Wat zit er in de Bluxbox van Maart + winactie!

Er is weer een nieuwe Bluxbox en deze keer is het thema skincare favourites. Ik vond het super leuk dat ik er weer een mocht ontvangen ter review. Skincare is iets waar ik eigenlijk altijd mee bezig ben. Ik heb zelf een moeilijke huid die er niet altijd uitziet zoals ik wil. Zoals sommigen van jullie weten is hij droog en gevoelig en heb ik last van eczeem. Ik kan dan ook niet alles gebruiken. Tot mijn geluk bevat deze maart box toch behoorlijk veel mooie producten die ik waarschijnlijk prima kan gebruiken. Ook kunnen jullie een zelfde exemplaar winnen. Ik zal aan het einde van deze blog uitleggen hoe;) Maar nu eerst..

Wat zat er in?

EMK Beverly Hills Supra Face Cream (10ml, full size bevat 50 ML voor 134,00 euro)

Allereerst wat een prijs! Dat maakt mij meteen heel nieuwsgierig. Ondanks dat ik wel van de wat luxere producten hou, is dit voor mij ook echtwel een stapje te ver. Tenzij hij natuurlijk extreem goed is. Ik heb hem nog niet getest, maar ik zal even kort uitleggen wat hij zou doen. Deze gezicht crème zou een onmiddellijk kalmerend effect geven en buitengewoon goed werken tegen huidveroudering. Je lijntjes, rimpels en huidverkleurigen worden zichtbaar minder. De werking zorgt ervoor dat je huid zich tot de kern weer herstelt.

Kueshi pure&clean Aastringment Toner (fullsize 12,95 euro)

Dit is een renigingsproducten dat een combinatie van natuurlijke en kwalitatief actieve  ingrediënten bevat. Hij bevat onder andere aloë vera en alcohol. Ik weet dat dit twee ingrediënten zijn die mijn huid nog meer kunnen uitdrogen, dus jammergenoeg kan ik er niet zo veel mee. Toch lijkt het me juist een ontzettend fijn product voor iemand met een vette huid.

True Organic Of Sweden All You Need Is Me (full size 24,95 euro)

Van dit product werd ik het meest enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar natuurlijke producten en biologisch is nog beter! Het is een multi functionele crème voor de verzorging van je hele lichaam. Hij is 100% natuurlijk en 95% van de ingrediënten zijn zelfs biologisch gecertificeerd. Je kunt hem gebruiken op je droogste plekjes en zelfs op muggenbeten en eczeem. Dat hij geschikt is voor eczeem is natuurlijk voor mij helemaal interessant. Ik ga hem heel binnenkort uitproberen;)

Monu Spa Reviving Mist (40ml, fullsize 180 ml kost 27,00 euro)

Dit is een lekkere verfrissende spray die je zo in je handtas mee kunt nemen.  Je kunt hem zelfs over je make-up aanbrengen, om het nog langer houdbaar te maken. Hij geeft een verzachtend en verfrissend effect op je huid. Hij bevat een combinatie van essentiele oliën als limoen, rozenhout, sandelhout en kruidnagel. Lijkt me heerlijk voor de zomer!

Maybeauty The Incredible Face Mask (3,13 euro per masker, 8 maskers kosten 25,00 euro)

Dit is een masker dat ik al veel voorbij heb zien komen op social media. Hij verwijderd onzuiverheden en dode huidcellen. Je huid zou er stralender en schoner van worden dan ooit. Ik ben heel benieuwd, want er wordt nogal wat belooft!

Eslor Introductory Collection (4 keer 5 ml, 15ml kost 4,75 per stuk)

Dit is het extra product dat in de box zit. Het zijn testertjes van een Amerikaans huidverzorgingsmerk. Het setje bevat: de Soothing Refiner and Cleanser, Botanical Peeling Gel, Chlorophyl Lifting Mask en de Firming Collagen Day Cream.

Conclusie?

Ik vind het in totaal een hele complete box. Er zitten veel mooie producten in voor je huid die echt iets kunnen toevoegen. Ik krijg de indruk dat er best goed over na is gedacht. Er zitten producten in voor zowel een vette als een droge huid en zelf iets dat ik kan gebruiken voor mijn eczeem. Ook is de waarde van de box in totaal ongeveer 70, 00 euro terwijl hij maar 14,95 euro kost. Ik ben in ieder geval blij verrast! Wil je meer weten over Bluxbox? Kijk dan op: Bluxbox.nl

Win!

Je kunt dus een exemplaar van deze Bluxbox winnen. Ik hou ervan om winacties zo simpel mogelijk te houden, dus wat je hiervoor moet doen is:

  • Volg MeLikeBeauty en BluxBox op instagram: https://www.instagram.com/melikebeauty en https://www.instagram.com/bluxbox
  • Zet een een comment onder de foto die ik op instagram plaats dat je meedoet en tag twee vrienden
  • Voor een extra winkans kun je de instagram foto ook reposten en Bluxbox en MeLikeBeauty er in taggen

Succes;)

Liefs,

Melike

2 thoughts on “Wat zit er in de Bluxbox van Maart + winactie!

  • Reply Britt 27 maart 2017 at 23:27

    Superleuke producten!??? insta> @b_lovelythings ?

  • Reply Anna Gerrie 28 maart 2017 at 10:43

    Wat gaaf dat je een box weggeeft! Ik heb nog meer dan voldoende beauty producten staan, dus ik sla ‘m even over deze keer 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *