraard een beetje bang dat het product mijn hele foundation flesje zou verpesten, dus ik heb het maar gemengd met een paar druppeltjes die ik aan zou brengen. Better safe then sorry toch? Omdat ik zelf dus meer van een natural look hou heb ik een heel klein druppeltje gemengd met mijn dagelijkse foundation op mijn hand. En het effect vond ik super mooi.

Als je vaker mijn blog leest weet je dat ik echt van een glow in mijn gezicht hou en zal je mij dus ook nooit zien met een matterende poeder. Het effect dat dit product geeft is precies waar ik van hou. Juist omdat je het dus kunt costumizen kun je mijn inziens een perfecte glow creëren die niet meteen onnatuurlijk lijkt. Je kunt hiermee gewoon net dat beetje extra creëren of meer, als je dat mooi vind!

Ook heb ik hem uiteraard als highlighter gebruikt op mijn jukbeenderen. Ook dit effect vond ik top. Hij geeft namelijk niet een extreem shiny effect, mits je hem dunnetjes aanbrengt. Je kunt ook met deze toepassing echt spelen en zo dus een mooie gloed creëren op de plekjes waar jij de gloed wil.

Op de foto’s zie je beide toepassingen. Ik was heel blij met het resultaat en zie het product dan ook echt als een nieuwe aanwinst;). En mocht je het effect ook mooi vinden, zou ik het product zeker eens gaan bekijken bij een verkooppunt in de buurt.

Liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *