Lippenbalsems van Eos. Een klein product met veel voordelen?

Je hebt deze lippenbalsems vast al heel vaak gezien. De lippenbalsems van Eos. Ik vond ze er altijd zo schattig uitzien en ik was heel blij toen ik hem onlangs ontdekte in een goody bag die ik had gekregen op de persdagen. De versie die ik kreeg zat is een leuk kerstkaartje en geur is vanille.

Waarom Eos lippenbalsem?

Toen ik de lippenbalsem kreeg wist ik eigenlijk nog helemaal niks over dit merk. Echter ontdekte ik later wel heel veel positieve punten.

Voordelen:

 • De lippenbalsem is 100% natuurlijk
 • Hij is rijk aan antioxidanten
 • Hij bevat vitamine E, Shea boter en Jojoba olie

Verder zou hij de natuurlijke vochtbalans weten te behouden en je lippen zijdezacht maken.

Ingrediënten:

Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Beeswax/Cera Alba (Cire D’Abeille)*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Natural Flavor (Aroma), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Vanilla Planifolia Fruit Extract*, Tocopherol, Stevia Rebaudiana Leaf/Stem Extract*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*

Mijn ervaring?

Eos holliday balm

 

Het begint kouder te worden en ik denk dat het niet lang meer duurt voordat het vriest. Ik denk dat ik niet de enige ben die met dat soort weer enorm droge lippen krijgt. Vreselijk vind ik dat! Toch heb ik ook wel eens gelezen dat je lippen juist door lippenbalsem te gebruiken niet goed herstellen. Je lippen zouden er verslaafd aan raken, waardoor het natuurlijke herstelproces niet goed meer op gang gebracht zou worden. Dit komt met name door parafine of minerale oliën. Je huid op je lippen krijgt als het ware een filmlaagje, waardoor het zelf niet meer zo snel herstelt. Als ik naar de ingrediënten van deze lippenbalsem is hij vrij van parafine en minerale oliën. Een groot pluspunt dus!

Ik vind het aanbrengen van de balsem echt heel fijn. Je kan lekker met je lippen over het bolletje heen gaan en ze voelen meteen weer zachter aan. De geur is ook heerlijk. Deze ruikt naar vanille. Als je niet zo van vanille houdt zijn er uiteraard ook heel veel andere smaken. De vanille versie Eos Vanilla Bean die je op de fotos’s ziet is echt een limited feestdagen editie. Misschien ook leuk om bij iemand in de schoen te stoppen;).

De lippenbalsems zijn verkrijgbaar bij onder andere http://www.douglas.nl en kosten 5,95 euro.

Heb jij ze al wel eens geprobeerd?

Liefs,

Melike

 

 

11 thoughts on “Lippenbalsems van Eos. Een klein product met veel voordelen?

 • Reply The Fashion Mom 25 november 2016 at 11:17

  Ziet er zo leuk uit! Ik heb deze nog nooit geprobeerd, maar ik denk dat die vanille super moet ruiken! Ik ruik dit heel graag 🙂 En ja, ook ik heb last van droge lippen en ik vind dit ook vreselijk haha 🙂

 • Reply Blog & Beauty 25 november 2016 at 16:20

  Wat een fijne review. Ik heb deze kleur en nog 1tje, ik vind ze beide heerlijk in gebruik. Ze ruiken zo lekker dat ik ze wel moet delen met mijn dochtertje. She’ s got taste!

 • Reply Mariska 25 november 2016 at 21:14

  Misschien vinden sommige mensen vanille saai maar ik vind het echt een heerlijke geur 😀 deze lijkt me dan ook het lekkerst! En sowieso heel fijn 🙂

 • Reply Babs 26 november 2016 at 13:57

  Nog niet geprobeerd maar binnenkort wel. Ik vind de vormgeving ook zo schattig, ik denk dat als je het eenmaal weet dat je dan direct Eos roept als je iemand ermee ziet.
  Mijn lippen worden ook altijd zo schraal. ik moet echt overal lippenbalsems neerleggen. In huis en in mijn tassen. Kan ik ze dan niet vergeten in ieder geval!

 • Reply Rebecca 26 november 2016 at 17:15

  Ohh de geur lijkt me zo ontzettend lekker. Ik ben dol op vanille geuren. Lijkt me een heerlijke balsem.

 • Reply Heidi 26 november 2016 at 17:46

  Ik heb hem of en toe al eens zien verschijnen bij andere bloggers. Maar ik zelf heb hem nog nooit gekocht. Zo te zien is het wel een super goed product

 • Reply hillybillybeauty 26 november 2016 at 19:20

  Ik zie ze inderdaad ontzettend veel online, maar ik heb ze nog nooit gebruikt/gekocht, shame on me! Mijn dochters hebben een nepperd van het Kruidvat en willen nu ook een echte. Idd een mooi schoencadeautje!

 • Reply Anna Gerrie 26 november 2016 at 20:22

  Ik hoor veel goeds over deze bolletjes, maar heb het zelf nog nooit geprobeerd. Fijn dat je lippen hier niet verslaafd aan raken! Zelf gebruik ik nu een balsem van burt’s Bees en die vind ik heel fijn 🙂

 • Reply Sabine 26 november 2016 at 23:57

  Ik zie deze lipbalsem steeds vaker en hij lijkt me ook echt heel fijn, vooral nu m’n lippen alweer beginnen te barsten van de kou…

 • Reply Kirsty 27 november 2016 at 14:24

  De geur lijkt mij lekker! Ik heb deze zelf geloof ik in de strawberry variant gehad.

 • Reply Deb 28 november 2016 at 09:27

  Klinkt goed! De ingrediënten zien er inderdaad top uit! Ik heb de EOS lippenbalsem zelf nog niet geprobeerd, maar dat moet ik toch maar eens gaan doen. Ik ben dol op vanille en ik kom van de week nog bij Douglas dus ik ga hier zeker even voor kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *