Mijn stijl! Panter kan altijd en matchen is niet echt mijn ding!

Ik wil jullie wat vertellen over mijn stijl. Eigenlijk ben ik nooit uitgeshopt, hoe graag ik het ook zou willen. Ik kan het gewoon niet! Plechtig beloof ik mezelf vaak na mijn laatste aankoop dat ik nu echt even niks mag kopen en dan gaat het toch weer mis. Er is gewoon te veel leuks te koop en ik ben gewoon een verzamelaar.

Ik moet altijd iets anders

Mijn drang om iets te kopen komt volgens mij nog het meest voor uit het feit dat ik het fijn vind om dingen te veranderen. Ik wordt helemaal benauwd van de gedachte dat alles altijd hetzelfde zou zijn. Ik heb jullie wel eens verteld dat ik hierin een beetje doorsloeg met mijn haarkleur. Dat verhaal laat ik nu even achterwege, nu gaat het om mijn kledingstijl!

20170123_210957

Mijn kleding stijl

Wat ik altijd heel leuk vind is dat mensen vaak veel interesse hebben in mijn kleding stijl. Ik krijg eigenlijk altijd wel even een complimentje over wat ik aan heb. Het is niet zo dat ik het daarvoor doe, maar het is natuurlijk wel heel leuk. Ik denk dat dit komt doordat ik er toch altijd wel een beetje anders uit zie dan de rest. Ik trek me eigenlijk totaal niks van anderen aan en trek aan waar ik me fijn in voel. Of dit nu een logische combinatie is, of niet. Een hele matchende outfit zul je mij niet zo snel zien dragen.

Ook vind ik het soms ook wel eens lastig. Ik maak soms echt missers. In de ochtend denk ik dan dat alles wel goed bij elkaar past, op mijn manier. Eenmaal ergens aangekomen realiseer ik me dan dat het toch echt niet kan wat ik aan heb. Hierbij kun je denken aan een rood rokje met een iets te paars ogende panty bijvoorbeeld. Dan verlang ik er wel eens naar om toch wat meer ‘normaal’ te zijn.

Panterprint!

Ik heb eigenlijk altijd veel liefde gehad voor deze print. Of hij nu in de mode was of niet. Ik vind dat panter iets tijdloos heeft en dat het altijd wel kan. Mits je het natuurlijk goed combineert. Ik snap natuurlijk ook dat een panter printje behoorlijk fout kan gaan;).

20170123_211015

Korting!

Korting is natuurlijk altijd leuk! Onlangs mocht in samenwerking met Actiepagina.nl iets leuks uitzoeken bij een webshop naar keuze. Actiepagina is een website die je op meerdere bekende websites kortingen geeft. Zo kun je op een fijne overzichtelijke manier meteen zien of je ergens iets kunt besparen. Ik koos zelf voor Zalando en kon zo meteen een code van 10% krijgen. Dit kan via de link Zalando Kortingscode.Ik vond het in ieder geval een super handige website voor shopverslaafden als ik!

20170123_210935

Panter jurkje!

Zoals jullie op de foto’s hebben gezien is het een panterprint jurkje geworden. Ik was meteen verliefd! Hij is van Topshop. Dat is een merk dat ik heel graag koop. Waar je wel even op moet letten bij Topshop is de maat. Ik ben heel fijn gebouwd en normaal gesproken heb ik altijd maat xs/34 maar bij topshop niet. Hier bestel ik altijd een maat 36 en soms is deze zelfs een beetje te klein. De kleding valt gewoon net iets kleiner uit.

Heb jij een bepaalde kleding stijl?

Liefs,

Melike

6 thoughts on “Mijn stijl! Panter kan altijd en matchen is niet echt mijn ding!

 • Reply Blog & Beauty 23 januari 2017 at 22:30

  Ik vind je jurkje echt heel gaaf, en een panterprintje vind ik ook tijdloos. Ik had ooit een jurkje met panterprint, als ik eraan denk dat ik deze hen weggegooid word ik nog verdrietig. Jouw stijl heb ik eigenlijk nooit als raar, vreemd of onlogisch ofzo gezien, ik hou er wel van.

 • Reply Aileen 24 januari 2017 at 00:24

  Het staat je mooi vind ik. Maar dat komt mede door je prachtige lange haren. Dat maakt het meteen heel liefelijk.

 • Reply Yasemin 24 januari 2017 at 07:48

  Prachtige fotos! Ik kende actiepagina niet handig om te weten!

 • Reply jeapiebel 25 januari 2017 at 10:01

  xs/34 dan ben ik een geluksvogel met je maat. 😉 Ieder winkel kan weer anders zijn kwa maat dat heb ik ook gemerkt. Normaal vind ik tijgerprint snel te maar bij jou niet. Het staat je!

 • Reply The Fashion Mom 26 januari 2017 at 18:56

  Heel mooi jurkje! Ik heb echt een zwak voor luipaard print, zelfs mijn bankkaart heeft deze print hihi 🙂

 • Reply Anna Gerrie 28 januari 2017 at 22:03

  Heel mooi jurkje! Ik hou juist van basics met een printje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *