Banana Powder? Is het de hype waard? Review: W7 Banana Dreams

Banana powder is iets dat ik al heel lang wil proberen.

Toch vond ik het zoiets raars, dat het er nu pas van is gekomen. De gele kleur stond mij gewoon niet aan. Ik kon me niet goed voorstellen dat ik hier echt wat aan zou hebben. Echter kon ik het niet meer weerstaan toen ik deze budget versie zag liggen. Ik dacht dat het in ieder geval geen kwaad zou kunnen voor deze prijs.

Wat is Banana Powder?

Banana Dreams W7

Ik kan me goed voorstellen dat niet iedereen die dit leest, weet waar ik het over heb. Banana powder is denk ik nog het meest bekend geworden door Kim Kardashian. Zij gebruikt het om haar gezicht nog meer te shapen en zou er bij zweren. Shapen is nu niet meer weg te denken uit de beauty wereld en ik denk dat de make-up look van Kim toch wel een van de oorzaken is.

Banana Powder is een losse poeder die geel is van kleur. Je kunt hem losjes verdelen over je hele gezicht of dus op bepaalde plekken voor een shaping effect. Ondanks dat de kleur geel is zou het zich perfect aanpassen aan je huid. Het geeft een matterend en oplichtend effect. Klinkt goed toch?

Ik ben geen make-up artist!

Ik ben geen make-up artist en beschik dus zeker niet over allerlei technieken. Er is een tutorial over Banana Powder die ik ooit gekeken heb en eigenlijk nooit meer vergeten ben. Dit is de tutorial van Wiwit Anggun. Hij is kort en heel duidelijk vind ik. Wil je hem zien? https://www.youtube.com/watch?v=XBC1qUtyAIk

Tutorial gekeken en aan de slag

Nadat ik de tutorial had gekeken ging ik aan de slag. Ik heb eerst mijn foundation en de rest van mijn make-up aangebracht. Daarna heb ik net als in de video met een beauty blender de poeder aangebracht. Ik heb het zelf onder mijn ogen in een soort driehoek aangebracht en verder een beetje midden op mijn kin en voorhoofd.

Daarna heb ik het uitgeblend met een losse kwast en was ik klaar!

Is het de hype waard?

 

20161127_224333

20161127_224410

20161127_224616

Ik moet eerlijk zeggen dat ik echt verbaasd was. Mijn verwachtingen waren heel laag en toen ik een de spiegel keek dacht ik echt even ‘wauw’!

Waarom wauw:

 • De poeder van W7 voelt zijdezacht aan
 • De kleur past zich echt volledig aan je huid aan. Dus hij is totaal niet geel na het blenden.
 • Ik zag duidelijk dat ik een mooier, egaler en verlicht effect kreeg.

Ik kan niet meer zonder!

Misschien klinkt het een beetje stom, maar ik ben meestal niet zo van de budget producten. Er zijn er namelijk heel veel die mij hebben teleurgesteld. Deze Banana Powder van W7 is het eerste budget product waar ik niet meer zonder kan. Sinds ik hem heb geprobeerd, grijp ik er iedere ochtend naar. Ik ben gewoon een beetje verslaafd!

Dus aanrader! Hij kost 6,49 en is onder andere verkrijgbaar bij Op=op shop en online in meerdere webshops.

Hebben jullie wel eens Banana powder gebruikt?

Liefs,

Melike

13 thoughts on “Banana Powder? Is het de hype waard? Review: W7 Banana Dreams

 • Reply Deb 28 november 2016 at 09:24

  Ik heb zelf nog nooit Banana powder gebruikt, op de een of andere manier sprak het product me niet zo aan en ben ik niet zo gevoelig voor hypes 😉 meestal word ik pas op een later moment geïnteresseerd als de hype alweer over is gewaaid 😉 Door jouw review word ik toch stiekem wel een beetje nieuwsgierig maar weet ik nog steeds niet of het echt iets voor mij zou zijn omdat ik vanwege mijn sproeten bijna geen poeders gebruik. En dan is een budget-proof product wel ideaal om het uit te proberen.

 • Reply Mariska 28 november 2016 at 11:28

  Ik vind ‘m ook echt heel fijn! Super handig om te hebben 😀 vooral als je een beetje gelige ondertoon hebt.

 • Reply Blog & Beauty 28 november 2016 at 14:36

  Vanwege de kleur heb ik me ook nog steeds niet laten overhalen door alle verhalen, en de hype. Maar je hebt me toch wel nieuwsgierig gemaakt hoor. En ik gebruik wel vaker producten van W7, ik vind het een fijn budget merk.

 • Reply Rebecca 28 november 2016 at 19:59

  Ik ben nog steeds erg benieuwd naar de poeder. Ik hoor onwijs positieve verhalen hierover dus het kan eigenlijk alleen maar positief uitpakken.

 • Reply Chantal | Beauty VS Dumasy 28 november 2016 at 21:26

  ik heb hem ook! Ik heb hem 1 keer gebruikt, maar als ik na een paar uurtjes in de spiegel kijk, zijn die plekjes waar ik de banana powder heb aangebracht, ineens oranje geworden & ziet het er echt onwijs fake uit! dat vind ik dan wel weer jammer. heb jij dat ook?

 • Reply Mascha 28 november 2016 at 22:17

  Zag het in de folder staan van de Op=Op en dacht wat moet/kan ik er mee doen? Thanx aan jou en je blog weet ik het nu ???

 • Reply Kim 28 november 2016 at 22:50

  Oh wat toevallig, deze wilde ik dus nog vanavond bestellen! Hahah ik dacht dat ik hem over mijn hele gezicht moest poederen, maar nu heb ik weer wat geleerd 🙂

 • Reply veerle 29 november 2016 at 18:20

  Nu ik dit gelezen heb ben ik wel nieuwsgierig geworden , als ik hem vind ga ik het eens uittesten .

 • Reply The Fashion Mom 29 november 2016 at 20:26

  Had er nog nooit van gehoord, maar banaan kan niet anders dan goed zijn haha 🙂 Ik vind het resultaat heel mooi! Vraag mij af of hij ook echt naar banaan ruikt 🙂

 • Reply Babs 30 november 2016 at 21:24

  Ojeetje.. nu krijg ik ruzie met mijn portemonnee… ik ga hem ook halen! Goed dat je verteld hoe je het moet gebruiken.. ik zou mijn hele gezicht ermee ingepoederd hebben, hahaha.
  Ik was zo benieuwd naar je review, super leuk!

 • Reply Yvonne 2 december 2016 at 12:22

  Veel over gelezen maar nog nooit zelf gebruikt, ik weet wel dat er veel merken zijn die dit verkopen en daar toch wel een verschil in zit.

 • Reply Monica 3 december 2016 at 10:49

  Ik was ook een beetje zoals jij. Het lijkt mij gewoon niet echt iets voor mij. Maar misschien heb jij mij nu wel of overgehaald 🙂

 • Reply Mariëlle 9 december 2016 at 09:38

  Oh dit klinkt wel goed zeg, ik ben er al lange tijd benieuwd naar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *