Review: Chanel Le Signe De Lion Highlighter

Als het gaat om sterrenbeelden ben ik toch echtwel een believer. Natuurlijk weet ik dat het kan zijn dat het allemaal onzin is, maar ik vind het stiekem toch echt leuk om er in te blijven geloven. Ik ben zelf een schorpioen en altijd als ik kenmerken lees over dit sterrenbeeld, realiseer ik mij wel dat ik toch echt veel gemeen heb met wat er over word geschreven. Ook gaat het zelfs zo ver dat ik soms aan mensen kan merken dat zij ook schorpioen zijn. Ik heb al vaak meegemaakt dat het dan ook echt klopt.

Het product dat ik onlangs binnen kreeg vond ik mede om die reden dan ook ongelofelijk leuk. Chanel heeft namelijk een limited edition highlighter uitgebracht ter ere van het sterrenbeeld van Mademoisselle Chanel. Ik wist eigenlijk tot nu toe helemaal niet dat ook zei echt in haar sterrenbeeld geloofde. En dat is voor mij toch wel weer een heel leuk feit om te weten.

Mademoiselle Chanel en de Leeuw

De naam van de highlighter zegt het natuurlijk al, maar Coco Chanel was dus een leeuw. Ze is geboren op 19 augustus 1883. Ze geloofde echt in de kracht van de sterren en dit was ook duidelijk terug te zien in haar appartement, in de collecties die ze uitbracht en in het feit dat haar favoriete stad Venetië was. Het embleem van Venetië is namelijk ook een leeuw. Ik vind het zo mooi dat zelfs nu zij zelf niet meer leeft, het merk dit teken toch in ere houdt. Dit keer in de vorm van een heel speciaal product;).

Le Signe De Lion Highlighter

Het doosje van de highlighter heeft een bordeaux rode bovenkant met in het zwart het bekende cc teken. Toen ik het doosje voor het eerst zag was ik uiteraard weer meteen opslag verliefd. Mijn favoriete kleur is zoals sommigen van jullie weten rood. Dus je kunt het je vast voorstellen;).

De highlighter is verkrijgbaar in 2 tinten. Namelijk: Or Blanc en Or Rose. De kleur die je op de foto’s ziet is Or Blanc. En zoals je natuurlijk kunt zien is hij vorm gegeven in een afbeelding van een leeuwenkop. Ik vond dit er zo mooi uitzien dat ik hem eigenlijk wekenlang niet heb aangeraakt. Ik wilde hem mooi houden haha. Uiteindelijk heb ik hem natuurlijk wel gebruikt en, goed om te weten is dat hij na gebruik nog heel mooi in tact blijft.

Het product komt met een c vormig kwastje dat super handig is bij het aanbrengen. Hij voelt heel zacht aan en is door de vorm heel fijn in gebruik. Je kunt de highlighter zo heel makkelijk aanbrengen onder je wenkbrauwen of boven je jukbeenderen.

De werking?

Uiteraard gaat het uiteindelijk ook om de werking van dit product en deze is prachtig vind ik. De glans die de highigher afgeeft is subtiel en verfijnd.

Ik hou zelf ontzettend van highlighter die op te bouwen zijn. Bij een dagelijkse look wil ik altijd dat je hem net genoeg ziet voor het effect van een gezonde glans. En bij een avond look mag het natuurlijk wel wat meer zijn. Dat kan perfect met dit product. Zoals je op de foto van de swatch kunt zien is de finish prachtig glanzend en satijnachtig.

De highlighter is exclusief verkrijgbaar in de webshop, dus als je hem nog even verder wil bekijken kan dat hier: Chanel.com

Liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *