Review: Becca Aqua Louminous Perfecting Foundation

In beauty land is Becca vanwege haar highlighters echt een fenomeen. Toch kan ik het mij ook heel goed voorstellen dat je het merk nog niet kent. Het is in Nederland namelijk niet makkelijk verkrijgbaar. Ik heb het zelf ontdekt via andere beauty bloggers en ik was er daardoor al een tijd heel nieuwsgierig naar.

Uiteindelijk kon ik mijn nieuwsgierigheid niet meer bedwingen toen ik ontdekte dat het gewoon verkrijgbaar was in de nieuwe beauty store die wij in Zwolle hebben. Naast Becca zag ik ook talloze andere merken die ik graag nog een keer zou willen proberen. Ik hou van producten ontdekken en deze store was voor mij echt een kleine beauty heaven. Echt een aanrader om eens langs te gaan als je in de buurt bent.

Natuurlijk heb ik er de beroemde Champagne Pop highlighter gekocht. Hier komt binnenkort een review van. Echter leek het mij daarnaast ook heel leuk om iets anders te proberen, waar ik zelf nog niet zoveel over gelezen had. Namelijk de Becca Aqua Louminous Perfecting Foundation. Ik hou zelf van foundations die niet mat zijn. Als je van jezelf al een hele vette huid hebt kan ik me voorstellen dat je dit juist zoekt. Ik heb een enorm droge huid dus een beetje glans door een foundation kan zeker geen kwaad. Deze foundation zou egaliseren en een subtiel glanzende finish geven. Daarnaast zou hij vederlicht aanvoelen. Hij bevat hylaronzuur, groene algenextract en vitamine A en E.

De kleur van een foundation vind ik het moeilijkste dat er is. Heb inmiddels minimaal tien foundations liggen die het allemaal net niet zijn. Ook is mijn huidskleur heel anders in de zomer dat in de winter. Daarom heb ik besloten een donkere kleur te kopen van deze foundation. Mijn doel was namelijk te mengen met al mijn lichte ‘net niet’ foundations. De kleur die ik gebruik is Tan. De foundation is verkrijgbaar in 8 kleuren en Tan is een van de donkerste.

Mijn ervaring:

Ik meng dus een paar druppeltje met een van mijn lichte foundations. Ik vind dit zelf echt ideaal. Ik kan hem namelijk zo precies op kleur brengen en ben echt helemaal lyrisch over het resultaat. Mijn huid ziet er namelijk super stralend uit na het aanbrengen, zonder dat het onnatuurlijk oogt. Ik krijg er de frisse look door die ik altijd zoek ik een foundation.

Before en after;)

Een klein nadeel is wel dat het een beetje afgeeft. Ik zou daarom na het aanbrengen je gezicht niet te veel aanraken en oppassen met kleding. Een finishing spray zou dit denk ik goed oplossen. Ook zou ik zeker oppassen met de dosering. Te veel van de foundation kan er wel voor zorgen dat je iets te veel gaat glanzen.

Ik zou dit product dus zeker aanraden. Ik vind het echt een toevoeging op je foundation en ik kan er zelf niet meer zonder. Sinds ik hem heb gekocht is er geen dag meer dat ik het niet met mijn foundation vermeng. Je kunt gerust zeggen  dat ik een beetje verslaafd ben aan het effect.

Je kunt de producten van Becca dus kopen in Zwolle bij de beauty store Cosmonde. Verder is het online bijvoorbeeld goed verkrijgbaar bij www.babassu.nl.

Liefs,

Melike

9 thoughts on “Review: Becca Aqua Louminous Perfecting Foundation

 • Reply Babs 23 juli 2016 at 11:06

  Ik heb een bronzer van Becca… heel lang geleden mocht ik die testen. Maar die was te donker voor mij. Wat een slim idee om bewust een donkere kleur te kopen om te gaan mengen.
  Het resultaat is zeker mooi.
  Eigenlijk zouden ze met iets moeten komen om zelf foundations te kunnen aanpassen, zoals van die \”pipetjes\” waarmee je verf kan bijkleuren. Iets donkerder, lichter, minder geel etc…

 • Reply melikeseckin 23 juli 2016 at 12:27

  Wat grappig, we hebben dezelfde naam! Haha ik word daar zo happy van want dit kom ik heel weinig tegen.
  Ik volg je blog nu op bloglovin! Volg je me terug? X

 • Reply Mariska 23 juli 2016 at 12:41

  Wow nu wil ik deze foundation heel erg graag proberen! Bij mij worden foundations namelijk heel snel dof.

 • Reply Anna Gerrie 23 juli 2016 at 16:36

  Fijn dat \’ie bevalt 🙂 Slim om het te mengen!

 • Reply zazazoobeauty 23 juli 2016 at 19:25

  Klinkt heel goed en hij geeft je huid een mooie glow!

 • Reply The Fashion Mom 24 juli 2016 at 16:48

  Ken het merk niet, maar het staat je wel goed! xxx

 • Reply Beauty45plus 24 juli 2016 at 17:39

  Wat fijn dat je het eerst in de winkel kan bekijken, daar hou ik van!

 • Reply debbeautygoddessnl 25 juli 2016 at 16:29

  Van Becca heb ik zeker gehoord, maar ik heb het nog niet geprobeerd. Volgens mij verkochten ze het eerst bij Beautybay, maar daar zie ik het nu niet meer.
  Ik houd ook van een glowy niet matte finish van foundations. De foundation staat je mooi en fris. Ik zat nog even op de site van Cosmonde te kijken, maar ik ben jaloers!! Ik wil ook zo\’n winkel hier in de buurt. Hopelijk openen ze ook nog eens een winkel in Hilversum. Ik zie Embryolisse en Browgal, vooral dat laatste merk maakt me heel nieuwsgierig.

 • Reply Claudia 8 augustus 2016 at 15:57

  Je huid ziet er met die combinatie mooi uit en geeft een glowy effect. Ik ken het merk Becca idd nog niet. Wat fijn dat er nu een winkel is in Zwolle die dit merk verkoopt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *