Review + winactie Jane Iredale Great Shape Eyebrow Kit

Ik mag weer iets weggeven en dat vind ik zo leuk!! Vooral, omdat het een product is dat naar mijn idee voor iedere vrouw onmisbaar is. Namelijk een wenkbrauw product en dat ook nog van het luxe merk jane iredale. Lees mee wat ik er van vind en hoe je het kunt winnen!

Pour Tous

Ik heb dit product ontvangen ter review van de mooie schoonheidssalon Pour Tous. Dit is een schoonheidssalon en praktijk voor huidverbetering gevestigd in Utrecht en het bestaat al meer dan 25 jaar. Je kunt hier terecht voor praktisch elke schoonheidsbehandeling. Naast verschillende huidbehandelingen kun je er ook veel op het gebied van make-up. Je kunt er advies over krijgen, maar ook bijvoorbeeld je wimpers laten verven. Een heel mooi concept naar mijn idee! Ben je benieuwd? Kijk dan even op: http://www.pourtous.nl

Jane Iredale

20161206_111417

De make-up van dit merk bestaat uit micro mineralen. Het is een van de eerste merken geweest die naast mooie make-up ook verzorgende make-up ontwikkelde. Alle producten geven dus extra verzorging. Het merk houdt de samenstelling zo natuurlijk mogelijk, waardoor het ook geschikt is voor de gevoelige huid. Een last but not least, het is cruelty free;).

Jane Iredale Great Shape Eyebrow Kit

20161206_111324

Dit is een wenkbrauw setje dat uit een hoog gepigmenteerde poeder en een transparate plantaardige was bestaat. Hij is verkrijgbaar in twee kleuren: brunette en blond. Ik heb zelf de kleur blond ontvangen. Ondanks dat ik natuurlijk niet blond ben ga ik vaak voor wenkbrauwkleuren die voor blond haar bedoeld zijn. Deze kleuren zijn namelijk toch wat kouder en dat heeft mijn voorkeur.

Het setje zit in een prachtig doosje met een borsteltje en een spiegel. Zo kun je hem dus overal mee naar toe nemen en bevat hij alles wat je nodig hebt.

Wat vind ik er van?

Ik vind hem heel goed werken. Door de was eerst aan te brengen blijft de poeder de hele dag eigenlijk goed zitten. Ook is het bosteltje erg handig, omdat hij een kwastje en een kammetje heeft. Mijn wenkbrauwen raken snel in de war, doordat ze een beetje krullen. Een kammetje meenemen is dan ook echt een must voor mij.

Ik geef ook een setje weg!

Je kunt hetzelfde setje dat ik hier laat zien winnen. Dat is dus in de kleur blond en het setje kost normaal 32,00 euro;).

Wat moet je er voor doen?

Ik hou er van om het simpel te houden. Comment onder deze blog dat je mee doet.

De actie loopt tot 14 december;)

Extra kans?

 • Like de Facebook pagina Pour Tous
 • Volg mij op instagram MeLikeBeauty

Liefs,

Melike

 

21 thoughts on “Review + winactie Jane Iredale Great Shape Eyebrow Kit

 • Reply Natalie 7 december 2016 at 08:03

  Ja ik doe mee. Wat een prachtig setje ?

 • Reply Vera 7 december 2016 at 08:18

  Jjaaaa ik doe mee!

 • Reply Emily Peeraer 7 december 2016 at 08:57

  Ik doe mee! Ik volg je trouwens al op Instagram 🙂

 • Reply Iris 7 december 2016 at 09:47

  Leuk! Ik ben blond, dus hopelijk ook meteen de goede kleur voor mij. Ik doe mee en volg je al langer via Instagram en Bloglovin 🙂

 • Reply jeapiebel 7 december 2016 at 09:51

  Ik doe graag mee. Je zegt het al goed, het is wel onmisbaar in de slash voor iedere vrouw. Zeker ik ben de laatste tijd veel bezig om mooie wenkbrauwen te hebben. Wat best lastig is. Ik ben ook aan het zoeken naar producten die goed werken bij mij. 🙂 Al geliked.

 • Reply Yvonne 7 december 2016 at 15:20

  Ik doe graag mee. Heb alle stappen doorlopen. Volgde je al op instagram en nu ook op Facebook.

 • Reply Elise Ameye 7 december 2016 at 18:18

  Ik doe zeker en vast mee! Wat een prachtig setje! ?

 • Reply Ruth Scheer 7 december 2016 at 18:50

  ??Ja, ik wil heel graag mee doen ??

 • Reply Babs 7 december 2016 at 19:05

  Ja, helemaal mooi! Ik kies ook het liefst voor koelere kleuren. Ik heb nu het wenkbrauwpotlood van jane iredale en ik vind deze de beste die ik momenteel heb. De kleur is wel ietsje te donker voor mij, maar ik gebruik hem regelmatig (lees, als ik iets leuks op de planning heb)
  Ja, ik doe natuurlijk mee, dat begreep je vast al.

 • Reply Femke 7 december 2016 at 20:04

  Wat een mooie winactie! Ik doe graag mee!

 • Reply Yvonne 7 december 2016 at 20:10

  Zo zeg wat een prachtig verschil. Ik doe graag mee mijn wenkbrauwen worden steeds lichter dus kan niet zonder goed wenkbrauw product.

 • Reply Deb 7 december 2016 at 21:51

  Wat een mooi setje! Ik ben ook dol op wenkbrauw producten. en ontdek graag nieuwe merken en producten. Ik heb al veel over dit merk gehoord en eigenlijk alleen maar positieve verhalen dus ik ben benieuwd! Ik sla deze winactie dit keer over, ik heb pas geleden een hele mooie prijs gewonnen dankzij jou dus ik gun dit setje aan iemand anders.

 • Reply Susan 8 december 2016 at 07:33

  Wat een prachtig resultaat! Ik loot zeker mee.

 • Reply Jamey 8 december 2016 at 08:27

  wat een schattig setje!

 • Reply Kirsty 8 december 2016 at 17:46

  Dit klinkt als een fijn product, dus ik doe graag mee!

 • Reply Samantha Wijchers 9 december 2016 at 07:25

  Aah wat leuk! Ik doe mee met de winactie, mijn instagram is samanthaaxw. Jammer genoeg ben ik het wachtwoord van mijn Facebook vergeten…oepss

 • Reply Astrid 9 december 2016 at 10:45

  Ik ben nog altijd op zoek naar de juiste wenkbrauwset en doe daarom graag mee aan je winactie.

 • Reply Anita H. 9 december 2016 at 23:45

  Ik doe ook mee!

 • Reply hillybillybeauty 10 december 2016 at 21:46

  Oh wat leuk! En wat een mooi resultaat! Ik doe graag mee, mijn wenkbrauwpotloodje wordt nu al vaak door mijn dochter ingepikt :-0

 • Reply The Fashion Mom 10 december 2016 at 22:21

  Heel leuk setje! Ik heb vreselijke wenkbrauwen haha 🙂

 • Reply Sabrina 11 december 2016 at 02:44

  Dat ziet er heel mooi uit. Wenkbrauwen zijn toch wel belangrijk voor je uitstraling. Ik gebruik altijd een potloodje daarna zo’n mascara 🙂
  De kit ziet er prachtig uit, ik maak graag kans en heb ook de extra’s gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *