MeLikeBeauty is op vakantie;)

Het moment is eindelijk aangebroken dat ik op vakantie ben. Ik heb er lang over nagedacht of ik dan blogs zou blijven posten. Dit vind ik echt een lastige keuze om te maken.

In beide landen waar ik naartoe ga heb ik normaal gesproken bijna nooit internet. Om jullie een beeld te geven zag het er vorig jaar ongeveer zo uit:

 

Vorig jaar heb ik voor een groot deel ‘wild’ gekampeerd. Veel mensen zouden dit niet achter mij zoeken, maar ik kan daar echt van genieten. Helemaal in de natuur en alles even loslaten. Natuurlijk heb ik wel mijn moeilijke momenten, aangezien ik een beetje beauty verslaafd ben. Maar soms denk ik dat het heel goed is even zonder alle producten en luxe te moeten.

Ik verblijf dus eigenlijk nooit in een hotel waar wifi is. De enige momenten dat ik even online kan zijn vaak als ik in een restaurant ben. Het lijkt mij een beetje gek om daar dan meteen met een laptop te gaan zitten haha. Ook wil ik in een restaurant gewoon genieten van het eten;)

Het kan daarom dus zijn dat je weinig tot geen posts van mij zult zien de komende 3 weken. Er zijn wel wat blogs die ik heb gemaakt in het kader van vooruit werken. Toch hou ik er zelf meer van te posten wat voor mij op het moment actueel is. Ik weet nog niet of mijn vakantie dit keer ook zo ‘wild’ wordt, maar ik weet wel dat het zeker geen 5 sterren hotel zal zijn. Ik ga eerst naar Turkije voor een week en daar heeft mijn vader een huis. Daarna vertrek in naar Portugal en daar is het meestal voornamelijk kamperen.

Ik kan jullie niet uitleggen hoeveel zin ik heb in mijn vakantie!

Ik schrijf deze blog dus een beetje als voorzorgsmaatregel. Ik hoop natuurlijk wel regelmatig updates te kunnen geven en mijn favoriete blogs te kunnen blijven lezen;) Maar het kan heel goed zijn dat jullie even niks van mij horen.

Niet getreurd om het goed te maken komt er een hele leuke winactie aan. Het is iets van een merk waar ik een beetje verslaafd aan ben. Als je vaker op mijn blog komt zul je waarschijnlijk weten waar ik het over heb. Het rijmt op ‘jawel’ en begint met een ‘c’. Hou het dus even in de gaten! Hij komt woensdag online!

Voor nu tot gauw!

Liefs,

Melike

13 thoughts on “MeLikeBeauty is op vakantie;)

 • Reply zazazoobeauty 25 juli 2016 at 07:38

  Heerlijk! Geniet lekker van je vakantie!!

 • Reply Babs 25 juli 2016 at 08:44

  Geniet van je vakantie! Gewoon lekker chillen!
  En Chanel! Wauwie! Onwijs leuk 🙂

 • Reply Simplynspecial 25 juli 2016 at 09:28

  Oh meis, geniet lekker van je vakantie joh. Dat bloggen komt wel weer, toch 😉 Nu eerst even genieten hihi.

 • Reply melikeseckin 25 juli 2016 at 10:12

  Geniet van je vakantie!

 • Reply Shannon Sheila 25 juli 2016 at 10:27

  Wat een heerlijke vakantiefoto\’s!
  Geniet van Turkije en Portugal 😉

 • Reply Marushi 25 juli 2016 at 11:44

  Heel veel plezier op je vakantie! Geniet ervan! -x-

 • Reply The Fashion Mom 25 juli 2016 at 13:57

  Geniet van je vakantie!! xxx

 • Reply debbeautygoddessnl 25 juli 2016 at 16:23

  Wat een té gekke foto\’s! Wildkamperen! Wow, dat is wel heel avontuurlijk. Leuk om dat met een groep te doen lijkt me. Het ziet er gezellig uit op de foto\’s.

  Ik herken wat je zegt over het vooruit werken. Ik kan dat ook erg slecht. Het voelt niet spontaan en een beetje plichtmatig. Daar ben ik ook niet zo van. Dus lekker genieten van het moment, ik zie je blogs wel verschijnen. Heel veel plezier!

 • Reply Jennifer 25 juli 2016 at 18:44

  Soms een lastige keuze om je blog even tijdelijk een pauze te nemen als je met vakantie ben. Maar goed heel veel plezier en geniet ervan van je vakantie!

 • Reply Beauty45plus 25 juli 2016 at 19:32

  Fijne vakantie!

 • Reply ikhouvanbeautynl 26 juli 2016 at 20:25

  Wat heerlijk dat je zo alles los kunt laten op vakantie. Kan me voorstellen dat je er zin in hebt. Geniet er van en wanneer je terug bent, lezen we je wel weer 😉

 • Reply Anna Gerrie 28 juli 2016 at 12:41

  Heerlijk, fijne vakantie!!

 • Reply Claudia 8 augustus 2016 at 15:55

  Ik zie op insta dat je tot nu toe een geweldige vakantie hebt! Heerlijk dat je zo geniet. Dat bloggen komt wel weer!!! Nu lekker de batterij opladen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *