Mijn winter proof tas die bij al mijn oufits past van Duifhuizen Koffers & Tassen!

Mijn tas is op zijn zachts gezegd mijn belangrijkste item als ik ergens naartoe ga. Ik stop er werkelijk alles in en hij puilt daardoor vaak enorm uit. Een kleine tas zou dan ook niet iets voor mij zijn. Toch, als het gaat om tassen heb ik er nooit heel erg veel. Ik heb meestal een bepaalde tas die ik fijn vind en die draag ik dan voor langere tijd. Onlangs werd ik gevraagd door Duifhuizen.nl of ik een tas ter review wilde uitzoeken. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. De tas die ik momenteel draag is eigenlijk helemaal af, dus ik kon wel een nieuwe gebruiken.

Over Duifhuizen tassen & koffers

Duifhuizen is sinds 1953 de grootste aanbieder van tassen, koffers en lederwaren. Er zijn in totaal 26 fysieke winkels en een uitgebreide webshop. Ik heb mijn tas zelf online uitgezocht en ik keek mijn ogen uit. De keuze is ontzettend groot en wat betreft de prijs, de stijl en het merk kun je naar mijn idee in alle categorieën wel iets vinden. Duifhuizen vind het belangrijk om je iets te bieden dat bij je past, want dat straalt immers uit wie je bent. Wil je zelf even kijken? Ga dan naar: Duifhuizen.nl

Less Is More..

20170116_164902

 

Zoals ik eerder aangaf is een van de voorwaarden voor mijn tas, dat hij groot genoeg is. Mijn oog viel op deze Calvin Klein tas. Hij is zwart en kan zowel in je hand als aan je schouder gedragen worden. Wat ik zelf ook heel leuk vind is dat hij eigenlijk wel bij alle outfits kan. Hij heeft een simpele cleane uitstraling. Simpel en clean is eigenlijk normaal gesproken niet mijn stijl als het gaat om kleding. Ik kan de raarste combinaties maken en er gelukkig mee wegkomen. Ik hou van opvallende prints en leuke details. Ook kan ik er niet zo goed tegen als een outfit volledig matched. Ik moet altijd iets aan toevoegen.

20170116_165054

Je zult je daarom vast afvragen waarom ik dan toch voor een volledig zwarte tas ging, met weinig details. Het antwoord daarop is heel simpel. Doordat ik een simpel ogende tas draag mag ik van mezelf weer wat meer uitpakken als het gaat om mijn kleding. Een beetje het principe van ‘less is more’.

Hoe bevalt de tas?

20170116_164821

Toen ik hem net binnen had schrok ik een beetje van het formaat. Ik wilde een grote tas en die kreeg ik ook! Toen ik hem eenmaal vol had gestopt met alles dat ik normaal meeneem was ik wel heel erg opgelucht. Hij is groot genoeg en hij had ook zeker niet kleiner moeten zijn;). Mijn laptop past er zelfs in en die neem ik regelmatig mee. Ook heeft hij in totaal vier kleinere vakjes aan de binnenkant. Ik vind dit soort vakjes zelf altijd heel handig. Zo kan ik in ieder geval mijn kleine spullen als sleutels en lipsticks goed scheiden.

20170116_164918

Verder is hij lekker licht en ook makkelijk te dragen om je schouder. Hij kost 169,90 euro. Dat is natuurlijk niet goedkoop, maar ik vind dat je soms best iets meer mag uitgeven aan een item dat je iedere dag draagt.

Wil je de tas bekijken? Dat kan hier Calvin Klein

Voor alle andere items kun je ook naar de algemene website: https://www.duifhuizen.nl/

Wat voor tas draag jij het liefst?

Liefs,

Melike

7 thoughts on “Mijn winter proof tas die bij al mijn oufits past van Duifhuizen Koffers & Tassen!

 • Reply Nathalie 18 januari 2017 at 07:47

  Ik vind het echt een super mooie tas en hij staat leuk bij je outfit!
  Gemakkelijk formaat ook zeg!
  Leuke outfit zo?

 • Reply Aileen 18 januari 2017 at 16:05

  Wauw, wat is die mooi! Staat leuk ook bij je outfit. Heel chique.

 • Reply Anna Gerrie 18 januari 2017 at 16:52

  Wauw wat een mooie tas! Vakjes zijn voor mij ook echt een must bij een tas, ik neem zo ongelofelijk veel spullen mee, hahah.

 • Reply Chelsey 18 januari 2017 at 18:25

  Mooie tas! Lekker groot formaat ook, hou ik wel van 🙂

 • Reply Blog & Beauty 19 januari 2017 at 10:14

  Ik vind je tas echt geweldig. En heerlijk he zo’n XXL waar je echt alles in kan doen. En wat er in kan, dat gaat er ook in, geen ruimte blijft bespaard. Ik heb ook een tas van Duifhuizen, en ben er zo blij mee.

 • Reply The Fashion Mom 19 januari 2017 at 12:12

  Zo’n mooie tas! Handig dat je er zoveel in kan stoppen. 🙂 Mooie outfit ook!

 • Reply Rebecca 20 januari 2017 at 10:06

  Oh ze hebben echt onwijsss mooie tassen daar! Ben nog steeds heel blij met mijn Moschino! Mooie outfit ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *