De feestdagen zijn niet voorbij, want Valentijnsdag staat weer voor de deur! Review: L’occitane En Provence giftsets voor valentijnsdag!

L’occitane is zo’n merk dat mijn innerlijke ekster nooit voorbij kan laten gaan. Altijd als ik producten zie van het merk, moet ik ze even bekijken! Onlangs kreeg ik een pakketje opgestuurd van het merk. Je kunt je vast voorstellen hoe blij ik was!

L’occitane En Provence

L’occitane en Provence is een frans merk dat zich volledig richt op duurzaamheid en goed zijn voor mens en natuur.  Daaraast maakt het merk gebruik van hoogwaardige ingrediënten die ook echt iets toevoegen. Denk aan eerlijk en biologisch verkregen shea boter uit Burkina Faso of bloemen die op het Franse platteland groeien. Ik vind het in ieder geval een prachtig merk dat veel te bieden heeft. Kijk voor meer informatie op: http://nl.loccitane.com/

L’occitane En Provence giftsets in samenwerking met Soledad

20170122_220756

Je hebt vast al gemerkt dat deze giftsets ongelofelijk leuk zijn vormgegeven. Dit komt doordat ze speciaal zijn ontworpen door de Franse designer Soledad Bravi. Hij is de Franse illustrator voor Elle magazine. Ze hebben de handen al vaker in elkaar geslagen en dit keer was de gelegenheid ‘Valentijnsdag’ .Er zijn drie varianten samengesteld in combinatie met de favoriete geuren van L’occitane. Alle setjes bestaan uit een handcrème en een lippenbalsem en ze zijn verkrijgbaar in de varianten: rozen, shea butter en kersenbloesem. Heel eerlijk gezegd zou ik ze het liefst allemaal willen hebben om ze op mijn make-up tafel te zetten.  Sommige producten maken me gewoon blij als ik naar ze kijk en deze hebben echt dit effect op mij.

Mijn giftset?

20170122_220640

Ik ontving de kersenbloesem versie. De verpakking is lichtroze met leuke illustraties. De tubes zelf zijn zilvergrijs met roze bloementjes. Ongelofelijk mooi!

 

Naast dat het er heel mooi uit ziet is de werking natuurlijk ook heel belangrijk.

De handcrème voelt heerlijk zacht aan en ruikt lekker naar bloemetjes.

20170122_220849

De lippenbalsem is ook heel rijk van structuur en voelt ook heel fijn aan. Als ik het aanbreng voelt het echt even als een luxe momentje voor mezelf. Ook doet de heur mij een beetje denken aan de lente en daar snak ik echt naar.

20170122_220816

Een heerlijk lente zonnetje en lekker geurende bloemen, dat is denk ik wel de beste omschrijving.

Wat vind ik van Valentijnsdag?

Heel grappig, de giftsets zetten mij ook even aan het denken. Valentijnsdag is natuurlijk iets heel commercieels dat door Hallmark is bedacht. Toch vind ik het altijd wel heel leuk om er iets mee te doen. Een dag van de liefde is toch wel iets heel speciaals. Ondanks dat het nog mooier zou zijn om elke dag aan je lief te denken, gebeurt dat natuurlijk niet altijd. Tenminste, bij en mijn vriend schiet het er vaak bij in door de dagelijkse sleur. Zo was ik zelfs vergeten dat het al weer bijna Valentijnsdag is. Had je er ook nog niet aan gedacht? Dan is dit even een reminder;) Mocht je er niks mee hebben, dan is het denk ik ook leuk om jezelf zomaar eens te verwennen met een van deze giftsets.

 

De L’occitane En Provence Valentijns giftsets kosten 16,50 euro en zijn vanaf 24 januari te koop op de webshop http://nl.loccitane.com/ en in de winkels.

Doe jij iets met Valentijnsdag?

Liefs,

Melike

10 thoughts on “De feestdagen zijn niet voorbij, want Valentijnsdag staat weer voor de deur! Review: L’occitane En Provence giftsets voor valentijnsdag!

 • Reply Chantal 25 januari 2017 at 12:01

  Oh dit ziet er super leuk uit! Leuk artikel weer! En nee, ik doe helemaal niks met Valentijnsdag.

 • Reply Chelsey 25 januari 2017 at 18:10

  Zelfs ik was even vergeten dat Valentijsdag ook weer om de hoek staat haha! Leuk setje, klikt goed 🙂

 • Reply Yvonne 25 januari 2017 at 19:11

  Leuke set om te zien (en krijgen).

 • Reply Deb 26 januari 2017 at 13:23

  Wat een ontzettend leuke giftset! Ik ben dol op de geur van kersenbloesems dus als ik voor zo’n setje zou gaan, zou ik ook zeker voor deze variant kiezen.

 • Reply The Fashion Mom 26 januari 2017 at 18:59

  Zo’n leuke giftset! Mooie kleurtjes hebben de tubes. En met Valentijn ga ik lekker in bad liggen, haha 🙂

 • Reply Jonna@burgertrutjesNL 27 januari 2017 at 07:37

  Leuke cadeautjes! Wij doen alleen niet aan Valentijnsdag.

 • Reply Rebecca 27 januari 2017 at 23:07

  Ah hele leuke cadeautjes! Ik denk dat elke vrouw hier blij mee zou zijn.

 • Reply Anna Gerrie 28 januari 2017 at 22:06

  Ontzettend leuk vormgegeven inderdaad. Ik had ook niet door dat het al zo snel weer valentijnsdag was. Maar ik koop liever iets random waarvan ik weet dat mijn vriend het leuk vindt, dan dat ik ‘gedwongen’ iets moet kopen.

 • Reply Jouvence 28 januari 2017 at 23:19

  Leuke giftset, lijken me heerlijke producten! xx

 • Reply petra 29 januari 2017 at 11:10

  Leuk setje, en het is ook mijn favoriete geur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *