Ici Paris Event: Nieuwe exclusives lente en zomer 2017!

Afgelopen week was ik uitgenodigd voor een event van Ici Paris. Op dit event werden de nieuwe lente/zomer producten gepresenteerd. Heel erg gaaf natuurlijk! Ik kan niet wachten tot het wat warmer wordt;). Gelukkig begint het deze week in ieder beter te worden!

Het event

De locatie voor het event was in Edel Amsterdam. Dit is een hele toffe locatie in Amsterdam waar regelmatig evenementen gehouden worden. Ook is er een prachtig restaurant. Je zult op de foto’s wel zien wat ik bedoel met een toffe locatie! Bij binnenkomst werd ons een leuke notebook overhandigd waarin we alles fijn op konden schrijven. Er waren namelijk, meer dan 20 merken aanwezig met allemaal een eigen stand. Je kon dus als het ware een soort tour maken door beautyland. Elke stand had zijn eigen vertegenwoordigers en daar kon je dan alle informatie krijgen en uiteraard de producten testen. Het was ontzettend leuk en interessant!

Een aantal trends!

Doordat ik meerdere merken leerde kennen en meerdere nieuwe producten testte waren er ook een aantal trends die echt een rode draad vormden in mijn reis door beautyland met Ici Paris. Ze zijn niet allemaal nieuw, maar ik wil jullie wel graag even hierin meenemen.

Fixing sprays en primers

Een van de grootste trends die ik spotte was fixing spray en primers. Sommigen van jullie zullen dit uiteraard al kennen en zelfs regelmatig gebruiken. Ik heb er zelf ook meerdere en ik vind het hele fijne producten. De merken spelen hier heel goed op in vind ik. Misschien iets te goed op het event haha. Na mijn rondje had ik bijvoorbeeld inmiddels 6 fixing sprays over elkaar heen op gehad! Ik had natuurlijk ook nee kunnen zeggen, maar ik was toch elke keer te nieuwsgierig hoe het aan zou voelen;). Mijn make-up kon in ieder geval met geen mogelijkheid meer vervagen. Een echte must dus als je het aan mij vraagt! En keuze genoeg!

Highlighters

Dit is natuurlijk ook niet nieuw. Misschien kun je het je niet eens meer herinneren dat ze een paar jaar geleden, nog helemaal niet zo veel te koop waren. Ik zelf gebruik het denk ik nu nog maar twee jaar en had ervoor eigenlijk nog nooit van gehoord. Nu gebruik ik het bijna iedere dag! Dat vind ik het leuke aan beauty. Er komt altijd wel weer iets nieuws! Wat ik nu merk is dat de merken allemaal meer bezig zijn met vloeibare highlighters. De tijd van poeder lijkt een beetje voorbij. Ik ben benieuwd wat het verschil is en ik ga het nog onderzoeken;)

No make-up

De no-makeup look is ook niet meer weg te denken in het komende seizoen en de zomer. Het houdt eigenlijk in dat je dus make-up aanbrengt op een manier dat het lijkt alsof je geen make-up op hebt. Een beetje ingewikkeld verwoord misschien, maar je begrijpt vast wat ik bedoel. Je ziet er fris en stralend uit, alsof je zo wakker bent geworden. Echter zijn je oneffenheden weg en zijn je mooie punten in je gezicht net even iets meer geaccentueerd. Zo beschrijf ik hem in ieder geval. Waarom ik de conclusie trek dat de no-makeup look populairder dan ooit gaat worden?

Ik merk dat de huidverzorgingsmerken hier echt op inspelen met creme’s die een blur effect bevatten en dat de make-up merken lichtere formules maken als het gaat om dekking. Ook wordt er steeds meer gefocust op goede ingrediënten die zo natuurlijk mogelijk zijn. Ik ben zelf heel blij met de no make-up trend aangezien ik er altijd heel graag fris en gezond uit wil zien, zonder dat het lijkt alsof ik hier veel moeite voor heb gedaan;)

Sneek peek on what’s new!

Ik heb dus een aantal merken bezocht en uiteraard ook wat producten meegekregen om te testen. Uitgebreide reviews komen nog, maar ik wil jullie natuurlijk alvast een sneekpeek geven van wat er allemaal gaat komen bij Ici Paris! De merken die aanwezig waren zijn allemaal Ici Paris Exclusives. Dat betekend dus dat ze alleen daar verkrijgbaar zijn.

Urban Decay

Ik zei het al even bij de trends, maar deze lente en zomer gaat het allemaal over fixing sprays en primers ! Urban Decay heeft een aantal nieuwe producten gelanceerd die hier op in spelen. Wat ik heel fijn vind is dat ze hierbij ook hebben gedacht aan verzorging. Waar ik zelf het meest benieuwd naar ben is de self adjusting primer. Dit is eigenlijk een soort primer voor je gezicht die naast verzorging zich ook een beetje aanpast aan je huidskleur. Dat helpt natuurlijk ook weer bij de no-make-up look;)

Sponge me

Misschien kun je het je nog herinneren. Ik heb ooit eerder een blog geschreven over dit merk. Dat ging toen over de akaline sponsjes. Naast sponjes gaat dit merk nu ook twee reiniging producten lanceren. Een voor de vette en een voor de droge huid. Het product voor de vette huid bestaat uit een soort korreltjes en bevat houtskool. Heel interessant en innovatief vind ik! Het product voor de droge huid is een vaste substatie in een blikje. Het lijkt een beetje op van dat ouderwetse scheerspul voor mannen;) Ik heb zelf een droge huid, dus ik ben ontzettend benieuwd naar deze. Ik zal er binnenkort een review over maken!

Filorga

Filorga is een mooi high-end huidverzorgingsmerk. Een van de producten die zij gaan uitbrengen deze lente/zomer maakt me ontzettend blij! Het is namelijk een zonnebrand spray voor je gezicht die je ook over je make-up mag aanbrengen. Ik heb zelf een hele zongevoelige huid en kan elk moment verbranden. Het lijkt me geweldig om dit product altijd even in mijn handtas te hebben en op te kunnen sprayen wanneer het nodig is. Vooral, omdat hij gewoon over mijn make-up heen kan. Verder komt er ook nog een fijne olie en body creme. Ik kan niet wachten om de spray te testen in de zon en jullie te vertellen of hij werkt! Ik hoop het in ieder geval wel;)

Repetto

Dit is een van de merken waar ik ook ontzettend blij van werd op het event. Repetto is een merk dat vooral bekend is van haar ballerina’s. Fashionista’s als Olivia Pallermo lopen er regelmatig op. Wat ik niet wist is dat dit allemaal begon met Brigitte Bardot, waar ik een beetje een obsessie mee heb;) Repetto maakte vroeger alleen spitzen totdat Brigitte Bardot aan hen vroeg of ze niet een keer schoenen voor haar konden maken die ze ook dagelijks kon dragen. Een zo begon het allemaal..Ik vind dat zo gaaf, dat ik inmiddels ook een paar wil heb, ooit;) Voor nu heb ik in ieder geval de nieuwe parfum om te ruiken. Hij is zacht en poederachtig en ik vertel er binnenkort meer over.

BE

Dit is het eigen make-up merk van Ici Paris en heeft ook een aantal leuk nieuwe producten ontwikkeld. Ik ben zoals jullie waarschijnlijk wel weten meestal meer van de high- end merken, maar BE is zeker een heel goed alternatief voor een kleiner budget. Ik heb bijvoorbeeld een hele lange tijd foundation van ze gebruik en ik hier was ik ontzettend tevreden over. De prijs kwaliteit verhouding is gewoon simpelweg goed! Er komen meerdere leuke producten aan, waardonder liquid highlighters en een foundation die je kunt opbouwen wat betreft de kleur. Er was een leuke make-up artist aanwezig die je even een fijne touch-up kon geven, dus dat kon ik natuurlijk niet weerstaan. Fixing spray gaan ze ook lanceren en dat is denk ik echt iets om in de gaten te houden voor een kleiner budget;)

Clarisonic

Dit reinigingsapparaat hebben jullie vast al wel eens vaker gezien. Ik ben er nog steeds zo benieuwd naar, aangezien ik er al zoveel goeds over heb gelezen. De manier waarop Clarisonic het nieuwe product presenteerde vond ik toch wel het meest origineel. Ze hadden er namelijk een soort theater voor gebouwd, waarin je een demonstratie kon bijwonen.

Het meisje dat je op de foto ziet had gekleurde smink op en ze reinigde een kant van haar gezicht met een watje en de andere kant van haar gezicht met het nieuwe apparaat. Door middel van black light kon je daarna duidelijk zien dat er nog restjes achtergebleven waren op de wang die ze met het watje had gereinigd. Ik was echt onder de indruk! Ik had niet verwacht dat het zoveel verschil zou maken. Er komt een nieuw apparaat dat wat kleiner is, zodat het fijner in je hand past. Een voor hem en haar. De versie voor hem heet Alpha Fit en die voor haar Mia Fit. Ik hoop dat ik ze ooit zelf ook kan gaan ervaren. Voor nu staan ze in ieder geval op mijn wishlist;)

Nog veel meer nieuws!

Naast de bovenstaande producten is er natuurlijk nog veel meer nieuws dat er aan komt. Als ik alles apart zou belichten in deze blog, zou dit meer boek worden in plaats van een blog. Er komen uiteraard de komende tijd nog meerdere reviews en daarin zullen nog veel meer leuke producten worden uitgelicht! Wil je de merken die je op de foto’s ziet nu alvast beter bekijken? Ga dan naar Iciparis.nl

Liefs,

Melike

 

 

7 thoughts on “Ici Paris Event: Nieuwe exclusives lente en zomer 2017!

 • Reply Gonny 20 februari 2017 at 10:41

  Ik vind Filorga echt geweldig fijn.
  Zo’n zonnebrandspray lijkt me uiterst handig. Makkelijk… snel… en je hoeft niet over je make up te wrijven/deppen.

 • Reply jeapiebel 20 februari 2017 at 16:49

  Wat een fijn verslag en update. No make up look ben ik altijd fan van. Al is een van de lastigste make up zoals je geen make up op hebt. Mannen zien dat misschien niet, maar als vrouw merk je altijd dat iemand iets aan hebt. Hoe subtiel het ook is. Interessant nieuwkomer. 🙂

 • Reply Anna Gerrie 20 februari 2017 at 20:04

  Wat een mooi event, ziet er heel gaaf uit! En wat een mooie merken. Ik ben niet bekend met alle merken, dus ik ben benieuwd naar je reviews 🙂

 • Reply Deb 21 februari 2017 at 15:51

  Lijkt me een te gek event. Aan fixing sprays gaan we dus niet ontkomen. Er waren er maar liefst 6 verschillende op het event, da’s echt veel. Wat was jouw eerste indruk hiervan en was er eentje die eruit sprong? Zelf heb ik er geen ervaring mee, tenzij je Evian spray meerekent ;-). Ben benieuwd naar de goodies die je hebt meegekregen dus ik zie uit naar je reviews.

 • Reply The Fashion Mom 21 februari 2017 at 17:44

  Wat een leuk event! Ik had al wat sfeerbeelden zien voorbij komen op je IG stories, hihi 🙂 Een fixing spray gebruik ik tegenwoordig ook. En die no make-up look vind ik wel wat!

 • Reply hillybillybeauty 21 februari 2017 at 17:55

  Wat tof dat je daar heen mocht! Altijd leuk om nieuwtjes te zien en zeker in het echt. Ik ben heel benieuwd naar de Urban Decay spray 🙂

 • Reply Babs 4 maart 2017 at 12:31

  Wat een leuk event! Het is wel stil, alles goed?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *