Last van een doffe winter huid? Review: Paula’s Choice Resist Brightening Essence

Het is ontzettend koud deze week en ik merk dat mijn huid daar veel last van heeft. Ik merk altijd in de winter dat mijn huid er een stuk doffer uit gaat zien. Ik voel me daardoor altijd minder mooi in de winter dan in de zomer.

Serums

Wat ik ook altijd heel fijn vind is het gebruiken van een serum. Ik merk echt dat mijn huid na het gebruik van bepaalde serums een beetje oppept. De substantie van een serum is vaak heel geconcentreerd, waardoor je huid net de extra voeding krijgt die het nodig heeft. Ik was daarom ontzettend benieuwd naar dit nieuwe serum van Paula’s Choice. Ik heb al eerder iets van het merk geprobeerd en dat beviel ontzettend goed. Dit was een dagcrème voor een eczeem gevoelige huid. Heb je deze gemist? Dan kun je hem hier nog even terug lezen: Dagcrème voor een eczeemgevoelige huid

Paula’s Choice

Het merk Paula’s Choice is volledig gericht op het bieden van effectieve producten voor je huid. Zo zijn er veel producten te vinden in het assortiment voor verschillende huidtypes en huidproblemen. De ingrediënten die gebruikt worden zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het merk is opgericht door Paula Begoun. Na een jarenlange strijd te hebben gestreden tegen acne werd haar levensmissie dat niemand zou moeten lijden onder huidproblemen. Inmiddels is ze nu 35 jaar verder en heeft ze haar eigen merk opgezet en meerdere bestsellers geschreven over huidproblemen. Ik heb altijd meer vertrouwen in het merk als er echt een verhaal achter zit.  Wil je meer weten? Kijk dan even op Paulaschoice.nl

Paula’s Choice Resist Brightening Essence

Huid Serum voor een verhelderend effect. geen last van mijn huid.

Dit is een volledig nieuw product van Paula’s Choice. Het is geschikt voor alle huidtypen en het is vooral bedoeld om je huid weer een mooie stralende egale teint te geven. Het serum heeft een lichte formule die ervoor zorgt dat je huid tint gelijkmatiger wordt. Ook maakt het je doffe huid snel en zichtbaar stralender. Het werkt snel en effectief door de unieke samenstelling van ingrediënten.

De belangrijkste eigenschappen zijn:

 • Het bevat geen geur- of kleurstoffen
 • Het is rijk aan arbutin, vitamine c en plantenextracten om je huid te laten stralen.
 • Het verfijnt je fijne lijntjes en rimpels
 • Het heeft een herstellende werking, waardoor je huid er weer frisser en gezonder uit gaat zien

Het advies is om het product ’s avonds en/ of ’s ochtends aan te brengen. Twee tot drie druppels is genoeg. Vervolgens wordt geadviseerd er een moisturizer (overdag met spf) aan te brengen.

Ingrediënten:

Aqua, Butylene Glycol (hydration/penetration enhancer), Glycerin (skin-replenishing), Arbutin (skin-brightening), Acetyl Glucosamine (skin-restoring ingredient), Ascorbyl Glucoside (vitamin C/antioxidant), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract (soothing extract), Arctostaphylos Uva Ursi (Bearberry) Leaf Extract (brightening plant extract), Morus Alba Root Extract (brightening plant extract), Niacinamide (skin-restoring ingredient), (skin-replenishing/antioxidant), Hyaluronic Acid (skin-replenishing/antioxidant), Palmitoyl Tripeptide-1 (skin-restoring ingredient), Palmitoyl Tetrapeptide-7 (skin-restoring ingredient), Allantoin (soothing agent), Adenosine (skin-restoring ingredient), Silanetriol (antioxidant), Carbomer (texture enhancer), Polysorbate 20 (texture enhancer), Citric Acid (pH adjuster), Sodium Citrate (preservative), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Disodium EDTA (stabilizer), Ethylhexylglycerin (preservative), Phenoxyethanol (preservative)

Mijn ervaring?

Ik ontving dit serum ter review en ik was ontzettend benieuwd! Ik had er al ontzettend veel goede dingen over gelezen en mijn huid kon ook echt iets extra’s gebruiken. Hij kwam echt als geroepen!

Wat betreft de snelle werking was ik bij dit product echt verbaasd. Ik heb maar weinig producten gehad die zo snel effect hadden. Normaal gesproken test ik een huidverzorgings product minimaal een aantal weken. Mijn huid moet dan eerst wennen en vervolgens weet ik of het goed is. Bij dit product was ik er eigenlijk al over uit na drie dagen. Ik vond dit zelf heel bizar en ik ben bijna bang voor het moment dat het op is!

last van een doffe huid serum

Toch heb ik hem uiteraard nu wel langer dan die drie dagen gebruikt. Sinds ik het product heb, breng ik het iedere ochtend en iedere avond aan. Het trekt ontzettend snel in. Als het eenmaal ingetrokken is voelt mijn huid een beetje strak aan. Dat is wel een gek gevoel. Ook voelt het alsof er een laagje op zit. Nadat ik vervolgens mijn gezichts crème er overheen aanbreng is dit wel meteen weg en voelt mijn huid juist een stuk zachter aan dan normaal. Ook zie ik eigenlijk meteen dat ik er frisser uitzie.  Als je net als ik echt last hebt van een doffe winterhuid, dan begrijp je vast hoe zo’n verademing dit is. Het serum komt in een mooi glazen potje met een pipetje. Met het pipetje kun je makkelijk doseren en voorkom je verspilling.

Last van mijn huid serum op hand Paula's Choice

Wat ik ook heel bijzonder vind aan dit product is ik totaal geen last had van irritaties. Ik heb een gevoelige, droge en eczeemgevoelige huid en mijn huid kan er volledig tegen.

Mocht je huid dus echt iets extra’s kunnen gebruiken zou ik dit zeker aanraden. Het product kost 47,00 euro. Dat is uiteraard niet goedkoop. Toch vind ik de kwaliteit en de werking zo goed, dat het de prijs naar mijn idee echt waard is.

Ben je benieuwd? Dan kun je het hier verder bekijken: Resist Skin Brightening Essence

Heb jij ook last van je huid met deze temperaturen?

Liefs,

Melike

 

6 thoughts on “Last van een doffe winter huid? Review: Paula’s Choice Resist Brightening Essence

 • Reply Come-Moda 20 januari 2017 at 08:04

  Lijkt me heel fijn!

 • Reply jeapiebel 20 januari 2017 at 08:55

  Als hij goed zijn werk doet dan is het de moeite waard om te betalen. Paula choice geeft altijd indrukwekker gevoel als je net begint te gebruiken, maar soms als je lang gebruikt dan lijkt het soms als hij zijn werking niet zo goed meer doet. Ik bedoel alleen product waar ik ervaring mee heb gehad natuurlijk. Wel goed merk dat is zeker.

 • Reply Iris 20 januari 2017 at 10:56

  Ik ben echt zo benieuwd naar Paula’s Choice! Helaas hadden ze dit product niet meer op voorraad, dus ik ga een creme van Sans Soucis proberen. Ook fijn 😉 Je hebt me zeker nieuwsgierig gemaakt!

 • Reply Yvonne 20 januari 2017 at 11:47

  Mijn eerste kennismaking met 2 PC producten zijn tegen gevallen en dat weerhoud me om weer iets te kopen terwijl er zoveel mensen tevreden mee zijn.

 • Reply Kirsty 20 januari 2017 at 15:41

  Het klinkt echt als een topproduct! Wel wat aan de prijs, maar als het dan heel goed en snel werkt, is dat het eigenlijk ook wel waard.

 • Reply Anna Gerrie 28 januari 2017 at 21:58

  Wat een heerlijk serum! Ik heb nu juist veel droge plekjes omdat ik na mijn operatie 6 weken thuis moest zitten, de kachel is dan ook niet zo fijn voor de huid. Een serum is dan wel super lekker 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *