Even een masker momentje? Review: Glamglow Gravity Mud

Dit is een masker dat al heel lang op mijn verlanglijstje staat. Het merk Glamglow ken ik al een tijdje. Het was lange tijd niet makkelijk verkrijgbaar in Nederland. De eerste keer dat ik erover hoorde was in een internationaal mode blad. Daarin werd beweerd dat bepaalde celebrity’s als Angelina Jolie er bij zweerden. Ik heb een zwak voor dat soort verhalen en moest er iets van hebben. Gelukkig kun je het tegenwoordig gewoon kopen bij de Douglas!

Eerste blog ooit!

Begin dit jaar plaatste ik mijn eerste blog ooit en dat ging over een product van Glamglow. Dit was de thirsty cleanse. Een reiniger op basis van modder;). Ik had het toen bij de Sephora in Istanbul gekocht en uiteindelijk was ik zo tevreden dat ik een blog ben gestart. Ik moest mijn passie voor producten delen en dat was het moment! Ik zal niet linken naar mijn eerste blog, want nu ik wat verder ben vind ik hem kwalitatief heel slecht ;). Als je hem wel wil lezen moet je even zoeken, want hij staat nog steeds online!

Glamglow

glamglow review

Je had mij nooit kunnen wijsmaken toen ik mijn blog begon dat ik nu gewoon iets van Glamglow zou mogen testen. Ik heb dit masker dus ontvangen ter review en dat voelde echt als een grote beloning voor alle tijd en energie die ik in deze blog stop. Daarnaast was ik natuurlijk heel benieuwd of ook dit product mij ook het celebrity gevoel zou geven dat belooft werd.

Glamglow Gravity Mud

Dit masker is een Mud Firming treatment. Dat houdt in dat het een onmiddellijk straktrekkend en verstevigend effect heeft. Het bijzondere aan de substantie is dat hij eenmaal op de huid veranderd van een witte kleur in chroom. Terwijl dit gebeurt krijg je een stralendere en strakkere huid door de effectieve ingrediënten. Als het masker eenmaal is opgedroogd kun je hem zo van je gezicht aftrekken. Je brengt het masker aan met het bijgevoegde penseeltje en daarna is het advies om het 20-30 minuten te laten inwerken.

20161129_201009

Mijn ervaring?

Naast dat het potje er gewoon prachtig en luxe uitziet, vind ik het ook ontzettend fijn dat er een kwastje bij zit. Door het kwastje kreeg ik bij het aanbrengen meteen een heel luxe gevoel. Alsof ik even bij de schoonheidspecialiste zat!

20161206_112349

Het aanbrengen zelf gaat heet makkelijk, omdat het product met het kwastje heel soepel verdeeld over je huid.

Bij het opdrogen moest ik wel een beetje lachen. Het ziet er echt uit alsof je je gezicht ingesmeert hebt met zilver en dat ziet er best eng uit.

Ik was ook een beetje bang om het masker van mijn gezicht af te trekken. Ik had namlijk net een filmpje op YouTube gezien waarop een meisje ook een masker van haar gezicht trok en haar wenkbrauwen mee trok! Misschien hebben jullie hem ook gezien?

Gelukkig was het masker er af trekken geen horror moment, waarna ik geen wenkbrauwen meer had! Het ging er met gemak af en was niet heel trekkerig.

Verder voelde mijn huid na gebruik echt bizar glad en zacht aan. Of hij ook veel strakker is kan ik nog niet helemaal over oordelen. Ik heb wel het gevoel dat het iets strakker is, maar ik heb nog niet heel veel last van een slappere huid. Gelukkig niet!

Het masker is wel prijzig. Het kost namelijk 49,95 euro. Wel vind ik dit masker de prijs dubbel en dwars waard. Het effect is heel bijzonder en is een ervaring die ik iedereen zou aanraden. Ik kan me wel voorstellen dat de prijs een beetje buiten je budget ligt. Gelukkig komen de feestdagen er aan, wellicht een leuk cadeautje om te vragen;).

Het masker heb ik uiteraard niet alleen getest, maar samen met een vriendin. Toch leuker om een maskermomentje te delen!

20161206_112219

20161206_112202

20161206_112236

De producten van Glamglow zijn verkrijgbaar bij de Douglas. Zowel in de winkel als  online op http://www.douglas.nl.

Ken jij dit merk al?

Liefs,

Melike

 

 

 

10 thoughts on “Even een masker momentje? Review: Glamglow Gravity Mud

  • Reply Astrid 9 december 2016 at 10:47

    geweldige foto’s! En gelukkig zitten je wenkbrauwen er nog op haha. heerlijk dat je dit luxe maskertje mocht testen.

  • Reply Rebecca 9 december 2016 at 11:08

    Haha looove de foto’s! Zelf vind ik dit masker wel echte te duur voor wat deze doet. Helaas!

  • Reply Yvonne 9 december 2016 at 17:15

    Jij bent qua make-up en huidverzorging echt mijn beauty twin hoor, oke de leeftijd klopt niet helemaal maar who cares. Dit merk staat om mijn Giga Mega wishlist.

    • Reply Cathy 7 januari 2017 at 12:52

      Het is in de aanbieding bij douglas plus nog eens 25% korting ? Rond €37 nu

  • Reply hillybillybeauty 10 december 2016 at 21:45

    Wat een leuke foto’s zo met je vriendin! Ik heb het masker online wel gezien, maar nog nooit gebruikt. Het lijkt mij wel gaaf een keer te gebruiken, straktrekkend kan ik wel gebruiken. 😉

  • Reply The Fashion Mom 10 december 2016 at 22:26

    Ik heb iets gelezen over het voorval met die wenkbrauw, maar heb het toch maar niet bekeken. Anders durf ik nooit nog een masker te leggen hihi 🙂 Leuke foto’s trouwens! 🙂

  • Reply Babs 11 december 2016 at 09:17

    Ik had dat nog niet gezien met die wenkbrauw… ow, wat erg lijkt mij dat! Wat een gaaf masker, hahaha, ik vind jullie diademen ook helemaal geweldig!

  • Reply jeapiebel 12 december 2016 at 09:18

    Masker uitproberen is altijd spannend natuurlijk. Ik zal ook bang zijn dat hij mijn gezicht zal zeer doen als ik hem er af moet trekken. Fijn dat het goed bevalt zeker met deze prijs. 🙂 Leuke foto’s van jullie.

  • Reply Deb 14 december 2016 at 10:53

    Wat een leuke foto’s en goede review! Inderdaad te gek dat je dit product mocht reviewen! Dat er een (zo te zien kwalitatief goede) kwast bij zit om het product mee aan te brengen vind ik ook top. Je hebt me in ieder geval nieuwsgierig gemaakt. Maar gezien de prijs en het feit dat het al zo’n dure maand is zou dit een heel leuk kadootje zijn voor onder de boom 😉 en anders op de wishlist zetten voor 2017..

  • Reply Evelien 22 december 2016 at 21:43

    Wow, wat een prijs! Maar hij klinkt wel errug goed.. Denk alleen niet dat ik het ervoor over heb, haha. Wel echt onwijs leuke foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *