Een gezichtscrème voor een eczeem gevoelige huid? Review: Paula's Choice Skin Recovery Replenishing Moisturizer

Mijn huid is erg gevoelig en ik heb last van eczeem. Sommigen van jullie zullen dit uiteraard al weten. Doordat ik een moeilijke huid heb ben ik altijd op zoek naar goed werkende crèmes die niet irriteren en heel verzorgend zijn. Dat is de reden waarom ik heel nieuwsgierig was naar de Skin Recovery Replenishing Moisturizer. Ik mocht deze crème ontvangen ter review en ik was heel erg benieuwd!

Paula’s Choice

Wellicht kent niet iedereen dit merk, dus ik zal er nog even iets over vertellen. Het merk richt zich op het ontwikkelen van producten met hoogwaardige ingrediënten die effectief werken. Het is ontstaan door oprichtster Paula Begoun. Ze heeft zelf een lange strijd gestreden tegen acne en is uiteindelijk hierdoor begonnen met haar levens missie. Haar missie is dat niemand zou hoeven lijden onder huid problemen. Ze is nu 35 jaar bezig en heeft er ook meerdere bestsellers over geschreven. Ik vind het altijd heel erg inspirerend als er een mooi verhaal achter een merk zit. Ook geeft het verhaal van Paula mij meteen meer vertrouwen in het merk. Neem een kijkje op www.paulaschoice.nl voor meer informatie.

Paula’s Choice Skin Recovery Replenishing Moisturizer

wp-1474885098057.jpg

Een van de dingen die ik heel fijn vind aan de webshop van Paula’s Choice is dat je huidverzorging kunt zoeken per huidprobleem. Ik zocht op eczeem en zo kwam ik onder andere op deze crème.

Hij is speciaal geschikt voor eczeem gevoelige, rosea gevoelige, rode en droge gevoelige huidtypes.

De eigenschappen zijn:

  • Hydraterend en verzachtend voor de droge tot zeer droge huid
  • Langdurige bescherming
  • Rijk aan antioxidanten
  • Het is verzachtend en bevat stoffen die irritatie tegengaan
  • Het houdt je vochtbalans in stand
  • Het is zeer geschikt voor de oogcontouren
  • Het is 100% vrij van geur en kleurstoffen

De werking is vooral te danken aan het feit dat de creme rijk is aan antioxidanten en huidverwante ingrediënten.

Zie hieronder de ingrediënten:

20160926_121743.jpg

Mijn ervaring? Kon mijn gevoelige eczeem huid er tegen?

Ik heb besloten de crème voor ongeveer twee weken iedere avond en ochtend te gebruiken, zodat ik een goed oordeel kon geven. De eerste paar dagen merkte ik nog niet heel veel verschil. Mijn huid was op het moment dat ik het ging gebruiken heel erg droog. Het grootste probleem dat dan ik vaak heb, is dat ik een schilferende huid krijg onder mijn wenkbrauwen. Dit vind ik zelf altijd heel erg vervelend, want ik vind mezelf er daardoor altijd een stuk minder fris uitzien. Ik was dus heel benieuwd of de creme ook dit zou verhelpen.

Ik denk dat het ongeveer dag 5 was toen ik echt verschil begon te merken. Mijn huid begon steeds zachter en gehydrateerder aan te voelen. De schilfers waren niet weg, maar wel een stuk minder. Ik denk dat iemand met eczeem wel herkend dat schilfertjes nu eenmaal moeilijk weg gaan, tenzij je een eczeem crème met hormonen gebruikt. Op je gezicht is dit gewoon naar mijn idee gewoon not done, aangezien je huid er van verdunt en dit wil je niet in je gezicht.

Uiteindelijk nu na ongeveer twee weken zijn zelfs mijn schilfertjes weg en is mijn huid weer helemaal opgepept. Ik heb gedurende het gebruik geen enkel moment last gehad van irritaties en mijn huid verbeterde enorm. Wat ik ook erg fijn vind is dat de structuur van de crème lekker romig is, maar niet te. Hij voelt niet vet aan op je huid terwijl je wel merkt dat je huid gevoed wordt, doordat hij heel zacht aan gaat voelen. Ook blijft dit effect goed in stand gedurende de dag. Normaal gesproken is mijn huid aan het einde van de dag weer behoorlijk uitgedroogd.

Ik zou deze crème dus zeker aanraden als je een eczeem gevoelige, rosea gevoelige, rode of droge en gevoelige huid hebt. Hij kost 29,90 euro.

Wil je hem meteen bekijken op de webshop dan heb ik hier nog even een linkje voor je:http://www.paulaschoice.nl/skin-recovery-replenishing-moisturizer-with-antioxidants.html

Welke dagcrème gebruik jij op dit moment?

Liefs,

Melike

 

 

 

19 thoughts on “Een gezichtscrème voor een eczeem gevoelige huid? Review: Paula's Choice Skin Recovery Replenishing Moisturizer

  • Reply Beauty45plus 26 september 2016 at 16:06

    Wat fijn dat dit goed werkt voor je huid. Ik ben op dit moment er into Clinique voor mijn dagcreme.

  • Reply Babs 26 september 2016 at 17:40

    Kijk, dat is goed spul. En zijn geld helemaal waard. Ik vind toch wel dat PC goede producten heeft voor huidproblemen. fijn dat het minder is geworden!
    Ik gebruik nu een dagcrème van Filorga. Als het goed is moet deze pigmentvlekken oplichten. 😉

    • Reply melikebeauty 27 september 2016 at 21:31

      Ja dat was echt heel fijn inderdaad. Ik ben nu ook wel heel benieuwd naar het Filorga product. Ik hoop dat het goed werkt!

  • Reply Gonny 26 september 2016 at 20:56

    Wat ontzettend fijn zeg!
    Ik gebruik nu de Utsukusy Sirtuina Bishoujo…
    Ook erg fijn voor een droge huid.
    En van Biomed de Forget Your Age Serum… die vind ik ook heerlijk!

    • Reply melikebeauty 27 september 2016 at 21:32

      Oh dat klinken ook als hele fijne producten;)

  • Reply The Fashion Mom 26 september 2016 at 21:13

    Ik kende het merk niet en gelukkig heb ik ook geen last van eczeem. Ik vind het wel leuk voor jou dat de crème zo goed werkt! 🙂 Ik gebruik de hydra bomb dagcrème van garnier omdat er granaatappel in zit en ik heb me laten vertellen dat dit goed is tegen huidveroudering, haha 🙂

    • Reply melikebeauty 27 september 2016 at 21:32

      Hihi dat had ik ook gelezen over granaatappel. Ik drink er vaak sap van om die reden;)

  • Reply Susan 27 september 2016 at 06:34

    Wat fijn dat het werkt zeg!

  • Reply nicoleswereld 27 september 2016 at 08:41

    Wat fijn dat dit goed werkt voor je huidt!

  • Reply Miss 27 september 2016 at 10:23

    Klinkt als een perfecte creme voor mijn vriend!

  • Reply debbeautygoddessnl 27 september 2016 at 12:21

    Deze crème lijkt me ook iets voor mij! Ik heb op zich een vrij makkelijke huid, maar bij de overgang van zomer naar herfst merk ik dat ik last krijg van eczeemplekjes op mijn ooglid (zoals nu; ga ik voor naar de schoonheidsspecialiste deze week; zij werkt op 100% natuurlijke basis), maar ik heb het net als jij ook onder mijn wenkbrauw gehad. Paula’s Choice is echt zo’n merk dat ik nog eens moet gebruiken. Ik heb me gelijk op hun nieuwsbrief geabonneerd dan krijg je 5 euro korting 😉 grote kans dat ik de crème ga bestellen. Bedankt voor de tip.

    • Reply melikebeauty 27 september 2016 at 21:34

      Dan snap je inderdaad precies wat ik bedoel;) Echt vervelend is dat! Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaring als je de creme gaat testen! Een schoonheidsspecialiste met natuurlijke producten moet ik ook eens proberen!

  • Reply jeapiebel 27 september 2016 at 15:41

    Dit is goed om te weten al heb ik geen last van eczeem, dat lijkt mij ook lastig. Ik ben fan van het merk en ik gebruik regelmatig hun producten. Dat je pas na 5 dagen begin te merken valt mee. Ik heb soms producten waar ik pas naar drie weken resultaat zie, best lang he. 😉

    • Reply melikebeauty 27 september 2016 at 21:35

      Oh hihi ja dat is best lang, maar inderdaad ook niet heel ongebruikelijk denk ik. Je huid moet altijd wennen aan producten, dus ik vond 5 dagen ook best snel!

  • Reply jeapiebel 27 september 2016 at 15:43

    Ik vroeg mijzelf al af wat matcha is en ik vermoedt dat het een theesoort is. Fijn dat je hier informatie geeft. Ik zal dit recept zeker eens proberen, want ik heb matcha al nodig van mijn taart recept binnenkort. Dat kan ik mooi combineren. Kokosolie dat gebruik ik ook graag.

  • Reply Rebecca Denise 27 september 2016 at 20:42

    Het merk ken ik nog wel door het verhaal. Ik vind het mooi dat ze zelf zo lang acne heeft gehad en daarom mensen wilde helpen. Volgens mijn arts heb ik een klein stukje rosea op mijn gezicht en de laatste tijd heb ik een hele droge huid na het douchen. Misschien zou ik dit ook eens moeten proberen want zelfs een huidolie werkt niet heel goed meer.

    • Reply melikebeauty 27 september 2016 at 21:36

      Wat leuk dat je het verhaal ook kent! Als je rosea hebt zou ik deze zeker eens porberen;) Echt vervelend inderdaad een droge huid. Ik heb ook echt momenten waarop niks meer werkt.

  • Reply hillybillybeauty 27 september 2016 at 21:50

    Wat fijn dat ie goed voor jou werkte! Ik heb op dit moment vitamine e van The Body Shop en Utsukusy. Ik wissel wel vaak af om te reviewen, heerlijk om zo nieuwe merken te proberen. Ik heb toevallig iets van Paula’s Choice liggen om te testen, ben heel benieuwd!

    • Reply melikebeauty 27 september 2016 at 21:54

      Wat leuk ik ben heel benieuwd hoe jouw ervaring gaat zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *