Review: Madara Sos Hydra Recharge Cream

Mijn huid heeft dorst en niet zo’n beetje ook. Als ik geen goede crème gebruik merk dat dan ook meteen. Daarom ben ik altijd op zoek naar goede crèmes die echt werken. Ik heb de afgelopen tijd het merk Madara veel voorbij zien komen. Ik kende het nog niet, dus dit moest ik testen! Het zag er alleen al prachtig uit en het is natuurlijk.

Ik wil jullie eerst wat vertellen over het merk zelf. Madara is een merk uit Letland. Ik hoor je al denken ‘Letland??’. Ik weet ook niet veel over het land, maar wist je dat het land nog voor  60% uit bos bestaat? Het is dan ook niet vreemd dat de producten van dit merk ingrediënten bevatten die daar groeien. Planten die er al eeuwenlang groeien en overleefd hebben. Daarnaast wordt er veel met gecertificeerde biologische bestanddelen gewerkt en is het niet getest op dieren. Wil je meer weten over Madara klik dan hier www.madaracosmetics.nl

Ik vind het zelf altijd fijn om een product uit te proberen dat dus heel natuurlijk is en niet getest is op dieren. Dat voelt toch altijd beter! Het product dat ik mocht testen is de Madara Sos Recharge Cream. Dit is een crème uit de nieuwste lijn van Madara. De Sos lijn. De belangrijkste bestanddelen zijn: Sodium PCA (dit is vocht inbrengend), hyaluronzuur (lichaamseigen stof tegen huidveroudering), suikermolecuul betaïne (dit is hydraterend), lijnzaad (dit verbeterd de vocht barrière), de wortel van de noordelijke pioenroos (dit is een antioxidant) en duindoorn (bevat veel caroteen en vitamine E).

De crème is bedoelt voor een vochtarme, gestreste huid. Zoals ik al eerder aangaf heeft mijn huid dorst. De beloftes die de crème doet klinken dan ook als muziek in mijn oren. De crème hydrateert, hersteld de vochtbalans en geeft de jeugdige glans terug. Ook beschermt het tegen schadelijke stoffen van buitenaf en verminderd het fijne lijntjes. Het dringt door in de diepere huidlagen en zorgt er ook voor dat de vochtvasthoudendheid van je huid verbeterd.

Ingrediënten:

Mijn oordeel over Madara Sos Hydra Recharge Cream:

Ik heb de crème nu bijna een week iedere avond en ochtend gebruikt. Bij de meeste crèmes merk ik na zo’n korte tijd nog niet echt veel. Bij deze crème is dit echt anders. Vandaar dat ik ook niet langer heb gewacht om de review te schrijven, mijn conclusie was al snel gemaakt!  Al bij de eerste keer aanbrengen voelde mijn huid een stuk prettiger aan. De hele dag voelde mijn huid gehydrateerd en zacht aan. Ik was hier echt verbaasd over. De crème zelf voelt namelijk wel dun aan. Meestal als dit zo is, weet ik al dat het niet voedend genoeg is voor mijn huid.

imageimageimage

Ik weet dus ook niet hoe het kan maar van deze crème heb ik aan een kleine hoeveelheid genoeg en blijft mijn huid gehydrateerd. Dat hij dus vochtvasthoudend is klopt zeker. Ook zie ik duidelijk dat ik er daardoor stralender uit zie. Verder voelt hij heel luchtig aan en ruikt hij ook nog eens lekker. Ik kan alleen maar zeggen dat dit wel een van mijn favorieten is geworden van dit moment. ‘Een van mijn favorieten’ is eigenlijk zacht uitgedrukt: ‘I’m in love!’. Ook vind ik het er prachtig uit zien. Het flesje is mooi wit en de crème zelf is roze. Natuurlijk is dit minder belangrijk, maar hey ik ben een sucker voor mooi uitziende producten;). Het komt fijn in een pompflesje, dus het blijft ook bacterievrij.

Je kunt Madara kopen in meerdere schoonheidswinkels en online via de webshop: Madara. Kenden jullie het merk al?

Liefs,

Melike

 

0 thoughts on “Review: Madara Sos Hydra Recharge Cream

 • Reply Babs 29 mei 2016 at 12:25

  Ik weet ook niet veel van Letland. Maar 60% bos, wat zal de luchtkwaliteit daar goed zijn. Zou zo een enkeltje willen boeken 🙂
  Wat een fijne crème lijkt mij dit. een crème die roze is vind ik ook iets leuks hebben. Een beetje een Chanel gevoel krijg ik daar altijd bij.
  Mooie review, thanks!

  • Reply melikebeauty 31 mei 2016 at 17:05

   Ja he daar wil ik ook wel even naartoe! Heerlijk lijkt me dat! Dankjewel!

 • Reply Jill Martin 29 mei 2016 at 16:55

  Ik kende het merk nog niet. 🙂 Maar vind het altijd leuk wanneer het niet op dieren getest is! xxx

 • Reply debbeautygoddessnl 29 mei 2016 at 17:09

  Dit klinkt wel erg goed! Ik heb een paar producten van Madára geprobeerd en die bevielen stuk voor stuk. Laatst was er een goede aanbieding in de webshop en ik twijfelde of en wat ik zou bestellen.. de volgende keer hoef ik niet meer te twijfelen want ik wil deze crème ook proberen nu!

  • Reply melikebeauty 31 mei 2016 at 17:05

   Oh dat moet ik ook even in de gaten houden, hoop dat ze gauw weer een aanbieding hebben;)

 • Reply Mieke | Mieksmind 29 mei 2016 at 17:13

  Ik ken het merk nog helemaal niet maar ben wel super nieuwsgierig geworden naar de producten! Ik heb geen onrustige huid dus deze sos crème zal ik niet nodig hebben. Ziet er wel goed uit en fijn dat je de ingrediënten er ook bij vermeld

  • Reply melikebeauty 31 mei 2016 at 17:06

   Oh dankje! Er zijn inderdaad ook andere opties, ik zou zeker even kijken;)

 • Reply jeapiebel 30 mei 2016 at 09:00

  Ik lees vaak over dit merk. Op een of andere manier ben ik al beetje verliefde op het merk zonder het ooit te proberen. In de toekomst zal ik dat zeker ooit doen. Eerst even oude vooraad wegwerken. 😉 Jammer dat ik net de aanbieding mis. Dit lijkt mij een erg fijn product.

  • Reply melikebeauty 31 mei 2016 at 17:04

   Ik snap het hoor, het ziet er alleen al zo mooi uit;) Ik heb ook nog zoveel op voorraad hihi

 • Reply MamavdDag 30 mei 2016 at 21:28

  Ik heb er vaker positieve dingen over gehoord. Als de crème zo goed is als jij zegt, vind ik het wel een hele geslaagde naam (sos), hulp bij de huid die dat nodig heeft. Ik ben heel benieuwd! Dat het roze is vind ik stiekem ook een pluspunt 😉

  • Reply melikebeauty 31 mei 2016 at 17:07

   Hihi ja dat het roze is is toch te leuk! Ik denk inderdaad dat sos perfect past;)

 • Reply Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla 30 mei 2016 at 22:23

  Ik ken dit merk niet maar het klinkt allemaal heel positief. Fijne review heb je geschreven.

 • Reply Claudia 31 mei 2016 at 08:09

  Madara lijkt me echt een heel fijn merk. Ik heb er zelf nog geen ervaring mee. Ik heb een vochtarme huid dus dit product spreekt me zeker aan! Fijn om te horen dat de creme jou zo bevalt!

 • Reply Yvonne 31 mei 2016 at 15:37

  Fijn dat je merkt dat je huid er goed op reageert, ik ken het gevoel dat je denkt dit is echt anders! Ik heb dit merk nog nooit gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *