Moonloft mooie sieraden en meer..

In Zwolle hebben we eigenlijk een vrij standaard winkel assortiment. Toch zijn er ook wel wat leuke boetiekjes met bijzondere dingen. Ik kende Moonloft eerlijk gezegd van instagram. Moonloft is een winkel met kleding, sieraden, woonaccessoires, kaartjes en boekjes. Ze hebben ontzettend veel volgers en ik had nooit verwacht dat de winkel in Zwolle zou zijn.

Ik was de winkel ook nog nooit tegengekomen, terwijl ik notabene in het centrum woon. In zelf navigeren ben heel erg slecht. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik ben vaak in de war met links en rechts. Dus heb ik het adres in getoetst op de navigatie van mijn telefoon en deze gevolgd. Hier schaam ik mij eigenlijk ook voor, ik woon hier al jaren;) Ergens achter de hoofdstraat had ik hem dan gevonden!

Een ontzettend schattig en mooi winkeltje. Ik was eerst wel even teleurgesteld dat het zo klein was. Ze hebben namelijk ook een webshop en ik was bang dat de dingen die ik wilde kopen er niet allemaal zouden zijn. Dit had ik uiteraard al helemaal uitgedokterd. Ik was echt op een missie! Kennen jullie dat gevoel dat je een item moet hebben en dat de gedachte dat het niet gaat lukken je bang maakt? Ik heb het heel af en toe, en dan wordt het echt een obsessie;) Ik was meteen ook zo enthousiast dat ik besloot dat ik een blog aan moest wijden. Ik vroeg aan de verkoopster of ik wat foto’s mocht maken. De verkoopster gaf aan dat het zaakje van haar dochter was en dat heel veel mensen een blog schreven hierover. Een hele lieve vrouw die duidelijk trots is op haar dochter, de enige voorwaarde die ze had was dat ik haar niet op de foto zou zetten;)

(aloha ketting (zilver), ster ketting (zilver), maan en ster oorbellen ( zilver), ananas ring (gerecycled brass), onyx ring (gerecycled brass)

Eenmaal toen ik in de winkel was ging mijn hartje echt even sneller kloppen. Ik zag zoveel leuks dat ik een beetje overweldigd was. Ook wist ik meteen dat mijn banrekening nu in groot gevaar verkeerde. De items die ik wilde zie je op de foto’s. Er zijn ook een paar bij gekomen eerlijk gezegd. Tijdens het rondkijken en uitzoeken heb ik meerdere malen in mijn hoofd gezegd tegen mezelf dat ik mij echt aan het plan moest houden. Het is bijna helemaal gelukt, dus daar ben ik achteraf best trots op.

Ik snap dat niet iedereen nu naar Zwolle holt;) Toch zou ik echt aanraden om de webshop eens te bekijken www.moonloft.nl. Ik ben heel benieuwd of jullie er net zo enthousiast van worden als ik. Hieronder nog een aantal fotos van de winkel zelf.

Liefs,

Melike

 

0 thoughts on “Moonloft mooie sieraden en meer..

 • Reply Babs 27 mei 2016 at 08:18

  Leuke sieraden, ik hou wel van die kleine winkels met allemaal snuisterijen!
  Ik heb dat ook, zo een queste… momenteel met een wenkbrauwpotlood. Online te koop bij Douglas maar in geen winkel te bekennen. Een paar vestigingen heeft dat merk. (NYX)
  Jaren geleden, ik denk wel 20 jaar geleden zocht ik naar shirtjes met een horizontaal streepje. Heel simpel maar was echt nergens te krijgen.
  Ik ging zelfs in andere steden winkelen voor zo een shirt…echt…
  De laatste jaren zie je ze plots overal…haha, zal je altijd zien!

  • Reply melikebeauty 27 mei 2016 at 09:21

   Oh ja dat is ook zo herkenbaar! Ik zoek ook regelmatig naar iets dat niet te vinden is. En inderdaad dan veel later zie het ineens overal haha.

 • Reply debbeautygoddessnl 27 mei 2016 at 08:32

  Wat een leuke items!! Ik kende de webshop en had er al er eens rondgekeken. Zwolle is een beetje uit de buurt voor mij anders was ik er zeker langs gegaan. Wat heb je uiteindelijk gekocht? De items die je om en aan hebt ? Ik ben wel benieuwd.

  • Reply melikebeauty 27 mei 2016 at 09:22

   Dat snap ik, dan zou ik het ook bij de webshop houden;) Ik heb het even onder de foto\’s gezet!

 • Reply jeapiebel 27 mei 2016 at 10:33

  Ik heb vaak dat als ik iets zoek ik het niet kan vinden. Daar sta je dan, maar wanneer ik niets zoek dat kom ik alleen maar leuke dingen tegen. Wat leuk, de armbanden op de kussentjes. Al is de zaak klein, het lijkt mij best een gezellige zaak met een eigen authenticiteit. Jammer dat ik best ver van Zwolle woon.

 • Reply Jennifer 27 mei 2016 at 15:32

  Ziet er leuk en gezellig uit! Ook prachtige sieraden zo te zien 😉

 • Reply Yvonne 27 mei 2016 at 19:04

  Dit soort winkeltjes zijn zo belangrijk voor ons straatbeeld, ik kom graag in unieke winkeltjes.

 • Reply Kirsty 27 mei 2016 at 20:42

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook nog wel eens met links en rechts in de war raak, zeker als mijn vriend zegt links dan ga ik op de een of andere manier altijd rechts, terwijl ik het verschil wel weet haha. Leuk dat je dit winkeltje toch hebt kunnen vinden! Het ziet er heel knus uit en de sieraden die je om hebt op de foto\’s zien er ook heel mooi uit! Dit moet ik maar eens onthouden voor als ik weer een keer in Zwolle kom 🙂

 • Reply The Fashion Mom 27 mei 2016 at 20:48

  Wat een schattig winkeltje! Die ananas ring is zo leuk! \”Kennen jullie dat gevoel dat je een item moet hebben en dat de gedachte dat het niet gaat lukken je bang maakt?\” Haha, geweldig dit het ik echt vaak :p Fijn weekend Melike! En oh ja, is Zwolle een aanrader om eens te bezoeken? 🙂 xxx

 • Reply Miss 29 mei 2016 at 11:00

  Je moet je daar zeker niet voor schamen hoor je bent oeps lang niet de enige dat dat voorheeft! 😉 Maar het winkeltje is wel enorm schattig!

 • Reply Claudia 31 mei 2016 at 08:11

  Wat een leuk winkeltje, daar ben ik echt dol op. Ziet er allemaal erg knus en gezellig ui. Die ananasring en die mok zoooooo cute!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *