Zoek je nog een leuk cadeautje? Review: Madara Happy Skin Essentials Set

Deze tijd van het jaar is leuk, maar ook moeilijk. Mijn portemonnee en ik zijn in de periode voor kerst bepaald geen vrienden. We hebben altijd ruzie! Meestal win ik;) Er zijn gewoon te veel leuke dingen te koop en ik heb echt een gat in mijn hand. Ook als het gaat om het kopen van een cadeautje. Ik wil iemand echt verrassen en wat ik voor de persoon koop moet gewoon echt iets leuks en goeds zijn.

Onlangs kreeg ik een leuk pakketje binnen van het merk Madara. Dit is het kerstkadeautje van het merk. Heel erg leuk om te krijgen en te geven vind ik zelf. Als je mijn blog al langer volgt weet je dat ik hele positieve ervaringen heb met het merk. Heb je mijn eerste blog over Madara gemist? Klik dan hier om hem toch eens te lezen:Madara.

Over Madara

Het is een merk dat volledig is gericht op het maken van producten die volledig natuurlijk en effectief zijn. Het komt oorspronkelijk uit Litouwen. Wist je dat Litouwen nog steeds voor 60% uit bos bestaat? Ik niet in ieder geval, eigenlijk wist ik helemaal niks over het land. Maar ik kan me wel voorstellen dat een merk dat afkomstig is uit een land met nog zoveel natuur wel heel bijzonder moet zijn. Door dat er namelijk zoveel bebossing is, groeien er ook talloze bijzondere planten die weer gebruikt kunnen worden als ingrediënt. En het mooiste is dat Madara alle ontwikkeling richt op duurzaamheid en met respect voor natuur en mens. Als je meer wil weten over het merk, kijk dan even op www.madara.nl

Madara Happy Skin Essentials Set

Madara Micellar Water en scrub

 

Dit het mooie setje dat Madara speciaal voor de kerst heeft gemaakt. Het bestaat uit een miccelair water en een scrub.

Madara Micellair Water

20161126_121854

Deze micellair water is niet alleen fijn om je gezicht mee te reinigen, maar hij verzorgt ook. Hij bevat namelijk hyaluronzuur, aloe vera en pioenroos. Ook is hij biologisch, gulten vrij, zonder noten, veganistisch en dierproefvrij.

Je gebruikt hem met een wattenschijfje en afspoelen daarna is niet nodig.

Ingrediënten:

Aloe Barbadensis Rosa Damascena Hamamelis Virginiana Glycerin Benzyl Alcohol Sodium PCA Potassium Sorbate Lactic Acid Aroma Sodium Hyaluronate Paeonia Lactiflora (Peony) Root Extract Caprylic/Capric Glucoside Xylitylglucoside Propanediol Anhydroxylitol Xylitol Phragmites Communis Extract Poria Cocos Extract Rhamnose Glucose Glucuronic Acid

Wat vind ik?

Ik vind dat er veel verschil zit in micelair waters. Ik heb dan ook meerdere gebruikt. Het nadeel bij sommigen vind ik vooral dat ze niet al mijn make-up er af halen. De micelair water van Madara doet dat wel. Ook merk ik dat mijn huid na gebruik heel lekker zacht aanvoelt en een beetje tintelt. Het tintelende gevoel vind ik echt heerlijk. Het voelt bijna even alsof mijn huid weer even ademd en meer zuurstof krijgt.

Madara Exfoliating Oil To Milk Scrub

20161126_12194420161126_121957

Dit is een scrub die niet ruw is. Hij is op basis van olie. De formule heeft exfolierende werking. De structuur van de scrub ziet er in de eerste instantie wel als een gewone scrub uit. Echter verandert hij bij het aanbrengen in een soort melkachtige structuur. Hij verzacht en vernieuwt de huid, zonder hem uit te drogen.

De werkzame stoffen zijn onder andere moleculen uit abrikoos en haverolie, deze verbinden vuil en onzuiverheden. Ook zitten er kleine wasbolletjes in die voorstopte porien voorkomen, dode huidcellen verwijderen en de huidt polijsten.

Zo wordt je huid weer zachter, gladder en stralender.

Ingrediënten:

Caprylic/Capric Triglyceride Glycerin Helianthus Annuus (Oil) Hydrogenated Castor Oil Aqua Sucrose Palmitate Alcohol Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax Aroma Tocopherol Talc Beeswax Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oïl Avena Sativa (Oat) Kernel Oil Mica (CI 77019) Iron Oxides Titanium Dioxide (CI 77891) Linalool Limonene

Wat vind ik?

Ik vond het heel bijzonder dat de scrub eigenlijk niet als een scrub aanvoelde. Het voelt heel zacht aan. Ook ruikt het heel lekker fris. Ik heb het een paar minuutjes op mijn huid ingemasseerd en vervolgens afgespoelt. Mijn huid voelde weer een stuk zachter aan na het gebruik. Ik vind het daarom een hele fijne scrub die heel mild is voor mijn huid.

Nog een leuk extraatje..

20161126_122112

 

Naast dat dit kerstcadeautje twee producten bevat is er nog iets leuks. Je kunt namelijk van het doosje een vogelhuisje maken! Het koude weer komt er weer aan en de vogels zullen weer honger krijgen. Ik vind het heel mooi dat Madara zelfs hier aan heeft gedacht. Het doosje bevat een stokje dat je er doorheen kunt doen, waar de vogeltjes op kunnen zitten en iets lekkers kunnen pakken.

Alle producten van Madara zijn verkrijgbaar op: www.madara.nl

Heb jij al een leuk kerst cadeautje gekocht?

Liefs,

Melike

 

 

 

 

11 thoughts on “Zoek je nog een leuk cadeautje? Review: Madara Happy Skin Essentials Set

 • Reply Heidi 30 november 2016 at 11:48

  Lijk me zo te zien super producten te zijn meid.

 • Reply Anna Gerrie 30 november 2016 at 17:25

  Dit klinkt als een heel mooi merk en wat een goed initiatief van Madara, zo met de bossen, natuur en het dierproefvrij zijn! Ik ga deze onthouden 🙂

 • Reply Rebecca 30 november 2016 at 19:22

  De scrub klinkt heel erg fijn. Vooral omdat ie op basis is van olie. Klinkt interessant!

 • Reply jeapiebel 30 november 2016 at 20:21

  Wat leuk dat je een vogelhuisje van de doos kan maken. Ik was altijd nieuwsgierig naar dit merk en ik lees goede ervaringen op verschillende blogs. Er zijn zeker wel verschillen van miccelair water van het ene of andere merk.

 • Reply Babs 30 november 2016 at 21:16

  Wat een mooi pakketje! Die scrub lijkt mij echt heel fijn. bijzonder dat de substantie veranderd! Een vogelhuisje maken, wat schattig en slim bedacht. Kan bijna niet anders, uit een land waar nog 60% bos is!
  En die portemonnee.. hahaha, you go girl, let the battle begin , jij wint toch 😉
  (meestal zie ik in mijn mail dat je een nieuwe post hebt geplaatst…vreemd, nu had ik geen bericht binnen)

 • Reply Dit is Kim 30 november 2016 at 22:45

  Aaah, zo lief! Dat vogelhuisje 🙂 Die extraatjes vind ik vaak té leuk aan een bepaald product 🙂

 • Reply The Fashion Mom 1 december 2016 at 17:39

  Wat leuk dat je er een vogelhuisje mee kan maken! Vind ik echt geweldig 🙂 Ook is het altijd leuk dat een merk respect heeft voor mens, dier en natuur. Ik kende het niet en weet ook niet of je het hier kan verkrijgen, maar ik ga het zeker eens bekijken. Vooral het micellair water vind ik wel interessant 🙂

 • Reply Deb 2 december 2016 at 11:50

  Wat een leuk setje en wat een leuk detail dat je van de verpakking een vogelhuisje kunt maken! Ik ben vooral nieuwsgierig geworden naar het micellaire water. Fijn dat je met deze ook je make-up eraf kunt halen. En (niet geheel onbelangrijk) de ingrediënten zien er ook top uit!

 • Reply Kirsty 2 december 2016 at 20:04

  Wat een leuk pakketje! Vooral het micellaire water klinkt heel fijn.

 • Reply Monica 3 december 2016 at 10:45

  Mooi pakketje. Het lijken mij wel fijne producten. Grappig dat de scrub veranderd van structuur.

 • Reply Marielle | About That Blonde 11 december 2016 at 20:10

  Leuk setje, zeker om cadeau te doen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *